ja som tu len niekedy od 2008 ale spominam si na viacero veci, od husenic v penise, cez exkrementalnu funebracku, s ktorou som si parkrat vymenil tsky o hovnach az po neviem co. hlavne na jeden dlhy thread, kde sa mohlo len rymovat a tam som asi tyzden pisal v rymoch s nejakou kosicankou. a uz som to tusim niekde spominal ale neskutocne som sa bal luc.ky, posobila na mna prilis agresivne
Pamätám si flyssera a plyna, ich podnikateľské plány v oblasti kuchynského a domáceho náčinia, zahrňujúc digestory a vysávače...ale to neni až tak dávno. Možno dva roky len...
A dúfam, že to nepreháňam s odhaľovaním všelijakých starostín, ale ani si nevieš predstaviť, ako by si ho chcela poznať ešte keď bol predsedom klubu ľavákov a lídrom ateistickej alternatívy.
@nicmanenapada
Menej-viac, to je v podstate jedno, keď je to história, ktorá stojí za spomienku
Čo sa týka hodností a tajného čísla: To chýba i mne! Pamätám si, že ma trochu zamrzelo, že keď sa to zviedlo, tak som mal akurát jednu z dlhších prestávok na B, takže keď som prišiel späť, všetci už boi "rozkvitnutí" a "rozhviezdení" a ja iba klíček, hoci predtým som býval aktívny nemálo
@amikadze
Odpusť, keď som to videl, od prekvapenia som neodolal!
@elemia
Ale istotne sa ešte zastav, ak Ti niečo do umu skočí!
@trdelniiiq
Netuším ani ja, možno to bude tou profilovkou, ktorú tak dlhodobo tématicky držíš (nechcem povedať odjakživa, lebo až tak si skutočne nepamätám)
@tunidlo ty jo, tak takú vec si fakt nepamätám viem, akurát, že som bola jedna z prvých zázrakov birdzu 8) potom sa tu nejak zmenilo to akým spôsobom sa dvíhalo TČ a zrazu bol zázrak každý, čo nemal život, ale milión statusov na nástenke
k starším sa dostaneš tak, že za link na tvoje diskusie dáš lomené a číslo, od koľkej chceš zobraziť diskusie (princíp rovnaký ako b.sk/forum/20 je druhá stránka, pri tvojich diskusiách akurát nezobrazuje okná ale URL sa prepísať dá)
mne chýbajú webky mala som takú peknú! aj hudba mi v nej hrala!
a chcem späť časy, keď tu viac ľudí písalo a menej jebalo fotky
keď to tu bolo o tom, že dojdeš, napíšeš, prečítaš, a nie dojdeš, nasereš sa, odídeš
proste
neviem
bla bla
ale isté nicky odišli a chýbajú mi
a doteraz ma sere, že niektoré články sa niekto rozhodol zmazať z časáku len preto, že ho sralo, kto ich napísal, pričom boli dobré, čítané a úspešné. a rada by som si ich prečítala.
stare dobre casy ked tu bolo co citat kazdy den, sarahwhiteflower, jogurtova, zuza prostreka nespominam si nick, incubus spieval, yolis, transplantovana, aileen alebo tak nejak, a vsetci ludia uz si ani nespomeniem za tie roky, sak od 2007 utieklo vody...bolo to tu ovela viac o blogoch kedysi..resp. ... lepsie sa citalo, tazko hodnotit kvalitu kedze aj ja som sa vekom inam posunula...vedela som tu stravit cele dni...
Kedysi tu bolo viac "realnych ludi",- kreativnych, inteligentnych... som tu 7 rokov a nepamatam si ze by sem vtedy chodilo tolko odpadu co teraz a fakt nechapem preco sem zrazu chodi tolko irl luzrov skryvajucich sa pod ruskom anonymity aby mohli kazdemu tliachat svoje bezcenne primitivne nazory ci uz na blogy fotky fora...
ja som sem chodila citat clanky od autora Benzin... boli to nejake pribehy na pokracovanie, pisane v prvej osobe a posledna veta posedneho dielu bola o tom, ako sa zabil.
a to bolo ak sa nemylim pred 7 rokmi.
a pamatam si aj Milotu teraz su tu blogy vselijake, ale Milota bola v ramci Casaku alebo co to vtedy bolo, nerozumiem ako to tu mohlo tak dho byt
a pamatam si vela nickov z tych starych, ja som aktivna moc nebola, mala som ale vtedy iny nick... mozno by s niekto pamatal haha
@nenavidim toš, ja som istý čas šéfredaktorovala časák a on bol fotograf (a iné práci na birdzi, ktoré boli hlavnou náplňou teda ale). a najmä sme boli fasa kamaráti vždy
@momoglamorous to forum sa dodnes pouziva na test vykonnosti PC, pretoze ho pre extremne vysoky obsah komentov dokazu nacitat len qantovo-ionove superpocitace z NASA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
» www.birdz.sk/forum/mokry-zad...
Celkovo sa bavím: aká príjemná dišputa
@11 ani sa nedivim, take to diplomaticke poslanie do riti ze sa tam dotycny az zacal tesit a ostrovtipna
@grietusha
Ani gúgl nič nevypátra už? :/
@trdelniiiq
Ó áno, funebráčka
Ja si zase spomínam, že kým som Ťa neuvidel na fotke, vždy som si Ťa predstavoval úplne inak
@firestorm
Títo páni to tu proste vedeli uviesť do varu!
Na toto si (síce veľmi matne) spomínam!
ach a este uplne legendarne forum ktore tu vytvorilo asi vsetky mozne rekordy
ale @tikalok aké meno ryby, ty si mal predtým iný nick?
ááá ja by som tak STRAŠNE OMG STRAŠNE MOC chcela poznať alpynusa keď ešte pil lacný alkohol, hral šach a jedol paštéty rovno z téglika
Nicmanenapada sa regol ako -91 ročný dňa 1. mája 2009. Od vtedy ubehlo už 2148 dní…
Ale tajné číslo a statusy (na dobrej ceste atď.) mi trochu chýbajú. Bolo srandovné, ako sa za tým podaktorí naháňali
Nie skôr potenciálne veľmi prísne ako agresívne?
Možno nie, ale mne nejak tak
@1
Tak toto vidím prvý raz a je to celkom ... Prekvapivé
A dúfam, že to nepreháňam s odhaľovaním všelijakých starostín, ale ani si nevieš predstaviť, ako by si ho chcela poznať ešte keď bol predsedom klubu ľavákov a lídrom ateistickej alternatívy.
spomínaj za mňa birdz ak si ma pamjatáš prosík!
ja ti za to posielam veľa lásky!!
♥♥♥♥
Menej-viac, to je v podstate jedno, keď je to história, ktorá stojí za spomienku
Čo sa týka hodností a tajného čísla: To chýba i mne! Pamätám si, že ma trochu zamrzelo, že keď sa to zviedlo, tak som mal akurát jednu z dlhších prestávok na B, takže keď som prišiel späť, všetci už boi "rozkvitnutí" a "rozhviezdení" a ja iba klíček, hoci predtým som býval aktívny nemálo
Jak to, že ste toto viacerí videli? ... Mne to ušlo
A to to písala Eva Vozárová z aliancie Fair-Play
doviedla ma sem kamoska @Pupatko ktora sem uz nechodi :/ je tu regnuta presne o 3 dni viac ako ja
Odpusť, keď som to videl, od prekvapenia som neodolal!
@elemia
Ale istotne sa ešte zastav, ak Ti niečo do umu skočí!
@trdelniiiq
Netuším ani ja, možno to bude tou profilovkou, ktorú tak dlhodobo tématicky držíš (nechcem povedať odjakživa, lebo až tak si skutočne nepamätám)
Alebo aj zahriakol
» www.birdz.sk/forum/koniec-sv...
dokopala som sa k nejakým starším diskusiám, ale všetky sú o hudbe väčšinou:
» www.birdz.sk/forum/chillout-...
(a ja sa tam tvárim jako master kokot niekedy )
Haha, niekto by mal založiť anketu, že kto bol na birdz vždy najzaujímavejší a polovica odpovedí by bola grietusha
» www.birdz.sk/forum/birdz-ked...
@strigula mala si ma hneď okríknuť!
zajkousko ako zaryty ateista
Kto by neobetoval život za svetskú slávu!
Ale to inak len trepem blbosti, žiadne tajné a verejné (mimo skrytého v CSS a pod.) nebolo
Presne o takýchto perlách hovorím! Dobre som sa zasmial Občas ešte stále váham, či si z nás teraz iba nerobí prdel...
heh, to je dobré...@36
a ešte sa tam zachovala aj v druhom komente moja ctená podoba v avatare
Aj tu si ty, či nie? .....filip
» www.birdz.sk/webka/zajko30/f...
nie, nie
Spomínam si na @murcatko -a v USA akurát
Ej vtedy sa písali blogy
k starším sa dostaneš tak, že za link na tvoje diskusie dáš lomené a číslo, od koľkej chceš zobraziť diskusie (princíp rovnaký ako b.sk/forum/20 je druhá stránka, pri tvojich diskusiách akurát nezobrazuje okná ale URL sa prepísať dá)
takže: www.birdz.sk/forum/zakladatel/grietusha/35
@method ta čo, prekladateľské práce majú svoje oriešky!
a chcem späť časy, keď tu viac ľudí písalo a menej jebalo fotky
keď to tu bolo o tom, že dojdeš, napíšeš, prečítaš, a nie dojdeš, nasereš sa, odídeš
proste
neviem
bla bla
ale isté nicky odišli a chýbajú mi
ale i väčšiu perlu som mala ohladom tejto temy
» www.google.com/webhp?hl=sk#saf... "Fórum+pridala+Grietusha"+inurl:forum
najstajrsie je tam z 2010
Ty si bola s tým mayom dvojka nie? ak si dobre pamätám.
Ak sa nemýlim, tak patrila medzi mayove kurvy (sic)
A to boli naozaj časy
a to bolo ak sa nemylim pred 7 rokmi.
a pamatam si aj Milotu teraz su tu blogy vselijake, ale Milota bola v ramci Casaku alebo co to vtedy bolo, nerozumiem ako to tu mohlo tak dho byt
a pamatam si vela nickov z tych starych, ja som aktivna moc nebola, mala som ale vtedy iny nick... mozno by s niekto pamatal haha
hej hej, také niečo.
On sa mi zdá aj napísal blog keď šiel preč z B, niečo v zmysle: People grow up a aj tak som celý čas jebal Grietushu kto by nevedel.
ale fakt sa môžem mýliť.
dávno.
ale nemyslím si že sa.
Bože! Tie húsenice v penise si mi pripomenul
ale jou, mayova kurva, to boli časy 8) @tunidlo
ono totižto vznikalo docela dosť veľa konšpirácií ohľadom nášho vzťahu /reálne čisto kamarátskeho/, tak sme ich veselo živili
Good ol' times.
jop jop.
Kriste to bolo už tak dávno.
To je vazne zajkouskov stary profil toto
@77 @79 cez 8500
mne tu chýba to tč a jeho rast a premeny z klíčkov až ku hviezdam.. to bolo také milé
a csská! a odkazovačík!
a @foxhound mi tu chýba!
a dosť sa viem pobaviť na mojich vlogoch tak milo trápne dievča som
» www.birdz.sk/webka/mayben/vi...
chramsty chramst