Na základe poslednej diskusie ma napadla jedná téma, s ktorou som sa stretla pred pár týždňami: Vraj je najnovším hitom nechávať si plastickým chirurgom obnoviť panenskú blanu a potom predávať svoje panenstvo... Kde to žijeme? Či len mne sa to zdá zvráten
hm, kam az chce ludstvo zajst ale to je asi kvoli tomu, ze terajsie starsie zeny zistili, o co prisli neuvazene a chcu si to dat obnovit, na to pridu asi aj terajsie patnastky, ked budu mat rozum...
hej je to zvratene...mna zase sere preco kazdy okolo panenstva robi taku vedu..ja som to nikdy za nic dolezite nepovazovala,...a vsetky tie reci dobre si uvaz komu to venujes ..na to si musis pamatat do konca zivota a tomu komu si svjoje panenstvo dala..ved je to hovadina...
9. S tým súhlasím, fakt to nepokladám za žiadnu ozdobu ani za nič, vyslovene je to pre mňa nič. Čo však neznamená (pre týpkov ako Holyknight) že skočím do postele s prvým, ale nebudem desať rokov čakať kvoli tomu že mám kdesi akúsi blanu, ktorá ani nemá praktický význam
11 presne ... ja som to nikdy nechapala..pre man to vobec nic neznamena...
12 je to napisu a najhorsie je to v niektorych tych este zaostalych krajinach s tymi kulturami...nevjemm kde to babae ked zacne mat kramy zaciju a nechaju jej tam malu dierku aby mala kade krvacat a potom v svatobnu noc si ju jej buduci normalne rozreze nejakym posvetnym nozom a potom akoze hej sa jebat..ved to je chore!!!!!!
4 - tak potom je to hnus, zas mi tu chyba ten grcajuci smajlik...
9 - pokial sa povazujes za pannu len kvoli blane, tak mas pravdu, inak nemozem suhlasit a mozno to pochopis az ked o to prides... opakujem - nejde o blanu, ta sa da obnovit, skutocne, ciste, vnutorne panenstvo nie, alebo aspon nie tak lahko...a prekvapuje ma, ze vy holky to vidite tak povrchne...
(25) Veď práve, že to neberiem tak povrchne...nezáleží na kúsku tkaniva, ale prikladá sa tomu priveľký význam...však človek môže urobiť prešľap a prečo by sa mal trápiť celý život tým, že prišiel o panenstvo s nesprávnou osobou.
To však neznamená, že nie je choré si to obnovovať...a baby by si to nerobili, keby im chlapi za to neboli ochotní platiť...tak kto to potom berie povrchne?
Ano troska suhlasim s 25 a zaroven s 26...ale, podla mna by to holky nemali brat az tak na lahku vahu...predsa nie je jedno, ci vam ju pretrhne vas vysnivany chalan, alebo nejaky bezdomovec, ktory si vas poda v tmavej ulicke za pochybnym podnikom...
podla mna je baba pannou do vtedy..kym sa s niekym nevyspi..a uz je jedno..ci jej chalan blanu pretrhne..alebo nie
takze aj ked jej tu blanu chirurgovia nanovo "urobia"...podla nma uz pannou nie je..aj keby sa do kocky poskladala ..ma smolu..
a pokial ide o tych chlapov..co si taketo baby kupuju..tak bud su az taki blbi..ze si fakt myslia..ze tie baby este s nikym nespali..alebo im ide len o to..aby zazili pocit.ked ich "poklad" pretrhne tu povastnu blanu
moja kamarátka má takúto vtipnú teóriu: Už trošku dávnejší neni panna, ale každému chalanovi s kerým bude spat, bude vyprávat, že je ešte panna, bo, že potom je nežnejší ako dobre?..sem zvedavá či to povidala aj temu chalanovi, s kerým sa vyspala na streche diskotéky
Fakt choré... niektorí naozaj už nevedie, čo od dobroty . A zarábať na panenskej blane? Prepáčte, práve som jedla... Krásny svet. Radšej nejdem myslieť na to, čo budeme predávať nabudúce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
vobec ma to neprekvapuje , a bude hur
Ale je predsa jasne, ze nie blana robi pannu...
Líška na to: Nie, ja chcem byť ešte panna!
Medveď: Neboj pojdeme za ježkom, on zašije.
Líška mu dala, ježko zašil.
Zastaví ju zajac a hovorí: Líška daj zajebať!
Líška: Nie ja chcem byť ešte panna!
Zajac: Ale hej, ježko zašije!
Líška povolila, ježko zašil.
Tak sa to zopakovala ešte s vlkom a rysom.
A keď išla za ježkom piatykrát, ten jej pošepkal: MALA SI POVEDAŤ, ŽE TU BUDEŠ CHODIŤ TAK ČASTO. NAŠIL BY SOM TI ZIPS!
inak suhlas s Dungeom
a tusim ta modelka Jordan si ju nechala naoperovat aby potesila svojho muza...
12. jej ja som uz aky slavny; ma spominaju ked som tu ani neni
baby aj tak vela z vas si to rozda prvykrat ozrata niekde na chate s kamosom hh
12 je to napisu a najhorsie je to v niektorych tych este zaostalych krajinach s tymi kulturami...nevjemm kde to babae ked zacne mat kramy zaciju a nechaju jej tam malu dierku aby mala kade krvacat a potom v svatobnu noc si ju jej buduci normalne rozreze nejakym posvetnym nozom a potom akoze hej sa jebat..ved to je chore!!!!!!
a plny suhlas s rocsio.
a inak suhlasim s 9
9 - pokial sa povazujes za pannu len kvoli blane, tak mas pravdu, inak nemozem suhlasit a mozno to pochopis az ked o to prides... opakujem - nejde o blanu, ta sa da obnovit, skutocne, ciste, vnutorne panenstvo nie, alebo aspon nie tak lahko...a prekvapuje ma, ze vy holky to vidite tak povrchne...
To však neznamená, že nie je choré si to obnovovať...a baby by si to nerobili, keby im chlapi za to neboli ochotní platiť...tak kto to potom berie povrchne?
takze aj ked jej tu blanu chirurgovia nanovo "urobia"...podla nma uz pannou nie je..aj keby sa do kocky poskladala ..ma smolu..
a pokial ide o tych chlapov..co si taketo baby kupuju..tak bud su az taki blbi..ze si fakt myslia..ze tie baby este s nikym nespali..alebo im ide len o to..aby zazili pocit.ked ich "poklad" pretrhne tu povastnu blanu
každý ma svoj spôsob ako zarobiť
ja by som bol rád keby som mohol zarábať svojím telom