Ahojte! Veľmi by ma zaujímal názor. Mám 18 rokov a sex som ešte nemala, ani petting.. Mne osobne to ani nevadí. Ale stretla som sa aj s názorom : ,,Hambi sa, to je úplna hamba, si trápna to není ani možné" Sex som nemala, lebo som ho mať nechcela, nie s
mňa napr. každý obdivuje ale nikto mi nechce veriť ževraj to je nemožné ,že ja taký uchylak som ešte nikoho nemala niektorí si ma chceli aj fotiť ,že prvá a posledná 19ročná panna v histórii
Ak chceš mať peknú spomienku na prvý sex tak sa nedaj prvému čo si bude pýtať čo je lepšie prvý sex s niekým ku komu máš cit alebo nejakým idiotom čo sa s tým bude kade tade chváliť ?
sice nemam rada ludi co si s nikym nezajebali lebo vyzeraju ako kontajner a vystatuju sa: "som panna/panic!" a potom ked o nich niekto zakopne hned za tyzden sa pysne panenstvo strati.. ale ak si taka z vlastnej vole, tak je urcite co obdivovat a vobec to neni trapne, je to intimna vec a tvoja volba
tá posledná veta mala naschvál vyznieť tak ,, ironický,, lebo ten človek, ktorý mi vravel o ,,hambe,, ma zaskočil, vždy som si myslela že sa to cení.. ale tak možno to už tak nechodí..
Určite to nie je haNba Osobne by som chcela byť panna...a chcela by som počkať na chalana s ktorým to bude stáť za to...Romantická nálada ma akosi chytila O.o
Pytat sa take veci na fore ludi... Poslednu dobu to uz vyzera tak, ze kazdy sa tu len chodi pochvalit svojim panenstvom a ten "problem" je len tak, aby to vzbudzovalo dojem nesnaze. Omg vypadol mi slovensky preklad.
Nevidím na tom nič zlé, skôr by som povedal, že niektorí muži to aj ocenia, že nie si radodajka... Je to tvoj život - rob to, čo ty chceš a na kecy druhých sa vyser. Oni sa radi miešajú do životov iných, lebo je to ľahšie, ako sa starať o svoj.
@9amanda9 ten, kto ti povedal, že je to hanba, je idiot...
Nie si ani prvá ani posledná panna, čo má 19... Ak si odmyslím tú otázku na konci, rob tak, ako to cítiš ty. Chceš nejakého magora, ktorý sa na tebe vyskáče a potom bude machrovať pred kamarátmi? Ktorý nemá ani šajnu o tom, ako má prvý sex vyzerať? A ty budeš z toho znechutená, zmätená, absolútne si to neužiješ a možno ťa to na dlhšiu dobu zablokuje? Len preto, aby si si mohla povedať, že si konečne prišla o to, čo je aj v dnešnej dobe pre mnohých chalanov a mužov naozaj cenné?
Alebo si to ceníš ty sama, vážiš si sama seba a chceš to s niekým po prvý krát, kto sa k tebe bude správať ako k ŽENE, bude mu záležať na tom, aby si TY z toho mala krásne pocity a aby to bola pre TEBA spomienka na celý život?
na druhej strane, keby som chlap a ženská má vyše 20 rokov a mi povie že "panna som ešte, som si to šetrila pre toho pravého a to si ty!" alebo také dačo tak zdrhám preč aj s holou riťou :×)
(Prenesiem sa cez grammar nazis poukazujúcich na nesprávne napísanie hanby s "m".)
Nie je problém, v koľkých rokoch si panna, pokiaľ je to na základe tvojho vlastného presvedčenia a zásad a zatiaľ si nestretla nikoho, kto by im (a teda aj tebe) vyhovoval. Subjektívne hodnotenie tvojho okolia ohľadne toho, že máš hranice položené vyššie, ako oni, ti môže byť vrcholne ukradnuté.
Hanba je, že sa na to potrebuješ neisto pýtať, sebapochvalne to zverejňovať, nechávať si to "odobriť" alebo kontrolovať, či je to aspoň v nejakej komunite "in".
@9amanda9 neviem a je mi to jedno, lebo opovrhujem ludmi ... hlavne prijebanými .... takto o to pride v 14, dakto v 18 dakto v 33 ... dakto nikdy .... aj tak o nic nejde .... co je panenstvo ? dajaky svaty gral ? ... blbost jak traky .... ked stretnem dajaku babu ...bla bla bla vyvíja sa to až ju lubim je mi potom jedno ci je panna alebo nie ..... zase ci je kurva, to uz mi jedno neni ....
@9amanda9 tomu človeku čo ti hovoril o "hambe" sa vysmej do ksichtu že je úbohý ak na udržanie vlastného sebavedomia potreboval sex, a že je hlúpy, ak predpokladá že všetci ostatní sú na tom rovnako
a do týchto vecí si od nikoho nenechaj kecať. ani od chlapa, ak máš/keď budeš mať.
@9amanda9 tak v prvom rade je to tvoj zivot. rob ako uvazis za vhodne. slovo UVAZIS radsej zvyraznim. A teraz moj pohlad na temu. Ak by som si mal vyberat partnerku medzi pannou a vulgarne povedane kurvou tak si radsej vyberem tu pannu. Jednak od kurvy nikdy nevies co chytis, a za druhe nieje nikde istota ze by aspon stala za to v posteli
za rpvé idem zasa vysvetlovať názory ktoé sa týkajú teba alebo tvojich skutkoch si pripusti len podla logickej uvaženosti daneho vyroku, vlastneho usudku a zasad a podla toho aky je to človek...
ak ti to pvoedalo dievča čo v 13 ročapilo nohy na nejakej diskotéke tak asi v tom bude trocha, kliudne aj podvedomej, závisti...
a ako načo sita dala tie posledné dve otázky? čo si dajaká bábka na špagátikoch že mi ti máme radiť čo máš spraviť... kurva máš svoju hlavu, použi ju!
@9amanda9 pre boha vy co mate stale s tym panenstvom? uz su to trapne fora , dookola sa pise to iste .... ja ta nechapem co chces pocut hm? ked to tebe nevadi tak sa ser na reci ostatnych a mas vybavene . Niekto nemal sex a ma 25 r. a zije a nesere sa !!!! Je to vylucne tvoja osobna vec , mas svoj rozum tak naco potrebujes pocut nazory inych ludi? nechapem ............... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
sice nemam rada ludi co si s nikym nezajebali lebo vyzeraju ako kontajner a vystatuju sa: "som panna/panic!" a potom ked o nich niekto zakopne hned za tyzden sa pysne panenstvo strati.. ale ak si taka z vlastnej vole, tak je urcite co obdivovat a vobec to neni trapne, je to intimna vec a tvoja volba
1. hanba
2. Určite to hanba nie je, len sa pekne šetri
Ale rada si z toho robím srandu.
"hamba" je, že slovo "hamba" nevieme v 18-tich napísať správne
ale nie, normálne a fajn je všetko, čo je normálne a fajn pre teba.
Dúfam že som prvý, ktorý si to tu pýta
Nie si ani prvá ani posledná panna, čo má 19... Ak si odmyslím tú otázku na konci, rob tak, ako to cítiš ty. Chceš nejakého magora, ktorý sa na tebe vyskáče a potom bude machrovať pred kamarátmi? Ktorý nemá ani šajnu o tom, ako má prvý sex vyzerať? A ty budeš z toho znechutená, zmätená, absolútne si to neužiješ a možno ťa to na dlhšiu dobu zablokuje? Len preto, aby si si mohla povedať, že si konečne prišla o to, čo je aj v dnešnej dobe pre mnohých chalanov a mužov naozaj cenné?
Alebo si to ceníš ty sama, vážiš si sama seba a chceš to s niekým po prvý krát, kto sa k tebe bude správať ako k ŽENE, bude mu záležať na tom, aby si TY z toho mala krásne pocity a aby to bola pre TEBA spomienka na celý život?
(hej, neodpustila som si)
Poznam vela peknych zien co su v tvojom veku panny. a aj tak su popici
Hej jebe mi tak nedavam suvisle pekne vety ale nevadiiii
Chapes, nie je nic zle na tom, ze si panna
Nie je problém, v koľkých rokoch si panna, pokiaľ je to na základe tvojho vlastného presvedčenia a zásad a zatiaľ si nestretla nikoho, kto by im (a teda aj tebe) vyhovoval. Subjektívne hodnotenie tvojho okolia ohľadne toho, že máš hranice položené vyššie, ako oni, ti môže byť vrcholne ukradnuté.
Hanba je, že sa na to potrebuješ neisto pýtať, sebapochvalne to zverejňovať, nechávať si to "odobriť" alebo kontrolovať, či je to aspoň v nejakej komunite "in".
a presne @35 povedal niečo, nad čím by si sa mala zamyslieť, lebo to celé je len o tebe, nie o tom, aký "trend" udáva okolie -.-
A oplatí sa "rozdať si to" s niekým, kto si to zaslúži, kto ťa miluje a nie je sebec. Vlastne toho mám ja, tak si nájde vlastného.
Este tak porozpravat sa o tom s najlepsou kamaratkou, ok, ale niekde v bare, s partiou podnapitych znamych, to si neviem predstavit.
Nehovor to ludom, ktori ti zato nestoja a nebudes musiet pocuvat nazory, ze sa mas zato hanbit
keby si aj do konca zivota, je to len tvoja vec
a do týchto vecí si od nikoho nenechaj kecať. ani od chlapa, ak máš/keď budeš mať.
@9amanda9 Buď rada si výnimočná. A tie blbé názory že sa máš hambiť môžeš mať u r*ti. A ak to dakomu vadí tak na neho kašli.
ak ti to pvoedalo dievča čo v 13 ročapilo nohy na nejakej diskotéke tak asi v tom bude trocha, kliudne aj podvedomej, závisti...
a ako načo sita dala tie posledné dve otázky? čo si dajaká bábka na špagátikoch že mi ti máme radiť čo máš spraviť... kurva máš svoju hlavu, použi ju!
a inak ten istý názor ako @35
ak nevies na co narazam tu to je: hovori s NECHAPEM TO a NEROZUMIEM TOMU nie naopak. v tom pripade -nechapem zmyslu for je ako nechapem tomu
spravne to malo byt
NECHAPEM ZMYSEL TAKYCHTO FOR
mna len hneva a zaraza ze viac ako polovica ludi co poznam robi tuto chybu v slovencine co ty
podĺa mňa je to pekné