Nieže by som tu šla polemizovať vzhľadom na svoj vek ale podľa mna je panic.. ako keby baba mala orálny tak je tiež asi panna lebo v nej nik nebol si myslím
@seagull1 - sakra neviem nájsť ten článok. Dávnejšie som o tom čítal. Že má muž klasický sex so ženou tak sa mu v penise vytvorí nejaký krúžok ktorý sa dá zistiť len urologickým vyšetrením ale zistiť sa to dá ale neviem nájsť ten článok sakra.
panna-nebol v nej ešte mister penis ale mister prst alebo mister jazyk v nej už mohli byť
panic-tvoj mister penis nebol v miss vagina ale mohol byť v miss ruka alebo miss ústa
jasne ze nie petko ale vieme ze sa to pytas vseobecne takze je to vtipne ked ti niekto napise "ano si" idem sa usulat ale dnes sme si to uz vydiskutovali takze uz vies
@icewoman , pokiaľ viem, gynekológ ti zistí, či ešte máš celú panenskú blanu, alebo je porušená, to sa zistiť dá... Samozrejme, že je porušená, neznamená, že baba mala sex, alebo že mala sex neznemaná, že ju už nemá. Počula som, že sú aj prípady kedy zostala aj po pôrode... No a ak chalani majú niečo také, tak sa to možno dá zisiť, ale myslím že je zbytočné zisťovať... Myslím, že chalanov nikde nezabíjajú za to, že nie sú panici... Ledažeby rodičia tej šťastnej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
panic-tvoj mister penis nebol v miss vagina ale mohol byť v miss ruka alebo miss ústa
bože, tak zbytočný problém toto... ako keby na to boli presné podmienky, ktoré musíš spĺňať
si este stale panic...jak ja