Baby, čo si myslíte o chalanovi, ktorý je ešte vo svojich 21 rokoch panicom?? Chceli by ste s ním vzťah, alebo sex, alebo by vás začal priťahoval, alebo by sa váš kamarátsky vzťah ešte viacej prehĺbil že sa vám zdôveril, alebo len zo súcitu by ste mu roz
asi by som rozmýšlala že prečo je do 21 panic...ak je príliš vyberavý a žiadna pre neho nie je dosť dobrá alebo ho naopak žiadna nechce lebo je to idiot to je horší prípad ak to chce prvykrat s tou pravou to je ten lepší vtedy by to bolo v pohode
podľa mňa je to milé, ak je to z toho dôvodu, že čaká na tú pravú... vždy sa mi páčili taký chlapi ... a byť niekoho prvou je na nezaplatenie.. na to sa nezabúda
jezis ano som hrozna osoba lebo ma napadne preco je to tak zhorim v pekle...
proste vacsina ludi uz do tej 18/19tky mala nejaky ten vztah a k vztahu to proste patri no..a ak ste si nevsimli tak som napisala ze ak je to to tretie,je to v pohode
asi by ma zaujimal dovod preco je to tak, ci este nemal vztah, alebo nemal dostatocne vazny vztah alebo proste nechcel alebo preco. keby s nim chodim ja, tak sa s nim preboha nerozidem je to plus u mna. hlavne lebo som an tom podobne. a keby to bol iba kamarat tak ak yb mu to prekazalo, asi by som ho trochu lutovala a snazila by som sa mu nejak zdvihnut sebavedomie. ale nie "zo sucitu roztiahnut nohy" WTF? asi tolko k tomu
@sorciera ano presne mne sa zas rata ked si 29 rocna mysli ze je nieco viac ked ma viac rokov poznam aj starsich ludi od teba co maju menej rozumu nez 16 rocne deti takze je to individualne a sudit podla veku je dost povrchne ale ako myslis....
@jimmycrow ziadna sprava, ziadne odpisovanie, asi sa to tym zenam nepaci tak ako hovoria(pisu) Ako som si myslel kazda zena ine hovori(pise) ako v skutocnosti chce ani sami nevedia co chcu
@nathalii sorry, ale formula: sex ku vztahu patri znie od 16roc. naozaj trosku smiesne...ja s tym suhlasim, je to dolezita sucast vztahu, ale najprv treba vediet, co je to vztah......
@nathalii ja ti to este raz zopakujem......sex patri do vztahu, len si myslim, ze v tom veku hovorit o kvalitnom, dlhodobom vztahu mi pride smiesne..... a k veci?...co ako s tym ma ten 21rocny panic?
suhlas s @11 a btw. poznam aj ovela starsich, co nic s nikym nemali (a to nie su ziadne ozruty, prave naopak). Za to, ze je v dnesnej dobe moderne sexovat od dvanastich, neznamena, ze je to aj dobre! (Teraz nemyslim sex samotny, ale ten princip.
Čo viem, tak to nepovažujú za "zlé", ale väčšine to viac alebo menej vadí z toho dôvodu, že panic je neskúsený... Máloktorej babe po 20-tke sa chce "vychovávať" si samca v posteli...
ak by sa mi dotyčný veľmi páčil a začala by som ho mať rada, a až postupom času by mi prezradil že je panic, tak by mi to prišlo veľmi rozkošné a potešilo by ma to, že všetko to krásne mu môžem ukázať práve ja
mám 21 a nemal som nikdy žiadny vzťah, nikdy som sa s nijakou nič nemal, a čo, je mi to fuk, nikdy som nestretol dievča ktoré by ma zaujímalo a o mňa tiež nie je záujem, plakať nebudem, aj samému je mi dobre, len by to chcel samostatné bývanie a bol by som úplne spokojný
To si fakt myslíte, že chlap/dievča, ktorí sú trochu starší a bez skúseností v tomto smere nestoja za veľa?? To musí hneď každý z nejakého vznešeného dôvodu mrdať od pätnástich????!!! Nothing to do here.....
aha, ani ja som neprisiel o panictvo na ZŠ, ani na gymku...problem bol, ze som mal vztahy, ale nemal som sex..a preco? lebo proste na to som potreboval hlbsiu doveru, a to v mojich vztahoch proste chybalo, preto mi tie vztahy vydrzali tak polroka, ked ma baba opustila, aby si nasla nejakeho trtkaca (jej na sex stacilo, ze je vlhka skoro z hocikoho)...na zaciatku vysky sa mi ponukali baby same (pravdupovediac, v prvaku su skoro vsetky (90%) baby poriadne stetky...co si "uzivaju" zivota..aspon tam, kde som studoval), ale tiez z toho isteho dovodu som ich odmietal...ony si chceli len zasukat, ja aj nieco viac....takze nie je na tom nic divneho....akurat baby, co maju naprvom mieste sex by ta nechceli, lebo chcu skuseneho
@jasapytam Ja by som sa takému chalanovi vôbec nesmiala ani ho nijak nezhadzovala. Akurát tak by som bola zvedavá, že prečo je to tak. Nechápem ale, prečo by sa nám mal kamarátsky vzťah prehĺbiť iba vďaka tejto informácií... a už vôbec nechápem prečo by som mala takému kamarátovi "zo súcitu roztiahnuť nohy", ako si to nazval Nič by som proti takému chalanovi nemala, ale ja by som s ním sex mať nechcela. Mám rada, keď chlap v posteli vie, čo robí a zatiaľ sa fakt necítim na to, aby som nejakého zaúčala.
@kail91 Stredom vesmíru možno nie, ale je to základná ľudská potreba rovnako ako aj jedlo, voda, vzduch a spánok. Evidentne to u teba tak nie je, ale vieš, väčšinu ľudí viacej baví rozoberať sex než tie zvyšné veci. A je to predsa len zásadnejšie, než témy "Vadil by vám partner, ktorý by nemal rád jablká?", alebo "čo si myslíte o človeku, čo spáva 9 hodín denne?"...
@jasapytam neboj sa niesi sam ja som na tom tak isto tiez 21 a nic a v mojom pripade to vyzera tak ze sa to tak skoro ani nezmeni lebo v poslednej dobe (pol roka) ani ziadne baby nestretavam lebo nikam nechodim kde by bola moznost ich stretnut
Ak preto, že jeho nikto nechcel, tak asi zle vyzerá a myslela som si o ňom, že zle vyzerá už predtým, ako som vedela, že je panic. Po tejto info sa to nezmení.
Ak preto, že on nechcel, tak to obdivujem a stúpa môj záujem oňho (ak samozrejme z neho priam nekričí, že je gay, ale na to sa ho zrejme hneď spýtam a niečo už usúdim z reakcie). Každopádne si ho viac vážim, lebo sa mi zveril, či už gay je alebo nie.
Ja by som zas bola rada keby bol panic ..vedela by som že je môj prvý . Presný prípad môjho byvaleho, súčastného priateľa Teraz sme sa dali znova do hromady a trošku ľutujem že som nebola jeho prvá ...
@1 ... či by som s ním chcela vzťah len na základe toho, že je panic? .. na to potrebujem xy dôvodov, aby som sa dala s niekým do vzťahu... a neviem, čo je na to negatívne, že je panic, by som si pomyslela, že wau, existuje aj taký chalan, čo nejebe na každom rohu
brala by som to v pohode. Potesila by som sa , ze nieje kurevnik a kebyze mame vztah, bola by som poctena ,ze budem jeho prva a snazila by som sa aby to bolo co najkrajsie pre nho xD
vela ludí tu hovorí že mu ide o iné hodnoty vo vzťahu ako o sex no vo vätšine sú to ludia čo nemajú ani vzťah a ani sex, sex nieje len súčasťou vzťahu je to dôvod prečo ideš do vzťahu, chceš prežiť to sexuálne napätie pri milovaní, bez sexu nieje žiaden vzťah, vo vekovej nevyspelosti je sex nahradený bozkami, dotykmi atď a keď sa cítia obaja pripravený pride na radu tzv vyšší level "sex" takže opäť od sexu sa odvíja celý vzťah, osatné veci vo vzťahu robíš preto že ti splnil/a tvoje sexuálne túžby, kto to popiera klame sám seba...
viem prečo píšeš že u teba ťažko, no alysia vie čo hovorí, časom stretneš holku po ktoréj zatúžiš a keď sňou raz prežiješ nezabudnutelnu noc, naprosto ťa to pohltí...
Ja si myslim,ze chlap ktory v 21 rokoch je panic je nieco uzasne. Mne by to nevadilo. Pretoze by som vedela,ze predomnou ziadnu nemal a somnou to bude 1 krat. Je to lepsie ako keby chlap bol k*revnik. Ale podla mna take veci ani zalubeny clovek neriesi. Proste ked sa clovek zamiluje tak neriesi ci je dobry v sexe alebo neni alebo ine veci. To uz podla mna zalezi od tej dotycnej osobky. A ktomu sex utuzuje vztah. A je pekne ked chalan caka na svoju pravu a nespi s kazdou co mu padne pod ruku alebo s kazdou zenou s ktorou chodi tyzden alebo iba mesiac a dostane co chce a posle ju dakam. Takze tak
@alysia nie som náročný, len to tak proste vidím, mám aj mnoho ďalších problémov a horších, napr. teraz je pre mňa dôležité sa čo najskôr odsťahovať z domu atď.
@rollo111 veď ty už vieš niečo o mne, nehovorím, že som takú už nestretol, ale nechal som to tak...
@kail91 mne to vysvetlovat nemusis ... ja len tak sa pytam som zvedava len ... neni si sam, co ma ine problemy a to ze je sam nepovazuje za najdolezitejsi problem ...
s @rollo111 sa nestotoznujem, ale jeho komentar nie je uplne odveci ...
aj vám sa páčia tie komentáre 15-19 ročných dievčat? Kecy ako keby mali odjebané za 4 kurvy a v postely sú to lenivé hnilé piče čo len čakajú výkon od druhého
@rollo111 predsa podla seba sudia druhych, nie? ...co poznam dievcata, tak dokedy su este panny, ako-tak sa ani nepustaju do vztahov, ale ked prekonaju tu "hranicu", ze pridu o panenstvo, tak si zacnu uzivat s kadekym kade-tade
...nie je to pravda ze ked dievcata zacnu so sexom rozahuju nohy kade-tade ja som poslednykrat s niekym spala pred rokom a doteraz nic...ponuky boli, aj chlapi, ale ja proste nemozem mat sex s niekym koho poznam prvy den
@3dmeraya aj chlapi? takze boli aj ponuky od bab? ..to ani ja, ale ved je taky problem sa s niekym stretavat castejsie, aby ste sa poznali lepsie a nie len jeden den?
to je v pohode ked máš 21 klud neboj ja mám 20 a tiež som ešte panic absolutne nemám žiadné skusenosti moj brat má má 28 a tiež je panic a nič mu nie takže neboj ono to pride
Ked sa do niekoho zalubis je ti jedno ci je panic. A aj ked neni panic tak prvy sex je hanblivy by som povedala, kazdemu sa paci nieco ine, dvojka sa musi najprv zohrat, nehladiac na to kolko skusenosti mali partnery pred tym. Podla mna aj ked jej to nepovies vobec tak si to nevsimne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
*alebo by ste sa ním zhnusili... alebo vysmiali ho, že čo je to za chudáka... hm?? čakám odpovede
teraz ale neviem v akom svete to žijem, lebo tu u nás sa nečudujeme dvadsaťročným panicom a ani neuvažujeme, čo s nimi asi nie je v poriadku
Lepšie ako každý piatok sobotu preťahovať niekoho iného.
proste vacsina ludi uz do tej 18/19tky mala nejaky ten vztah a k vztahu to proste patri no..a ak ste si nevsimli tak som napisala ze ak je to to tretie,je to v pohode
@nietimekki a ako si to myslel?
a k veci: nemyslim si o nom nic.....
... a myslím si to aj naďalej...
Ako to myslíš, že si ho môžeš nájsť "svojim kuskom"?
aj ja som bol na tom podobne a nejako ma to netrápi(lo), čo si o tom kto myslel/myslí.
teba by som teda rád spoznal...
Aj teba by som rád spoznal...
myslím, že je rozdiel medzi človekom, ktorý nemal sexuálny styk a človekom, ktorý je frigidný...
vzťahy sú aj o sexe, ale nielen o ňom... treba sa pozerať aj na iné hodnoty
@kail91 Stredom vesmíru možno nie, ale je to základná ľudská potreba rovnako ako aj jedlo, voda, vzduch a spánok. Evidentne to u teba tak nie je, ale vieš, väčšinu ľudí viacej baví rozoberať sex než tie zvyšné veci. A je to predsa len zásadnejšie, než témy "Vadil by vám partner, ktorý by nemal rád jablká?", alebo "čo si myslíte o človeku, čo spáva 9 hodín denne?"...
A inak zachvilu ta bude sex pekne ovladat ale nie len som skodoradostna ale ked zacnes, no je tazke prestat
(5 bodov a zlatá vlajka tak či onak
@madiska mňa len nebaví sa zaoberať touto témou, keďže sa ma to netýka a máte pravdu všade sa o tom píše atď. a je to dôležité v partnerskom vzťahu
Ak preto, že jeho nikto nechcel, tak asi zle vyzerá a myslela som si o ňom, že zle vyzerá už predtým, ako som vedela, že je panic. Po tejto info sa to nezmení.
Ak preto, že on nechcel, tak to obdivujem a stúpa môj záujem oňho (ak samozrejme z neho priam nekričí, že je gay, ale na to sa ho zrejme hneď spýtam a niečo už usúdim z reakcie). Každopádne si ho viac vážim, lebo sa mi zveril, či už gay je alebo nie.
P.S.: toto je môj názor na vzťah ako taký...
viem prečo píšeš že u teba ťažko, no alysia vie čo hovorí, časom stretneš holku po ktoréj zatúžiš a keď sňou raz prežiješ nezabudnutelnu noc, naprosto ťa to pohltí...
@rollo111 veď ty už vieš niečo o mne, nehovorím, že som takú už nestretol, ale nechal som to tak...
s @rollo111 sa nestotoznujem, ale jeho komentar nie je uplne odveci ...
U niektorých ľudí aj podľa správania v okolí dievčať...