Ja uz akoze vazn nechapem.... ved si pozri wikipediu alebo pouzi google. Ako klucove slovo zadaj tehotenstvo a vyhodi ti to najmenej milion clankov, diskusi a rad....
A inak to zistovanie tehotenstva je individualne....... zalezi aky mas cyklus, kedy v cykle si mala pohlavny styk....
Inak testy su na 90% spolahlive, ale taktiez zalezi kedy si ich robis ak prilis skoro tak neukazu spravny vysledok lebo v moci este nebuedes mat dostatok hcg. Su testy ktore ti ukazu vysledok uz styri pred menstruaciou.... ale cim blisie ku dnu menstruacie tym spolahlivejsi je vysledok.
Ja osobne som si uz robila tri.... nastastie vsetky negativne.... Teda vlastne asi tak pred pol rokom ma ten negativny vysledok trochu sklamal..... lebo sme sa snazili ale tak hodili sme to za hlavu a ideme dalej.... i ked sa uz o nic nepokusame....
Ako nechápem, nebolo by istejšie pýtať sa rovno odborníka. Choď ku gynekológovi a ten ti zodpovie na všetky tvoje otázky. To je najlepšie riešenie. Ale ináč ako uviedla Lillah stačí zadať správne heslo do googla a pod. a určite nájdeš hľadanú informáciu, dokonca existujú aj stránky, kde priamo poradí odborník. A ako to bolo spomenuté už pri viacerých takýchto diskusiách (lebo nie si prvá, a žiaľ ani posledná) načo špekuluješ, máš 16, tak načo rozťahuješ nohy, keď máš potom strach, či to nebude mať náhodou následky. Práve toto správanie je dôkazom toho, že si ešte decko, lebo nenesieš dostatočnú zodpovednosť za svoje konanie, resp. nemyslíš na následky...
Hm hm, tak to je dost aktualna tema pre mna. Nepovazujem sa za nezodpovednu v tomto smere, ale som proste taka, ze sa niekedy dokazem vystrasit pre malickost. Aj preto mam za sebou 2 testy, ktore boli negativne, a viac-menej som si ich robila len pre "dobry pocit" a nestresovanie sa. Ale co sa tyka tvojej otazky, Lillah to tu vystihla asi najpresnejsie. Testy mas rozne, podla mna neplati, ze cim drahsi, tym kvalitnejsi, treba si najst taky spolahlivy za rozumnu cenu. Nie jeden za 200 ale napr 2 za 100. A do 48 hodin sa ti hormon urcite vytvarat nezacne, cize zbytocne vyhodene prachy. Najspolahlivejsie vysledky su v case najvysieho stresu a to v case ocakavanych dni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
na blbu otazku blba odpoved, co si cakala?!
A inak to zistovanie tehotenstva je individualne....... zalezi aky mas cyklus, kedy v cykle si mala pohlavny styk....
Inak testy su na 90% spolahlive, ale taktiez zalezi kedy si ich robis ak prilis skoro tak neukazu spravny vysledok lebo v moci este nebuedes mat dostatok hcg. Su testy ktore ti ukazu vysledok uz styri pred menstruaciou.... ale cim blisie ku dnu menstruacie tym spolahlivejsi je vysledok.
Ja osobne som si uz robila tri.... nastastie vsetky negativne.... Teda vlastne asi tak pred pol rokom ma ten negativny vysledok trochu sklamal..... lebo sme sa snazili ale tak hodili sme to za hlavu a ideme dalej.... i ked sa uz o nic nepokusame....
ake priznaky ma tehotenstvo a ako mozem zistit ze som tehotna _?nechcem si ešte robit test