ahojte chcem sa spytat je to pravda ze po prvom sexe by mala baba krvacať ja som sos vojim chalanom uz spala a nic...tak teraz neveim ze ci este som panna alebo nie a taktiez as bojim ze co ak sa nahodou daco stalo pouzili sme kondom ale ten nikdy neije 1
@tweety11 hehe mojenko... krvácať si veru nemusela a ak vám šprcka nepraskla ( a tomu ver že by ste si to všimli ) alebo sa nemošmykla nemusíš sa ničoho báť hovorím ti to lebo také strachy poznám tak neboj
juj aj vy mate taku prisernu matku ktora je zasadne proti sexu a stale sa boji?ake tak stalo sa..bola som u priatel a u neho mozme aj spolu spavat jeho mame nic nevadi len etraz ked si pojdem dat perdpisat antikoncepciu musim taka by mi nato neprisla
nic neni sto percentne. a baba nemusi krvacat vzdy. podla toho, aka je hruba panenska blana a to je u kazdej baby ine. niektore to boli priserne a krvacaju ako na zabiijacke a ine vobec. a ked ste pouzili kondom, podla mna sa nemas coho bat aj ked nie je 100%, ked ho neprenasal v penazenke cely rok, tak by mal fungovat
ale ked nepraskol alebo sa nezosmykol, tak by sa nic nemalo stat... mimochodom, ja som o panenstvo prisla davno a krvacala pred par tyzdnami, kedze niekto si zabudol ostrihat nechty
to ze si otehotnela by som povazoval za velmi malopravdepodobne za predpokladu pravdivosti slov ,,nepraskol a nezosmykol sa,,
panna uz niesi lebo si mala pohlavny styk.
pri prvom sexe krvacat mozes aj nemusis.takisto ta to boliet moze aj nemusi.vsetko zavisi od vyvinutia tvojho tela a psychiky.
su baby ktore maju pevnu blanu a prvy sex je pre nich utrpenie a aj krvacaju su aj take co sa im podar pretrhnut ju az na niekolki krat.a potom su take co ich to boli mierne a aj take co vobec resp take ktore panensku blanu vyvinutu ani nemuseli mat.
ja som mal babu a ta vobec nekrvacala a nemala ziadne bolesti, ale pred prvym stykom sme sa dlho len hravali, prstavali masturbovali robili to oralne a honili rucne a o panenstvo prides az pri sulozi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kondom nieje vzdy bezpecny,ale tak naco by bol, keby nebol vobec???
pharmatex 99,3%
HAK 99,5%
nesexovat 100%
ale ked nepraskol alebo sa nezosmykol, tak by sa nic nemalo stat... mimochodom, ja som o panenstvo prisla davno a krvacala pred par tyzdnami, kedze niekto si zabudol ostrihat nechty
panna uz niesi lebo si mala pohlavny styk.
pri prvom sexe krvacat mozes aj nemusis.takisto ta to boliet moze aj nemusi.vsetko zavisi od vyvinutia tvojho tela a psychiky.
su baby ktore maju pevnu blanu a prvy sex je pre nich utrpenie a aj krvacaju su aj take co sa im podar pretrhnut ju az na niekolki krat.a potom su take co ich to boli mierne a aj take co vobec resp take ktore panensku blanu vyvinutu ani nemuseli mat.