1.Takže v poslednom čase sa na birdz dosť vela krát píše ako by sa mohol zmeniť.Tak som sa o to začala zaujímať i ja.No napísala som si to už aj do blogov,a napísala som to aj do tajných správ.No a tak to sem zhrniem.Na birdz by sa velmi hodilo keby na ka
Takisto suhlasim, on line stav by bola dobra vec. A zvysok, mno co ja viem, podla mna by sa tym dost veci komplikovalo a birdz by uz nemal svoju podobu, ale bolo by to take...take strakate. Kazdy by mal inu webku, neviem ci by to robilo dobry dojem. Ala zas suhlasim s tym pridanim obrazku do blogu. Ako vravis, ked by bol jeden, bolo by to ok, ale viac nie.
Ja tiež súhlasím s tým, že by sa mohlo dať upraviť každý svoju webku.Takto by to bolo zaujímavejšie...Ako som to čítala v tej časti kde je písané o tom že chat by nemal byt.Doteraz som si myslela ze by to mohlo byt super...ale Chobits ma pravdu...moj nazor =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty