Tému zakladám kvôli tomu, že mám YT kanál s vyše 1500 odbermi čo už nie je nič extra ale na začiatok je to fajn, odbery mi zostali ešte z predošlých videí ktoré som uploadoval od roku 2011 prevažne šlo o gaming (mody, lets playe a pod...).
Po dlhej dobe neaktivity na YouTube som sa rozhodol, že začnem niečo pridávať.
Rozhodol som sa pre tento typ videí, pretože od malička to vo mne vyvolávalo
senzáciu, priťahovalo ma neznáme a viem, že je to stále zaujímavé aj keď
duchov a rôzne iné nevysvetliteľné veci videl už asi každý...
Nové videá stále pribúdajú, tých Youtube kanálov na túto tému je strašne veľa
a preto nechcem kanál ťahať len jedným smerom ale možno sem tam to niečim obohatiť.
Rád by som vedel čo by ste chceli pozerať na tomto kanály, čo by ste zmenili, pridali a prečo.
Nižšie dávam prvé video. (Videá zatiaľ neplánujem nahovoriť ani to nie je pôvodný zámer
chcem zanechať pôvodnú atmosféru videa bez zbytočného komentovania.) Pod videom som rozobral
čo si myslím o videu čo je to real alebo fake to už si každý musí rozhodnúť sám.
Budem rád ak sa mi podarí vybudovať aspoň malá fanbase.
Ak to cítite tak ako ja tak budem rád za každú podporu lajkom, subom.
Nikoho ale nenútim a stačí mi ak to budete komentovať ak to tak budete cítiť.
Ide mi o to ukázať to ľuďom ktorý sa o to zaujímajú a ak majú čas si to radi pozrú. Ja môžem srať nejaké lajky, nezarábam z toho čo by som z toho mal...
@Antifunebracka veď to robia tie kanály Chills, Nuke Top 5 a pod... Lenže im aj fans posielajú videá tak ja mám problém nájsť také spektrum. Dík za podporu tu na bridzi ste fakt niektorí ako mechom bachnutí... DD
Normálne reackie a diskusiu, nie ako malé deti, ktoré majú potrebu byť dokonalý ako Antifunebracka ale namýšľať si hovadiny ako Lukaso121 je taká ovca, že svoj vlastný názor nemá resp. má ale nesprávny lebo sa zjavne nevyzná a asi ani nečítal čo som písal... Smutné, že tu na birdzi sa vždy nájde pár tých istých ľudí čo majú potrebu reagovať na všetko a aj to takým spôsobom, že druhým to naozaj nič nedá... Antifunebracka pozri si nejaký kanál s paranormálnymi javmi alebo nejaký top 5 alebo kľudne smiešne kompilácie a povedz mi, že oni to nemajú od ľudí ale svoje vlastné videá... Ono je rozdiel niekto kto má 100 000 subov a ľudia im sami posielajú videá a niekto kto nemá ani 5000 ťažko mu niekto pošle nejaké zaujímavé video... Aj to by ľudia museli vyhrabať niekde na nete ale väčšina je aj tak z YT...
@antifunebracka kokotina podľa teba nie je to pravda lebo ak si pozrieš pomer lajkov a dislajkov na ich kanáloch tak ľuďom sa to páči len tebe sa to nepáči, chápem, že každému sa nemusí páčiť všetko a nevyplakávam napísal som ako to je
@marpovan Z vlastnej skusenosti viem, ze tu sa neoplati davat svoje videa z YouTube pripadne svoju tvorbu. Ludia z birdzu ti tam daju akurat tak disslajky
@darksider96 zistil som, tu majú ľudia nejakú vadu zvláštnu birdzovskú... Aj ten štýl komentovania vo všetko premúdrelý v každej téme odborníci a trápne vtipy neúspešných komikov... Lezie mi to tu na nervy asi sem nebudem pridávať nič, stále tie isté osoby komentujú možno sú aj platení za to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Rozhodol som sa pre tento typ videí, pretože od malička to vo mne vyvolávalo
senzáciu, priťahovalo ma neznáme a viem, že je to stále zaujímavé aj keď
duchov a rôzne iné nevysvetliteľné veci videl už asi každý...
Nové videá stále pribúdajú, tých Youtube kanálov na túto tému je strašne veľa
a preto nechcem kanál ťahať len jedným smerom ale možno sem tam to niečim obohatiť.
Rád by som vedel čo by ste chceli pozerať na tomto kanály, čo by ste zmenili, pridali a prečo.
Nižšie dávam prvé video. (Videá zatiaľ neplánujem nahovoriť ani to nie je pôvodný zámer
chcem zanechať pôvodnú atmosféru videa bez zbytočného komentovania.) Pod videom som rozobral
čo si myslím o videu čo je to real alebo fake to už si každý musí rozhodnúť sám.
Budem rád ak sa mi podarí vybudovať aspoň malá fanbase.
Ak to cítite tak ako ja tak budem rád za každú podporu lajkom, subom.
Nikoho ale nenútim a stačí mi ak to budete komentovať ak to tak budete cítiť.