Aké sú vaše obľúbené parfémy na chladnejšie obdobie ? V lete mám rada sladké vône, ale na tú jeseň/zimu by som chcela vyskúšať niečo iné. Dajte tipy
Otázka skôr pre ženy, ale môžu napísať aj chlapi, čo sa im páči..
@Cobra predstav si, že napr. sladký/kvetinový/citrusový parfém, ktorý je ideálny v lete kvôli svojej sviežosti vonia úplne ináč v zime, resp. pokožka ho znáša ináč.. v zime sú skôr ideálne korenisté a orientálne vône, ktoré sú ťažšie a práve kvôli tomu sú v horúčavách úplne nevhodné a dosť zaťažujú.. takže áno v priebehu roka si vyberiem 2 rôzne parfémy.. samozrejme 100 ľudí, 100 chutí nájdu sa aj ľudia čo na seba nastriekajú prvé čo príde pod ruku..
Neviem, málokedy používam parfém, keďže mám pocit, že pri tých všetkých voňavých sprchových géloch, šampónoch a krémoch a kokosových olejoch je to zbytočné.
Môj go-to parfém či je zima, či je leto, je Incredible things od Taylor Swift. Nie som práve fanúšikom vôní celebrít, ale tento sa akosi stal tým jediným, na čo v poličke siaham. Je to dosť sladký parfém, má takú korenistú, dosť ťažkú vôňu, čiže nezaváňa ako práve najlepší letný spoločník, ale ja pred neho neviem uprednostniť nikdy nič iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No ak mas v lete 30 stupnov,tak by sa ti viac pacil nejaky silny vanilkovy parfem ? Alebo nejaka lahka citrusova vona ktora ta "osviezi" ?
V zime zas naopak,silny a tazky vanilkovy parfem viac vynikne a akokeby ta "zohreje",citrusovy parfem by si v zime ani necitil....
Co sa tyka panskych,tak na leto mam Versace Pour Homme
A v zime zas Viktor&Rolf Spicebomb a JPG Le Male
Ale rozne tie druhy striedam...
Ale chloe