Jemne a svieze Neznasam ked je zenska navonana tak, jak keby sa v tom okupala a potom ju mozno stopovat podla smradu este 3 hodiny... Staci tak aby vonala max 1m okolo seba, tj. ked okolo prejdem tak sa otocim za vonou
No ako uz bolo povedane take nejake svieze a hlavne to ma byt tak decentne a nie ze hodinu opred tym nez pride viem ze ide a ked odide ostane tam este pol dna
to je jedno ale ta jak baba kolo mna prejde a vona jak pochodova drogeria to nemusim pripadne verzia ze ked kolo mna prejde ta to jak keby som dostal zasah Sarimom ....vsetko z mierou
mne sa paci prirodzena zenska vona, zaujimave ze niektore baby mi vonaju viac ako ine, samozrejme ked je okupana nemam rad ten silny parfem co pouzivaju skoro vsetky zeny okolo 40 co poznam
@10 nam to v skole ucitelka vysvetlovala tak, ze je to sposobene prirodzenym vyberom a ze dievcata, co chlapcom lepsie vonaju, maju pre nich kompatibilnejsi imunitny system, cize ich dieta bude zdravsie. Ale vazne neviem, ci je to potvrdene, alebo len kec
a čo takto spýtať sa aj báb, ktoré vône sa im páčia na nich samých? Veď tú voňavku budú nosiť práve ony a nejaké ťažké sladké vône nemusia dobre pôsobiť na každú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1) Celine Dion - Enchanting = veeľmi elegantná vôňa
2) Lacoste - TOUCH OF SUN = moja momentálna jednotka, a asi tak skoro ju nezmením. táto vôňa je jednoducho neskutočná.