Chcem sa veľmi pokorne spýtať, či sa už niekto zúčastnil tejto akcie, prípadne či niekto odtiaľto má neter, sestru, babku, ktorá vie, ako to tam chodí.
v BA to frčalo, keď sa Iné Kafe vrátili späť spolu.. vtedy mali "koncert" v tej eline, ževraj nič moc. Milion ľudí čakalo na zástavkách a aj tak sa tam nik nedostal.
No tak jako, aby som bol k téme... električka, hm. Električkááá, to som už tuším raz videl, keď som išiel zas celoživotné úspory do Bratislavy, aj ju mám odfotenú spolu s miestnou samoobsluhou, chceš? Chceš?!
@chevro vidis, ja sprosta, mi nenapadlo to na youtube hladat! dakujem
ja som cakala, ze akoze ten koncert bude trochu o inom a inde nakoniec, lebo predstava toho, ze kapela sa tlaci v elektricke spolu s fanusikmi, tak to je troska O.o
počkať, ale mne sa nechce verit, ze to fakt cely cas sa to odohrava len v elektricke. ved to je..... ČO?!
@flagrantine aj mne sa zdalo, preto som chcela zistit, ze ci si to len nejak divne predstavujem a nemam doplnujuce informacie este ked im tam pride 6 clenna kapela, tak to bude inak tuti-fruti!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@h pardóóón, dajte mi mo-ment, zvonííí mi tele-fóón!!!
ja som cakala, ze akoze ten koncert bude trochu o inom a inde nakoniec, lebo predstava toho, ze kapela sa tlaci v elektricke spolu s fanusikmi, tak to je troska O.o
@flagrantine aj mne sa zdalo, preto som chcela zistit, ze ci si to len nejak divne predstavujem a nemam doplnujuce informacie este ked im tam pride 6 clenna kapela, tak to bude inak tuti-fruti!