Čauce mrauce,
závtra chcem ísť oslavovať narodeniny a v Prešove som štvrtý deň, takže okrem Christianie nič nepoznám neviete mi poradiť nejaký klub, kde to žije? tancovačka, disko, lacný alkohol a mladí ľudia? Beriem aj so sprievodcom
ďakujjeeem
Co pocuvam, vela ludi chodi do ponorky ale to je podla mna uplny pajzel. Este mozno do hviezdy pri unipe. Ja mam rad prezidentsku pivaren, maju tam super pivo, cele je to nefajciarska miestnost, mozes si k pivu objednat aj pod zub nieco ale od klubu a tancovacky to ma daleko
hm, takýto typ podniku ti poradiť neviem, ale osobne by som narodeniny slávil v Čukoláde, známa je majiteľka a veľmi útulný podnik, rozprávkovo ladený - si dáš belgickú čokoládu, prosto super
sám toho veľa nepoznám, ale mám rád sladké a tam chodím veľmi často
@melancholik@impulse jasne, v Christianii to vyzerá super, strašne sa mi tam páči, Ruskij standard za 1,4€? Jak zadarmo. ja len či náhodou neexistuje niečo ako KC Dunaj V BA alebo tak, kde bývajú tancovačky, balkan beats, swing a taaak aj folkór by som brala, len nie tuc tuc.
Ponorkaaaa do orla chod ak sa ti chce rozbijat peniaze, je to tam predrazene a nevie ci v Po najdes nejaky podnik kde je dobra tancovacka osobne mam rada Mea Culpu, zlaty personal, mne sa tam velmi dobre sedelo hlavne posledny rok pocas skoly ale tqktiez ta prezidentska pivaren nie je na zahodenie alebo peoples... ja ale by som hned sla do culpy kebyze som doma, chyba mi to tam, moj druhy domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
sám toho veľa nepoznám, ale mám rád sladké a tam chodím veľmi často
@method koho sa boja, teba?
@vladoko ja som nemyslela disku, kde násťroční vrtia rite na rihanu alebo na skrilexa.. ale niečo takééé, nooo. asi ostaneme pri Christianii.