ide sa ale netusila som ze tie listky budu az tak lacne-499sk...ale inak dik za info ajked som uz pred par dnami vedela ze pride do BA v marci ale viac info som nemala na 100% si to neneham ujst
Presnu cenu listkov este nikto nevie ale co som pozeral fan fora + forum na slovakiapromotion tak najcastejsie sa sklonovalo 499Sk (aj ked ja osobne si myslim ze to bude asi okolo 19,90 eura teda 599Sk
hmm,cena znie az prilis nizko na taku akciu,ale ak to bude pravda tak super. 13.3. vychadza na piatok,snad sa podari vybavit nejake volno,inak to bude super akcia.
Preco sa vam ta cena za listok zda taka nerealna? Ved aj pred dvoma rokmi stal listok na tiesta 550 a kazdy mesiac sa to zvysovalo o 110 sk...na paul van dyka stal myslim, ze podobne, ale nie som ista, lebo tam som nebola
Zdar. Len pre info, listky su uz davno v predaji za super vianocnu cenu 450.- Sk. Samozrejme len prvych 1000 kuskov, a pocet sa stale znizuje. Staci hladat a najdete kde. Ale aby ste hladat nemuseli...... » www.ticketzona.eu/sk/podujatie/pa...
Takze ako vidime zdroje neklamali a cena je fakt luxusna 450Sk za kus uz som majitelom 1 kusu vdaka online nakupu cez » www.ticketzona.eu/sk/podujatie/pa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
stačil mi Tiesto, na iného by nešla, nešla by už na žiadny koncert, ani nepôjdem, nemám v úmysle, pokým nebude veľký nátlak