Ahoj, viete mi povedať aké sú podmienky na získanie telefonu na paušál? Konkrétne od O2. Myslíte, že ak mám 18 rokov a "prácu" na dohodu, tak mám nejakú šancu? Dakujem
@artusios dík, pekne si pamätáš
paušál v O2 si môžeš vziať aj pokiaľ nemáš príjem, to preverovať nebudú. Stačí, že si plnoletá. Na predajňu ti potom stačí doniesť občiansky (svoj, cudzí neodporúčam a potom už na predajni by si sa dokázala dohodnúť s pracovníkom, pri ktorom budeš, ktorý paušál je pre teba najvýhodnejší a podobne.
Pri paušáloch v O2 nie je žiadna viazanosť, pokiaľ si chceš k paušálu brať telefón, tak mi napíš TSku a napíšem ti aké tam sú podmienky aj keď to je v celku jednoduché.
Ale tak vo všeobecnosti nepotrebuješ mať stály príjem na to aby si mohla podpísať zmluvu ohľadom paušálu, keby si to potom neplatila tak ti príde exekútor, čiže tam sa práca ani neberie do úvahy
pokiaľ by si ale chcela dávať paušál na inú osobu, je potrebné aby šla aj tá s tebou, nakoľko bude musieť podpisovať papiere a takisto treba rátať s tým, že tá osoba musí byť neskôr prítomná pri všelijakých zmenách ohľadom paušálu, pri blokovaní karty, zmene čísla, prenose čísla, výbere telefónu a pod. snáď vyčerpávajúca odpoveĎ, pokiaľ mi nestačila, tak píš
@ajus19 no podmienky sú vcelku jednoduché telefón dajú len osobe, ktorá pracuje, alebo má rodičov ktorí pracujú a telefón ručia oni
paušál tam sú podmienky neni
@alysia sice ja som so zmluvami nerobila, no pokial dobre viem, nikdy sa praca nepreverovala u nas, prrtoze sa predpoklada, ze pokial si clovek, ktory je plnolety a trestnopravne zodpovedny vezme pausal v urcitej sume, tak ho bude zvladat aj platit. Sama mam O2 fer v podobe pausalu a nikto nic nepreveroval, ci budem schopna platit jednotlive balicky. A aj by som sa kolegov opytala, lenze uz nejake tri mesiace som nerobila ale tak na nete myslim ze su podmienky niekde pripadne sa da napisat na stranke cez kontaktny formular otazka, tak v pripade nekasnosti treba skusit to. Pozrela by som to aj sama, len som na telefone
@ajus19 ja viem, že sa komplikovane vyjadrujem ale už neviem ako to mám viac vysvvetliť.... ja som sa vyjadrovala hlavne k tomu mobilu.....
ja mám paušál od novembra, mobil žiaľ nie, lebo kedže nepracujem na Slovensku, tak mám smolu a cez rodičov to nešlo
Paušál neriešili, ale mobil riešili, že či mám prácu
@jazzanova neviem čo by som ti k tomu povedala, ja kedže som nepracovala na Slovensku mala som smolu, kedže pracuješ na dohodu, tak ti to asi uznajú neviem, to treba ísť tam, oni čosi nahodia do pc info o tvojej praci a niekde niečo musí im niekto schváliť
@kevin kurnik šopa, ja nehovorím o paušále! Ja už neviem ako sa mám jasnejšie vyjadriť.... v prvom komente som to napísala na piču, ale v tých ďalších som to vysvetlila, že MOBIL k paušálu ti nedajú, pokiaľ nerobíš a nepíšeš to na rodičov ten mobil...
@alysia klídek, bol som pred mesiacom s kamarátom 19 ročným - nezamestnaným študentom, z o2 si vybral paušál a mobil k nemu, ktorý išiel hneď predať a nič také sa ho nepýtal ten týpo tam. podpísal papiere a odišiel s mobilom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@kevin ani pracu nemusis mat? No ak to podpises na rodičov tak hej
paušál v O2 si môžeš vziať aj pokiaľ nemáš príjem, to preverovať nebudú. Stačí, že si plnoletá. Na predajňu ti potom stačí doniesť občiansky (svoj, cudzí neodporúčam a potom už na predajni by si sa dokázala dohodnúť s pracovníkom, pri ktorom budeš, ktorý paušál je pre teba najvýhodnejší a podobne.
Pri paušáloch v O2 nie je žiadna viazanosť, pokiaľ si chceš k paušálu brať telefón, tak mi napíš TSku a napíšem ti aké tam sú podmienky aj keď to je v celku jednoduché.
Ale tak vo všeobecnosti nepotrebuješ mať stály príjem na to aby si mohla podpísať zmluvu ohľadom paušálu, keby si to potom neplatila tak ti príde exekútor, čiže tam sa práca ani neberie do úvahy
pokiaľ by si ale chcela dávať paušál na inú osobu, je potrebné aby šla aj tá s tebou, nakoľko bude musieť podpisovať papiere a takisto treba rátať s tým, že tá osoba musí byť neskôr prítomná pri všelijakých zmenách ohľadom paušálu, pri blokovaní karty, zmene čísla, prenose čísla, výbere telefónu a pod. snáď vyčerpávajúca odpoveĎ, pokiaľ mi nestačila, tak píš
paušál tam sú podmienky neni
ja mám paušál od novembra, mobil žiaľ nie, lebo kedže nepracujem na Slovensku, tak mám smolu a cez rodičov to nešlo
Paušál neriešili, ale mobil riešili, že či mám prácu
ja som student, nemam pracu a mam pausal na seba. ako to je potom mozne?