Podla mna su pehy v pohode..samozrejme hlavne vtedy ked clovek nevyzera ako by ho osievali cez sitko..ale poznam par ludi ktorym pehy nahodou pristanu nejak neriesim ludi co maju pehy ved ked maju nech maju nebudem ich koli tomu odsudzovat
och noo .. nechpaem ludi ktori sa vysmievaju za to ze niekto ma pehy .. su to idioti !!! ... clovek predsa nemoze za to ako vyzera !!
inaaac ja pehy milujem ! pride mit o strasne zlate .. pripada mi to mile a letne .. prave som zistila ze aj ja mam pehy .. a dost take ze viditelne .. a som HAPPY .. takze tak no
Mne sa pehy ľúbia... najmä na nose. Aj ja ich tam pár mám, ked sa dlho preciedzem na slnku, a vždy si ich potom pozorujem ako maniak pred zrkadlom . Samozrejme, iné to je, ked ich máš naozaj plno, ale mne ani to nevadí... každého vec, čo mna do toho?
mam kamosku, kt. ked sa opali, tak sa jej pehy ukazu (vyliezaju )....neviem ako inym, no mne sa to lubi...podciarkuje to individualaitu cloveka a ak je clovek starsi, pripada mi s nimi mladistvejsi......no zase vela ich byt nemusi.......inak, ved kolko je krasnych modeliek, ktore fotia len vdaka tomu, ze maju nejake pehy a tym su ine ako ostatne ....decentne pehy su u mna nice
ja si myslim ze je to takeee velmi pekne a sexy ked niekto ma pehy, zase ked ich je veela tio za sexy neppokladam.. ale tak trosku .. no mne s ato paci take roztomile to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Tak primerane, co sa tyka mnozstva aj intenzity sfarbenia.
Do extremu by som to nehnal, ale tych par svetlych mi pride sexi, preco nie
ale ja som nebol nikdy sprosty a zlomyselny :/
ako dnes, ti prvaci na zakladnej su taki drzi az to boli... by si zasluzili poriadnu priucku
ale ved male deti su zlate.. disappointed:okrem jedneho dievcata) ..vsetky ma maju radi
btw vobec mi to nevadi..
dnes je klud (ako taky , takze je ina vychova
inaaac ja pehy milujem ! pride mit o strasne zlate .. pripada mi to mile a letne .. prave som zistila ze aj ja mam pehy .. a dost take ze viditelne .. a som HAPPY .. takze tak no
niekomu pristanú...niekto s nimi vyzerá milo.. niekto smiešne..
som slepy?
Vo všeobecnosti ich pokladám za milé..
a inak mne sa pehy celkom rátajú...prečo nie? =op aj ja ich mám cez leto... ak mi už má niečo vadiť, určite nie pehy...
aj ja maaam a nikdy ma netrapili bez nich by som to nebola uz ani ja a mam ich radaa a komu sa nelubi moze ist prec heh slusne povedane
Ale ryšavovlasé s pehami - nad nimi sa rozplívam keď ich vidím aj s dialky... Jednoducho tie sú u mňa na prvej priečke.. Super!