ze ak to v tych 15cm opetkoch nedobrzdi, alebo ak ma strajchne pocas malovania sa v spetnom zrkadle, tak si to odserie.. A je mi jedno ci ma tatka ministra, frajera poslanca a jebe s polkou akcionarov slovnaftu
@ladyfox Ale mohla by si, vieš o tom ? A_by si ma mohla potom vydierať tým, že kým Ti nekúpim 500gramovú Nutellu, odmietaš so mnou prehodiť čo i len jediný opovrhlivý pohľad, nieto milého slova..!
..a ja by som Ti kúpila 25g Nugettu a prekreslila ju na 500g Nutellu tvárila sa, že principiálne to je predsa v poriadku a možno si to ani nevšimneš a bolo by to znovu všetko v poriadku .
Mozno je uspesna alebo ma uspesneho muza alebo su uspesni obaja. Who cares? Ja by som sa tiez podelil so zenou a mal by som v pazi, co si o tom kto mysli.
fakt milujem takychto obmedzencov. raz ma otec doviezol do posilky na porche a taky dilinko sa ma pyta,ze ci som na starsich s velkymi nielen bankovymi kontami. ludia sak sa spamatajte a prestante ostatnych riesit. keby sa kazdy stara sam o seba bolo by pekne o vsetkych postarane.
Akože ja už som počula že ten nový mobil som si vytrtkala Kúpila mi ho mamka Ale tak podľa toho, ako to dievča vyzerá. A podľa veku. Lebo taká 20-tka bude ťažko úspešná A možno si len požičala auto rodičov... Každopádne by mi to bolo jedno
ze je pekna, a ze sa stara o jej auto, ked aj to je pekne... cize asi umyte, povysavane, atd Kto povedal, ze to musi byt BMW aby to bolo pekne? A nech je... aj 20 rocne BMW, ktore je uz srot, moze byt pekne, aj ked stoji 1000 evri, a kupila si ho za dva mesiace brigady
Ale k teme - priznam sa, ze aj ja si väcsinou (hlavne pri fakt mladych dievcatach) pomyslim, ze asi si na to nezarobila sama, ale tak to je jej vec
ono každé jedno z toho je pravda poznám takú čo si to vytrtkala.. ale aj takú čo ma lovatých "tatkamatka" ale zase ďalšia kamoška má bmw najnovšie ale to preto lebo robí predajcu v bmw čiže všetko je možné
to je fuka ... bud ju sponzoruje priatel, rodina, milenec, alebo si nan zarobila takou ci onakou robotou, alebo ho ukradla strykovi Drzgrosovi ... v kazdom pripade pokial sa chcem vozit tiez na takom tak rozmyslanie nad peknymi babami v peknom aute mi k tomu asi moc nepomoze
@alienpaul velmi nepresna otazka. co je pekne auto? myslis dobru znacku typu BMW, audi a spol.? alebo velke auto? alebo dobry design? lebo aj to vela vypoveda a bez tohoto upresnenia sa neviem vyjadrit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
..a ja by som Ti kúpila 25g Nugettu a prekreslila ju na 500g Nutellu tvárila sa, že principiálne to je predsa v poriadku a možno si to ani nevšimneš a bolo by to znovu všetko v poriadku .
Ale k teme - priznam sa, ze aj ja si väcsinou (hlavne pri fakt mladych dievcatach) pomyslim, ze asi si na to nezarobila sama, ale tak to je jej vec
a ked uvidime muža v luxusnom aute?! Nejaky skurveny poslanec?? WTF?? takto hodnotit ludi??
niečo ko » www.mojevideo.sk/video/1254b/zla...