mne tak nejak napadlo, že poďme nachvíľku trochu pozitívne konať a tak. Akože bez ironie, proste nejak tu chcem vyrovnat tu divnu hejtersko fejkovsko nevime este aku naladicku.
prave som si nalakovala nechtiqy super čiernym lakom,konečne čítam Bedárov,zajtra sa ide do školy (neviem či sa mám tešiť alebo plakať,strieda sa to u mňa z minúty na minútu) a stále viac a viac sa teším na koncert Green Dayu!uvidím moju lalalalaaasku Billieeeeho!
som mala dnes v horoskope, že splním všetky svoje plány, tak som sa len zasmiala, ale nakoniec tomu tak skoro (okrem jedného bodu) aj bolo dostala som pohľadnicu z Poľska, dostala som list z Brna, že ma prijali a momentálne robím veľké plány na leto, tak som ako na obláčiku šťastia
Jde chleba a potká chleba s máslem. A chleba s máslem povídá: "Chlebe, můžu jít s Tebou?" Přičemž chleba odpoví: "Jo, můžeš."
(..One year later..)
Takže jde chleba, chleba s máslem, chleba s máslem se salámem, rohlík, rohlík s máslem, rohlík s máslem se salámem, houska, houska s máslem, houska s máslem se salámem, veka, veka s máslem, veka s máslem se salámem, loupák, loupák s máslem, loupák s máslem se salámem, dalamánek, dalamánek s máslem, dalamánek s máslem se salámem, mazanec, mazanec s máslem, mazanec s máslem se salámem, vánočka, vánočka s máslem, vánočka s máslem se salámem, pletýnka, pletýnka s máslem, pletýnka s máslem se salámem, toust, toust s máslem, toust s máslem se salámem a potkají rajče.
A rajče povídá: "chlebe, chlebe s máslem, chlebe s máslem se salámem, rohlíku, rohlíku s máslem, rohlíku s máslem se salámem, housko, housko s máslem, housko s máslem se salámem, veko, veko s máslem, veko s máslem se salámem, loupáku, loupáku s máslem, loupáku s máslem se salámem, dalamánku, dalamánku s máslem, dalamánku s máslem se salámem, mazanče, mazanče s máslem, mazanče s máslem se salámem, vánočko, vánočko s máslem, vánočko s máslem se salámem, pletýnko, pletýnko s máslem, pletýnko s máslem se salámem, touste, touste s máslem, touste s máslem se salámem, můžu jít s Váma?"
Přičemž chleba, chleba s máslem, chleba s máslem se salámem, rohlík, rohlík s máslem, rohlík s máslem se salámem, houska, houska s máslem, houska s máslem se salámem, veka, veka s máslem, veka s máslem se salámem, loupák, loupák s máslem, loupák s máslem se salámem, dalamánek, dalamánek s máslem, dalamánek s máslem se salámem, mazanec, mazanec s máslem, mazanec s máslem se salámem, vánočka, vánočka s máslem, vánočka s máslem se salámem, pletýnka, pletýnka s máslem, pletýnka s máslem se salámem, toust, toust s máslem, toust s máslem se salámem odpoví:
"Ne."
A chcela by som všetkým Richardom zapriať všetko najlepšie k meninám a všetkým dvom Birdzákom, o ktorých viem, že dnes majú narodeniny, krásny a dlhý neútrapný život plný úsmevu prijatého i vydaného; → @mcvpn , @side3 a venovať im nasledujúcu pesničku:
Jde chleba a potká chleba s máslem. A chleba s máslem povídá: "Chlebe, můžu jít s Tebou?" Přičemž chleba odpoví: "Jo, můžeš."
(..One year later..)
Takže jde chleba, chleba s máslem, chleba s máslem se salámem, rohlík, rohlík s máslem, rohlík s máslem se salámem, houska, houska s máslem, houska s máslem se salámem, veka, veka s máslem, veka s máslem se salámem, loupák, loupák s máslem, loupák s máslem se salámem, dalamánek, dalamánek s máslem, dalamánek s máslem se salámem, mazanec, mazanec s máslem, mazanec s máslem se salámem, vánočka, vánočka s máslem, vánočka s máslem se salámem, pletýnka, pletýnka s máslem, pletýnka s máslem se salámem, toust, toust s máslem, toust s máslem se salámem a potkají rajče.
A rajče povídá: "chlebe, chlebe s máslem, chlebe s máslem se salámem, rohlíku, rohlíku s máslem, rohlíku s máslem se salámem, housko, housko s máslem, housko s máslem se salámem, veko, veko s máslem, veko s máslem se salámem, loupáku, loupáku s máslem, loupáku s máslem se salámem, dalamánku, dalamánku s máslem, dalamánku s máslem se salámem, mazanče, mazanče s máslem, mazanče s máslem se salámem, vánočko, vánočko s máslem, vánočko s máslem se salámem, pletýnko, pletýnko s máslem, pletýnko s máslem se salámem, touste, touste s máslem, touste s máslem se salámem, můžu jít s Váma?"
Přičemž chleba, chleba s máslem, chleba s máslem se salámem, rohlík, rohlík s máslem, rohlík s máslem se salámem, houska, houska s máslem, houska s máslem se salámem, veka, veka s máslem, veka s máslem se salámem, loupák, loupák s máslem, loupák s máslem se salámem, dalamánek, dalamánek s máslem, dalamánek s máslem se salámem, mazanec, mazanec s máslem, mazanec s máslem se salámem, vánočka, vánočka s máslem, vánočka s máslem se salámem, pletýnka, pletýnka s máslem, pletýnka s máslem se salámem, toust, toust s máslem, toust s máslem se salámem odpoví:
"Ne."
A chcela by som všetkým Richardom zapriať všetko najlepšie k meninám a všetkým dvom Birdzákom, o ktorých viem, že dnes majú narodeniny, krásny a dlhý neútrapný život plný úsmevu prijatého i vydaného; → @mcvpn , @side3 a venovať im nasledujúcu pesničku:
konecne forum kde mozem s ostatnymi behat nahy po luke plnej kvetov a drzat sa s nimi za ruky
tak super je ze som bol v cesku par dni, predal nejake lampicky a videl trochu prahy. Dneska sa mi podaril krasny master model pre H0kove lampy , sice ma male vady a neviete o com hovorim, ale som velice sikovny lebo sa mi ho podarilo proporcne vychytat s presnostou na 5% a to len tak od oka !
dneska som ho dotiahol podla rozmerov ktore som vyvodil a je to v poho, este lakovy vybrus a sup ho tam do lukoprenu N8200.
konecne forum kde mozem s ostatnymi behat nahy po luke plnej kvetov a drzat sa s nimi za ruky
tak super je ze som bol v cesku par dni, predal nejake lampicky a videl trochu prahy. Dneska sa mi podaril krasny master model pre H0kove lampy , sice ma male vady a neviete o com hovorim, ale som velice sikovny lebo sa mi ho podarilo proporcne vychytat s presnostou na 5% a to len tak od oka !
dneska som ho dotiahol podla rozmerov ktore som vyvodil a je to v poho, este lakovy vybrus a sup ho tam do lukoprenu N8200.
Srdečne a s prekliate dobrou ironickou poznámkou(až som sa čudovala,že som dokázala niečo také zo seba vyplodiť) som poslala do kelu jedného idiota svet je hneď lepší!
Vylestil som čiernu kapotu a strechu na svojom aute a vypada to jak z vystavneho kusu... sice som jeden kus elstil 8 hodil aje je to vončo confused:epšie jk z vyroby...
Kupim nejaký kvalitny vos dolestim ostatok navoskujem ....
pomalicky striekam toyotu hilux a lepim na niektore casti carbon foliu...
Nova zakaska na fiat stilo , farba s mini cooper S a nalestit tak ako moje budu jeby...
Dnes som mal byt na zápočte ale jebem naň ... dokonca týždna robím
A vyjebane pocasie už som chcel ist na prvý tuning zraz a zrusil sa...
teší ma, že som sa dnes konečne mohla vyspať, tak ako sa mi žiadalo (čiže do 11tej)
teší ma, že mám dnes deň voľna len a len pre seba a celý ho strávim doma válaním sa a z toho dôvodu ma teší, že som si na obed mohla dať smradľavého tuniaka so smradľavou cibuľou
teší ma, že som sa pohádala s chlapom (prvýkrát tak naozaj), lebo sme si vďaka tomu obaja toho dosť uvedomili a teraz je zase všetko super
teší ma, že sa zajtra stretnem s @orfea2 a že spolu pôjdeme budúcu nedeľu do divadla
a už stačí, lebo budem vyzerať, že som príliš šťastná
*dnes bol celkom fajn deň zišlo sa mi vypadnúť a neriešiť nič vážne "iba" školské povinnosti...
*keď som ráno, o pol siedmej, čakala na električku, neskutočne sa rozpršalo a zmokla som...a hoc som mala dáždnik v ruke, neotvorila som ho...lebo sa mi to páčilo
*konečne mi prišli nové bežecké nohavice, tak už len aby aj slnko vyšlo
*a v neposlednom rade, stále som v očakávaní, že večer bude ešte lepší, ako deň
...a mám pocit, že som dnes v električke okolo tretej videla @youngchemist ale nie som si istá a veľmi rada by som vedela, či to bola, alebo nebola ona...((
už som na koci knihy, včera sa mi večer po dlhej dobe konečne dobre čítalo, kúpil som si novú knihu a kedže mám radosť z nových vecí - to stačí
a ešte som napísal monitor (nie síce tak ako som si plne predstavoval) ale je to predsa len dobré a žiadne tie odchýlky sa nestali takže som spokojný, lebo výsledky nie sú ďaleko od môjho očakávania (ani zle ani dobre) postačujúce
z fyziky bola ľahká písomka, takže snáď mi víde prospech a momešntálne si idem urobiť kúpel a potom čítať knihu (dočítať respektíve a čítať tú novú)
Potešilo ma, že som dnes dopozeral posledné 42 video,vďaka ktorému som si v skratke zopakoval a rozšíril, celkom zábavným spôsobom svoje poznatky z Dejepisu. » www.youtube.com/playlist?list=P...
@ssnehulienka to nie je btw moja chyba :p Birdz je taký hlúpučký v tomto. Začni napríklad prvou epizódou a možno sa ti podarí preklikať do celého playlistu 42 videí world history
@vladqog Možno na základe tých otázok z inteligenčných testov: Ktoré z nasledujúcich slov nepatrí do skupiny? Nehodiace sa vylúčte.
A tak to je so všetkým...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
154 komentov
a miliony dalsich, sup
mám fotku so @sturmer om
som super
@thisismyname @gukol @sturmer @laurikaaa sú super !
idem spať
aaavidela si bedarov novych?
@leaav ja som sice nevidela ale zevraj su fajn
a gjh s metodkou su dke?
a to je tak vsetko
ale ved come on, ty na nieco urcite prideeeees
@die fu, chutne sojove jedno.. no nic budem ti musiet doverovat
nieco pekne? papam gulas, pijem cajik a dopozeral som supernatural...tak o hodinku mozno skor pojdem spat
@ssnehulienka k lepsim vykonom?
@ssnehulienka fajn, chcem jeho diablo 3 -.-"
@laurikaa teba by som zedol ale nemožem
@leaav akzoe napr metodka si nemyslim ze je nezvladnutelna ja ksa pzoeram na tych ludi tam
vcera fajn family day, vody malo, v sobotu som docitala fajn knihu, a uz viem ze vtipne romany znesiem a nenavidim gycovu romantiku.
dnes cez den ziadna slava, no konecen som si vyzdvihla doporuceny z posty ale skoro na 2 veci .
a slnko vcera tiez pekneee bolo
@vast veď na stranke maju že su zelená škola
(..One year later..)
"Ne."
(..One year later..)
"Ne."
tak toto ti nepoviem, nie som gay
..jedla som babkin vyborny kolac
..mama mi dnesok spravila volno takze nemusim ist do skoly
..dnes prisiel bociaaaan(mame hniezdo oproti domu)
..kupila som si peknu tmavomodru mikinu
..bola som s mamčou v Mirage na ladovu kavu
..podarilo sa mi odšrobovat gulicku z piercu
tesim sa a uz
tesim sa a uz vidim tie peniazky za prvu seriu
skokoteny birdz so skokotenym netom tvoria uplnu maxiskokoteninu
počúvam super pesničky a spievam si v izbe, otravujem susedov o 1am, tancujem
celý týžeň mám week off uni
asi pojdem niekomu zaklopať na dvere a ísť behať po meste, pozerať či dačo je otvorené
dnes som našiel super čokoládu v marks&spencer, prvá čokoláda čo som zjedol tento rok, a bola super
vylet
prazdniny
a pocasie ktore sa uz dokazilo :/
Konečne som sa dokopal poupratovať izbu
Už za menej ako dva mesiace maturujem a ptm idem na VŠ
Teším sa do školy
Počuval som super hudbu
mal som parádny zemiakový šalát s údeným mäsom
No a teraz aktuálne som v takom trvalejšom písomnom kontakte:
@marleymt
@goldenbeach
@momoglamorous
a od včera večera dúfam aj @laurikaaa
inak ty asi nevieš prečo som si myslel, ze si zajkousko, že?
Vcera som hodil rec s jednym poulicnym zobrakom o tom ako bude dobre a nechal mu zopar drobnych a jeho to moc potesilo!
Prave si davam Nutellu!
Včera bol môj deň celkom v píp ..ale dnešok chcem mať skvelý !!!
Vylestil som čiernu kapotu a strechu na svojom aute a vypada to jak z vystavneho kusu... sice som jeden kus elstil 8 hodil aje je to vončo confused:epšie jk z vyroby...
Kupim nejaký kvalitny vos dolestim ostatok navoskujem ....
pomalicky striekam toyotu hilux a lepim na niektore casti carbon foliu...
Nova zakaska na fiat stilo , farba s mini cooper S a nalestit tak ako moje budu jeby...
Dnes som mal byt na zápočte ale jebem naň ... dokonca týždna robím
A vyjebane pocasie už som chcel ist na prvý tuning zraz a zrusil sa...
a hej este budem robit hondu civic nejakú...
teší ma, že mám dnes deň voľna len a len pre seba a celý ho strávim doma válaním sa a z toho dôvodu ma teší, že som si na obed mohla dať smradľavého tuniaka so smradľavou cibuľou
teší ma, že som sa pohádala s chlapom (prvýkrát tak naozaj), lebo sme si vďaka tomu obaja toho dosť uvedomili a teraz je zase všetko super
teší ma, že sa zajtra stretnem s @orfea2 a že spolu pôjdeme budúcu nedeľu do divadla
a už stačí, lebo budem vyzerať, že som príliš šťastná
včera som trochu zmokla a cítila som vôňu dažďa a stále mi je z toho super
+ bola som s karoľom, ktorého ľúbim, dnes s evičkou, ktorú ľúbim a zajtra budem s mrckou, ktorú ľúbim (dobre že si pripomenula @mrcionka
a že hneď poobede budem s človekom, ktorého aj tak milujem najviac na svete. čiže spokojnooosť
a som brutálne unavená ale aj tak sa celý deň usmievam
Pred chvíľou som vstala tak sa ešte nič iné nestalo.
@shit @dievcatko13 pochváľte sa!
*keď som ráno, o pol siedmej, čakala na električku, neskutočne sa rozpršalo a zmokla som...a hoc som mala dáždnik v ruke, neotvorila som ho...lebo sa mi to páčilo
*konečne mi prišli nové bežecké nohavice, tak už len aby aj slnko vyšlo
*a v neposlednom rade, stále som v očakávaní, že večer bude ešte lepší, ako deň
...a mám pocit, že som dnes v električke okolo tretej videla @youngchemist ale nie som si istá a veľmi rada by som vedela, či to bola, alebo nebola ona...((
ale tak vlastne asi len to, že som sa mohla stretnúť s ľuďmi, ktorých mám rada
a ešte som napísal monitor (nie síce tak ako som si plne predstavoval) ale je to predsa len dobré a žiadne tie odchýlky sa nestali takže som spokojný, lebo výsledky nie sú ďaleko od môjho očakávania (ani zle ani dobre) postačujúce
z fyziky bola ľahká písomka, takže snáď mi víde prospech a momešntálne si idem urobiť kúpel a potom čítať knihu (dočítať respektíve a čítať tú novú)
(ach)
Mňa dnes potešila krásna smska od mojej lásky Mám najlepšieho frajíra na svete
@mcvpn Tak to je potom asi samozrejmé, že si si nemal púšťať pesničku, luhár !
PS: To so zajkomuskom bolo SV alebo mne? Nech je, ako chce, ani v jednom prípade neviem, prečo a rada si vypočujem odôvodnenie .
doskladala som puzzle
po navrate medzi spoluziakov bolo pekne zistit (opat) ako su niektori ludia stale uzasni medzi tou havedou a nezhovaduju sa
nikto ma neolial
brat je uz asi 5 min ticho
...je toho viac ako som cakala
bolo to tebe
avatar sa mi podobal aj vtip bol trochu taky
Aha. Tak to je vskutku náhodná spojitosť a všetky postavy a deje sú vymyslené .
tebe dnes nejako ide
noo jedna super osoba mi prezradila ze existuje aj spanielska omeleta a uz sa tesim ked si ju spravim » spanishfood.about.com/od/tapas/r/tort...
potooom ze vonku uz prestalo snezit
a estee ze vychodniarky je super
prekvapili ma niektori ludia milo
mam skoro cely den dobru naladu
cvicila som
uvarila som si supr cestovinky na veceru
a nie som si istá, či si to mne alebo fluss gratuloval...?
tebe
a ešte dajme tomu, že moja spolubývajúca nie je na izbe, aj to poteší.
Dnes som si konečne opravil literatúru.
Konečne som pochopil účtovníctvu.
A v podstate všetko sa to asi týka školy
Nikto ma dnes nenasral ^_^ to sa nestáva často.
a nebudem sa dnes v noci triasť od zimy!
a ja som narodeniny síce nemala, to fluss, ale aj tak ďakujem, si prvý!
V lete sa to vyrojí a sú ich milióny.
A tak to je so všetkým...