Pamatá si niekto z vás taký perník : mal modrý obal so sloníkom vyrábala ho myslím že Opavia a predával sa asi 8 rokov dozadu On bol táááák velmi dobrý .. neviete náhodou či sa ešte vyrába t.j. či ho neprebrala nejaká iná firma a nevyrába ho ter
@scenarista no vidíš nemal si hoo tak rýchlo zjest @fiftyfifty nie nemyslím ten ... tento myslím: » www.zlacnene.sk/detail/pernik-p... bohuzial som ho už našla zavelmi výhodnú cenu ale už nie je v predaji tak sa mi práve zrútil svet
pre objasnenie niektorí si tu mýlia sloníka so sloníkom .... toto je ten čo som myslela » www.zlacnene.sk/detail/pernik-p...
a myslím že sa už nevyrába mali by sme spísat petíciu aby ho opat začali predávat !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@fiftyfifty nie nemyslím ten ... tento myslím: » www.zlacnene.sk/detail/pernik-p... bohuzial som ho už našla zavelmi výhodnú cenu ale už nie je v predaji tak sa mi práve zrútil svet
ked mas v ustach sladko
bombi
a myslím že sa už nevyrába mali by sme spísat petíciu aby ho opat začali predávat !!!