Chcem sa spytat kto ma viac skusenosti s vulgarnym sexom. Hlavne chcem vediet co vzrusuje muzov, co sa tyka rozpravania pri sexe. Ake slova od partnerky vas vzrusuju? Mam partnera, ktory rad rozprava pri sexe oplzlosti a chce to aj odo mna. Nemam s tym pr
ja by som rad pocul: "skonsoliduj mi uz tu nenazratu picku" alebo "tvoj otec bol vcera lepsi, tak sa snaz" alebo "si este vo mne? necitim ta" alebo "urob zo mna ciernu dieru" alebo "tak ty si ten skryvany poklad templarov?". ake stastie, ze vobec nie som perverzny.
@luc.ka och, ani nevies, aka! a dakujem za lichotku, hned je moje ego vacsie.
@marianka555 taguj ma prosim, lebo takto prichadzam o body v tajnom cisle! a samozrejme nie, ja by som ziadnej zene ani nahodou nepovedal, aby bola pri mne vulgarna. ja taky rozhodne, ale rozhodne nie som!
@marianka555 bozechran! ja na take veci vobec nie som. chcel som len vyzerat ako strasny perverzak. v skutocnosti mam rad, ked mi sepkaju aktualne burzove indexy.
@luc.ka ano, som obdareny aj uzasnym egom. ale to je len taka bokova vlastnost, ktora sa medzi moji ostatnymi uzasnymi vlastnostami, javi ako bezvyznamna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
hahaa, to by bolo velmi komicke
@marianka555
skus take :
ty rošťáku, ty kaňoure, och ty divoch jeden nezbedný
neviem teda, či by som toho bola schopná
ale on možno áno
Urcite je tam hanblivost, kedze som take este neskusala. Ale chcela by som sa vediet odviazat, podla mna to je vzrusujuce
Nevies co by si chcel pocut od zeny?
Tak tu hod nejaky napad
trosku vina som mala v sebe ale asi trebalo viac
s tebou musí byť celkom sranda...
Len ci to aj zene povie, nech je vulgarna
Blueffect
jaj no šak to mi nejak moc vulgárne neprišlo...
"este stale mas taku vlhku picku?"
@marianka555 taguj ma prosim, lebo takto prichadzam o body v tajnom cisle! a samozrejme nie, ja by som ziadnej zene ani nahodou nepovedal, aby bola pri mne vulgarna. ja taky rozhodne, ale rozhodne nie som!
Chces aby sama zacala?
ako málo stačí
Haha
to urcite