s toho dovodu diablova lebo piko je vlasne len falosna pretvarka das si a je ti super a na doslapoch ti je tak na hovno ze si hovoris uz nikdy viac ale opak je pravdou nepoznam cloveka ktory vyskusal piko len raz ludia sa k tomu svinstvu stale vracaju po case tak preto Diablova droga
ale piko obzvlast lebo jednak je skoro vsade a je to nezastavitelny biznis a vacsina ludi sa do toho namoci tak rychlo ze ani si nevsimnu ze uz su v tom az po usi
@1 Nesuhlasim. Ak si slaboch a navyse hlupak, vtedy je pre teba kazda droga zla, pretoze ta ovladne a ani si to nevsimnes, kym sa neocitnes na ulici, alebo v nemocnici (lepsi pripad). Ak mas rozum, jasne stanovene priority a prechovavas urcite city k ludom, k svetu ako takemu a najma k sebe samemu, nemoze ta ziadna droga po jednom uziti zlomit, aby si slahol aj druhy krat, ked NECHCES.
pred nedavnom mi naondili piko do piva bez toho aby som o tom vedel, dozvedel som sa to az na druhy den a povim ti nechcem si to dat znova ...takze to neni pravda ze ked raz skusis musis znova .........a secky drogy su nakkt ...zacinajuc pri alkohole a cigaretak a koncace pri heraku lsd a tak...aj taka kava napr
teda, neviem či nesúhlasím, neskúšal som (a ani nemám v pláne), tak nemôžem dostatočne posúdiť, ale počul som o množstve ľudí ktorých to zničilo.
každopádne... počul som o množstve ľudí ktorých zabili kuchynskými nožmi.
a preto nôž - diablov nástroj?
nemyslím.
všetko na svete, veci, látky, udalosti, príležitosti - sú len nástroje. je na človeku ako ich využije. niektoré (mnohé) sa ovládajú ťažšie a človeka ovládajú ľahšie, niektoré majú (jasnejší) zmysel a niektoré nie. niektoré možno nemajú iný ako ten že ti poskytujú možnosť si povedať "toto ku mne nepatrí", ale aj to je zmysel.
podľa toho čo som počul a čo viem je pervitín z tých nebezpečnejších a škodlivejších,
ale
stále je to len nástroj.
a je na človeku ako (a či vôbec) ho použije.
(@17@unteachable - nesúhlasím (úplne, iba sčasti), zabúdaš na to že sú veci ktoré nemusíš chcieť, ale napriek tomu môžeš potrebovať (fyzická závislosť). samozrejme že to sa dá prekonať, ale pri mnohých veciach je to veľmi problematické, takže mnoho až väčšina ľudí to nezvládne, alebo aspoň nie predtým ako im to zničí život a svet a všetko.)
drogy nie sú diablove, drogy sú pre ľudí a je na každého uvážení, ako sa rozhodne.....
no reč je o piku a na to napisem len jedno: videla som, co to robi s clovekom po dlhodobej (rozumej 2 a viac rokov pravidelneho uzivania) konzumacii a myslim si, teda iste viem, ze ja tak nedopadnem
zaciatky byvaju skvele vtedy este piko dáva ale po case clovek zisti ze uz to neni to co to davalo na zaciatku ,, potom uz nebude piko tak skvele ako bolo
@midnight Mozno by som uveril, ze hned po prvom uziti heroinu vznikne fyzicka zavislost, vsetky tie triasky, krce a bolesti... spojene s tuzbou vratit sa do toho krasneho stavu, ktory som pocul ludi opisovat ako "stokrat intenzivnejsi, nez orgazmus". Ale neverim, ze nejake zasrane piko by ma donutilo k opatovnemu uzivaniu.. s mojim vnutornym nastavenim nie. Nebudem to skusat, len preto, aby som si to dokazal, na druhej strane poznam ludi, ktorych to znicilo a povodne to chceli tiez "len skusit".. Skusit sa ma vraj v zivote vsetko.. povedal by som, ze to plati, ak si samovrah, ale inak sa to neoplati riskovat.. Ale mas pravdu, zabudol som sa o tom zmienit...
No paradoxne mam pocit, ze trava z dlhodobeho hladiska zmenila moju osobnost... k lepsiemu! Preto som s tym ani nikdy neskoncil, lebo odhliadnuc od postupnej likvidacie pluc, (ktoru podstupuje kazdy treti clovek na svete ked fajci cigarety), vlastne prospieva mojmu dusevnemu rozvoju, dava mi inspiraciu, nuti ma k zamysleniu nad vecami, ktore by som inak ignoroval a casto najdem riesenie vdaka tomu, ze sa pod vplyvom sustredim (alebo "namotam") na jedinu vec. U mna trava jednoducho zvysuje mozgovu aktivitu, staci to proste neprehnat. Mam to odsledovane a viem co hovorim. Asi by som bez nej ani nezacal pisat knihu, mal som zrazu tolko napadov, ze som si to nestihal zapisovat. Kazdopadne, nemam v plane prejst na cosi tvrdsie, ako tvrdi kazdy psychoanalytik, vraj prestupna stanica, zvysovanie davok, oslabenie ucinkov... hovno. Nastroj nie je zly, treba sa naucit spravne ho pouzivat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Inak - fetoši
čo máš furt s tými fetošmi? :d
každá droga je zlá, aj pervitín, aj tráva, aj kokaín, aj morfín, všetko...
FACEPALM
Fuck it...
a ak s tebou nesúhlasím tak nemôžem komentovať?
teda, neviem či nesúhlasím, neskúšal som (a ani nemám v pláne), tak nemôžem dostatočne posúdiť, ale počul som o množstve ľudí ktorých to zničilo.
každopádne... počul som o množstve ľudí ktorých zabili kuchynskými nožmi.
a preto nôž - diablov nástroj?
nemyslím.
všetko na svete, veci, látky, udalosti, príležitosti - sú len nástroje. je na človeku ako ich využije. niektoré (mnohé) sa ovládajú ťažšie a človeka ovládajú ľahšie, niektoré majú (jasnejší) zmysel a niektoré nie. niektoré možno nemajú iný ako ten že ti poskytujú možnosť si povedať "toto ku mne nepatrí", ale aj to je zmysel.
podľa toho čo som počul a čo viem je pervitín z tých nebezpečnejších a škodlivejších,
ale
stále je to len nástroj.
a je na človeku ako (a či vôbec) ho použije.
(@17 @unteachable - nesúhlasím (úplne, iba sčasti), zabúdaš na to že sú veci ktoré nemusíš chcieť, ale napriek tomu môžeš potrebovať (fyzická závislosť). samozrejme že to sa dá prekonať, ale pri mnohých veciach je to veľmi problematické, takže mnoho až väčšina ľudí to nezvládne, alebo aspoň nie predtým ako im to zničí život a svet a všetko.)
no reč je o piku a na to napisem len jedno: videla som, co to robi s clovekom po dlhodobej (rozumej 2 a viac rokov pravidelneho uzivania) konzumacii a myslim si, teda iste viem, ze ja tak nedopadnem
No paradoxne mam pocit, ze trava z dlhodobeho hladiska zmenila moju osobnost... k lepsiemu! Preto som s tym ani nikdy neskoncil, lebo odhliadnuc od postupnej likvidacie pluc, (ktoru podstupuje kazdy treti clovek na svete ked fajci cigarety), vlastne prospieva mojmu dusevnemu rozvoju, dava mi inspiraciu, nuti ma k zamysleniu nad vecami, ktore by som inak ignoroval a casto najdem riesenie vdaka tomu, ze sa pod vplyvom sustredim (alebo "namotam") na jedinu vec. U mna trava jednoducho zvysuje mozgovu aktivitu, staci to proste neprehnat. Mam to odsledovane a viem co hovorim. Asi by som bez nej ani nezacal pisat knihu, mal som zrazu tolko napadov, ze som si to nestihal zapisovat. Kazdopadne, nemam v plane prejst na cosi tvrdsie, ako tvrdi kazdy psychoanalytik, vraj prestupna stanica, zvysovanie davok, oslabenie ucinkov... hovno. Nastroj nie je zly, treba sa naucit spravne ho pouzivat.
piko určite nieje ok
anielska droga
Lietal som rok
potom som dostal rozum a šiel som na liečenie.
Je to dfakt ten najväčší šit taký bordel ako piko neporobí v hlave žiadna droga