Je to fakt dosť otravné kliknúť na niekoho webku a do toho mu zrazu začne hrať nejaká blbosť. Ak chceš tak si tam daj prehrávač, alebo video z youtubu, a ak to niekto bude chcieť počúvať tak si to pustí...
@smartboy lebo niesom nejaka debilka, čo sa bude nečinne pozerať na to ako ďalšieho človeka budete odpisovať za uplnu maličkosť ako je zvuk na webke... preto
@badblood to nie je maličkosť, osobne mi to celkom prekáža keď niečo počúvam a spustí sa samovoľne song z webky je to o ničom. Alebo ak mám repráky na vysokej hlasitosti, nečakám to a začne mi hučať nejaké pesnička na pol domu (najlepšie tak večer, keď už všetci zaspávajú), je to ozaj nepríjemné.
@joplinka chapem ťa, sama som si ju dala stadiaľ preč, lebo sa mi už obohrala, ale to nemení skutočnosť že sa tu všetci vrhnú na nejakého nováčika ako supy pretože je neznalý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
dovolila som si pridať jeden link od @zeriavka , na ktorom to je super vysvetlené
Je to fakt dosť otravné kliknúť na niekoho webku a do toho mu zrazu začne hrať nejaká blbosť. Ak chceš tak si tam daj prehrávač, alebo video z youtubu, a ak to niekto bude chcieť počúvať tak si to pustí...
pravidelne sa mi to stáva a preto na webky už ani nechodím...nuž
aj tak dúfam, že @rachel1 vypočuje rady starších a dá si tam video z youtube, ktoré ak niekto bude chcieť si spustí sám
a čo ty? Robí ti veľký problém keď na Slovensku nedávajú správy z Pobrežia Slonoviny??