Zdravim, nevie niekto ako sa vola pesnicka z novej reklamy na t-mobile? neviem ako ju opisat, je taka tuctova, teraz take chodia furt, je to na mobilny internet, spieva sa tam nieco ako "standing here about to reach the stars...wake up wake up my brother,
ja zasa neviem prist na jednu pesnicku z reklamy ani nevem v akej bola ale je tam take : in the mjuuuuuuusik a taka uspeeeeeeeeer melodia a take papapapapdapapa .... joj
@sachmer super reklama to keby sa stalo na hlavnej stanici urcite by som sa pridala taketo reklamy sa mi pacia a nie tie slovenske blbosti...akurat Orange ma pekne reklamy
@0 k tej pesnicke co zhanas....bola vyrobena len specialne kvoli tej komercnej kampani na mobilny internet...thaze ju nikde nenajde...a ked najdes thak len tu cast co je v reklame
v tej reklame ma taky chlapec capicu pletenu a potom je na podiu na nejakom koncerte, neviem ako ju opisat vazne prebieha to cele rychlo, premiestnuju sa furt a tak no,
a to corvus: myslis chrenka ci ako sa vola? kde je ta duha ci co to? take diskusie tu uz su, nemyslim tu reklamu..tato je uplne nova a ta pesnicka znie dost americky tak snad nie je vyrobena len pre reklamu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale aj tak,tí dôchodcovia jakí naježení z toho tanca a najlepší je ten policajt v tej žltej,žiarivej veste
v tej reklame ma taky chlapec capicu pletenu a potom je na podiu na nejakom koncerte, neviem ako ju opisat vazne prebieha to cele rychlo, premiestnuju sa furt a tak no,
Zo slovenskych reklam mi je dost sympacticka ta ich televizno - Bilboardova reklama, je to take mile
nech sa páči