Nevytvoríme takú spoločnú "petíciu" vo forme diskusie, ktorá bude obsahovať príspevky všetkých tých, ktorí majú akýkoľvek (bláznivý i reálny) návrh na vylepšenie birdzu , resp. na zavedenie rôznych nových, prospešných alebo zatraktívňujúcich funkcií... sn
Hry na birdz? nestaci kopec hier na FB treba to tahat vsade?
Ignore list co ja viem sa pripravuje.
Zverejnenie adminov? = dovod? Pokial admin pochybi, je potrestany interne a zbaveny prav, nechapem naco by bolo dobre zverejnenie. Aby im narastol pocet otravnych ts?
Nepredstavoval som si komentovať, kto čo nechce, s čím nesúhlasí.....chcel som tu zozbierať, čo najviac nápadov na nové funkcie...trebárs aj nereálne...veď ak sa nedá, tak nebudú.....verím ale, že kopa nápadov by sa dala realizovať. To len preto, že ak sa birdz radikálnejšie nezmení, neviem, kde je jeho budúcnosť.
@oinomas aj admin bude mať funkciu IGNORE, takže otravné TS-ky eliminuje len na tie konštruktívne!
@dee99 áno, predstavujem si na záver spísať všetky nápady, čo tu padnú do komplexného blogu, v ktorom budú zhrnuté a zároveň následne vytvoriť anketu o najžiadanejšiu novinku.
ani ja nesúhlasím so 7,pretože(máš to tam aj vysvetlebné)
niekto by mohol pridať strašne veľa blbostí, a potom by to zatienilo tvorbu ostatných,ak má niekto takú neskutočnú potrebu niečo písať stále nech si to píše do wordu a neskôr pridá.
a ostatné nápady sú celkom fajn.
ale oni sa už pýtali na vylepšovanie birdzu,mohol si napísať ts-ku.
Skôr nech KONEČNE pridajú možnosť zmazania príspevku a dajú sem nejaké poriadne fórum s vyzdvihovaním aktuálnych tém (teda vymazať TOTO a hodiŤ sem dáke SimpleMachines alebo phpB .
Zverejnovanie adminov je najsmavacsia hlupost aka kedy existovala.
Toto nieje warez forum, kde vidis moderatorov a administratorov.
Odobna situcia bola niekedy v 2003 na Pokeci, kedy sa admini zverejnili (sice videli sa len oni, ale nasla sa cierna ovca) a smahom ruky vznikli desiatky webov s nickmi adminov a nasledovalo nekonecne otravovanie, typu "Ahoj aj ja chcem byt admin. Ako sa da stat adminom?, Jeej ty si admin."...
K comu to viedlo, k nicomu a preto sa to aj zrusilo? Niesu z toho ziadne pozitiva len negativa. Selektuj take spravy aspon 2 dni a potom sa k tomu objektivne vyjadri. Co si myslis, ze ignore list bude pre adminov platny ako co, ze si nastavia prichodzie ts-ky do kosa a len od znamych si nechaju povolene zasielanie sprav?
keby sa buď nejak "scucli" stavy na nástenke, napr. ja ich pridávam veľmi veľa, tak by to len hodilo nejaké že "magorka pridala ........... a pozri viac" abo čosi také, ak chápete ako to myslím ...proste aby nemuseli všetci čítať tie moje bludy ....alebo aby sa dalo nejak nastaviť, aby tie stavy odo mňa nezobrazovalo vôbec ...napríklad ...nemyslím len odo mňa, ale všeobecne
Body 1-7 sú príklady! ďalej som myslel, že budete pokračovať vy! nič, tak som v @15 navrhol body 8 a 9 a čakal som, že body 10-1000 budú nasledovať od Vás!
s prvými dvoma plne súhlasím, ostatné sa mi nepáčia (príp. sú diskutabilné).
Ono je tu viac vecí, ktoré by v prvom rade chcelo opraviť/ zrušiť, skôr než by sa niečo nové tvorilo (nefungujúce vyhľadávanie, neaktualizované špeciály).
Ja osobne patrím skôr ku konzervatívnejším užívateľom a zmeny ma moc neoslovujú . Čo by som možno využil by bolo RSS k blogom
@17@houmr čo presne chápeš pod "vyzdvihovaním aktuálnych tém"?
hry na birdzi - ono to je dosť komplikované - aby tu mohli byť hry, muselo by ich robiť veľa ľudí, a snáď chápete, že slovenský web nedokáže mať "toľko dodávateľov hier", ktorí zadarmo robia hry pre americkú stránku, to je oblasť v ktorej by sme ťažko dokázali efektívne fungovať...
@41@narazuvzdornaa aký máš browser? (môžeš do TS), na súkromí sa pracuje.
@narazuvzdorna@41 díky za veľa dobrých návrhov na zlepšenie. takýto konštruktívny prístup k tejto diskusii som pôvodne od všetkých očakával. ale zvrtlo sa to len k vyjadreniam k mojim siedmim bodom, ktoré mali slúžiť iba ako príklad.
@tomas hitparádu hudobnú som mal na mysli, ale môže byť aj hitparáda blogov ak bude záujem. nech sa tu viac číta, píše a javí záujem o názory, či výtvory druhých.
a k tým hrám : predstavoval som si 2-3 bojové, resp. stolové hry slúžiace na virtuálnu férovku. nenavrhujem tu z birdzu robiť žiaden veľký nejaký games portál ale ak je to zložité, nevadí.... chcel som len poznať a spísať na jednom mieste ďalšie nápady na zartraktívnenie birdzu.
Nejaký spôsobom by sa mali korigovať témy vo fórach... často niekoľkokrát denne sa opakujú tie isté témy v diskusiách, akurát nadpis je trochu pozmenený.
@tomas ak si niekedy videl SMF, phpBB, vBulletin (čo určite nakoľko som ťa videl na Webtrhu [tuším že si od Vogla pýtal peniaze že si mu zaplatil za reklamu a on si zrušil web slight_smile:), tak keď niekto napíše do starej/neaktuálnej témy, téma sa okamžite označí ako že do nej niekto prispel a posunie sa úplne navrch.
Okrem toho sú tie fóra prehľadnejšie čo sa týka diskusií, dá sa tam ľahko orientovať, neaktuálne/aktuálne témy sú farebne rozdelené atď...
Som za všetky okrem 6 a 7. 5ka znie trochu divne, akoby sa mal birdz zmeniť na "hernú" stránku, čo by mohlo byť aj trochu na škodu, ale pokrík by som uvítal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ignore list co ja viem sa pripravuje.
Zverejnenie adminov? = dovod? Pokial admin pochybi, je potrestany interne a zbaveny prav, nechapem naco by bolo dobre zverejnenie. Aby im narastol pocet otravnych ts?
K ostatnym bodom sa nevyjadrujem.
a keby niekto odhalil admina tak to by už nemalo svoje ,,čaro".
ja osobne som za to aby dalval @admin ban ludom ktori opakovane kopiruju inym css-ka.
- ako napriklad @ada200246 ktora ma momentalne moje a predtym uz mala css-ko ineho cloveka, tusim @terazticho .
@dee99 áno, predstavujem si na záver spísať všetky nápady, čo tu padnú do komplexného blogu, v ktorom budú zhrnuté a zároveň následne vytvoriť anketu o najžiadanejšiu novinku.
9. alebo INZERCIA....určite mnohí birdzáci niečo zháňajú a iní chcú kopu vecí predať....
niekto by mohol pridať strašne veľa blbostí, a potom by to zatienilo tvorbu ostatných,ak má niekto takú neskutočnú potrebu niečo písať stále nech si to píše do wordu a neskôr pridá.
a ostatné nápady sú celkom fajn.
ale oni sa už pýtali na vylepšovanie birdzu,mohol si napísať ts-ku.
každopádne ja nechcem zatiaľ meniť nič.
ale niečo som chcela,ale už neviem čo
Skôr nech KONEČNE pridajú možnosť zmazania príspevku a dajú sem nejaké poriadne fórum s vyzdvihovaním aktuálnych tém (teda vymazať TOTO a hodiŤ sem dáke SimpleMachines alebo phpB .
Zverejnovanie adminov je najsmavacsia hlupost aka kedy existovala.
Toto nieje warez forum, kde vidis moderatorov a administratorov.
Odobna situcia bola niekedy v 2003 na Pokeci, kedy sa admini zverejnili (sice videli sa len oni, ale nasla sa cierna ovca) a smahom ruky vznikli desiatky webov s nickmi adminov a nasledovalo nekonecne otravovanie, typu "Ahoj aj ja chcem byt admin. Ako sa da stat adminom?, Jeej ty si admin."...
K comu to viedlo, k nicomu a preto sa to aj zrusilo? Niesu z toho ziadne pozitiva len negativa. Selektuj take spravy aspon 2 dni a potom sa k tomu objektivne vyjadri. Co si myslis, ze ignore list bude pre adminov platny ako co, ze si nastavia prichodzie ts-ky do kosa a len od znamych si nechaju povolene zasielanie sprav?
+
Ešte aby niekto konečne začal riešiť tie kopírované CSS-ka.
A blogy by som dala aj na jedno denne, nie to ešte obmedzenie úplne zrušiť!
4. prítomnosť nejakých hier, v ktorých by sa mohli virtuálne pobiť alebo nejak si zasúložiť...
asi by som mala isť naspäť spať
Ono je tu viac vecí, ktoré by v prvom rade chcelo opraviť/ zrušiť, skôr než by sa niečo nové tvorilo (nefungujúce vyhľadávanie, neaktualizované špeciály).
Ja osobne patrím skôr ku konzervatívnejším užívateľom a zmeny ma moc neoslovujú . Čo by som možno využil by bolo RSS k blogom
Ja navrhujem:
- zvýrazňovanie hlasu priateľov v anketách
- nastavenia súkromia (zobrazovanie webky a jej podstránok len prihláseným)
- aby veci, kt. sa vyrolujú po prejdení kurzorom (tlačidlo Pridaj!, priatelia, editácia webky v lište pod nickom) neutekali, keď na ne idem kliknúť
- phpBB fórum
@6 @kikushenka nie je
@12 @stage to nevyrieši ten problém...
@15 @stage hitparáda čoho?
@17 @houmr čo presne chápeš pod "vyzdvihovaním aktuálnych tém"?
hry na birdzi - ono to je dosť komplikované - aby tu mohli byť hry, muselo by ich robiť veľa ľudí, a snáď chápete, že slovenský web nedokáže mať "toľko dodávateľov hier", ktorí zadarmo robia hry pre americkú stránku, to je oblasť v ktorej by sme ťažko dokázali efektívne fungovať...
@41 @narazuvzdornaa aký máš browser? (môžeš do TS), na súkromí sa pracuje.
4 a 5 určite nie!
zbytok: je mi to fuk
@tomas hitparádu hudobnú som mal na mysli, ale môže byť aj hitparáda blogov ak bude záujem. nech sa tu viac číta, píše a javí záujem o názory, či výtvory druhých.
a k tým hrám : predstavoval som si 2-3 bojové, resp. stolové hry slúžiace na virtuálnu férovku. nenavrhujem tu z birdzu robiť žiaden veľký nejaký games portál ale ak je to zložité, nevadí.... chcel som len poznať a spísať na jednom mieste ďalšie nápady na zartraktívnenie birdzu.
Okrem toho sú tie fóra prehľadnejšie čo sa týka diskusií, dá sa tam ľahko orientovať, neaktuálne/aktuálne témy sú farebne rozdelené atď...