S prietelom oblubujeme vzajomny petting a necking. Nie sme spolu este tak dlho, robili sme to asi 10 krat, no cakala som, ze sa to bude zlepsovat, ale mam pocit ze nie. Ja sa snazim mu to urobit vzdy najlepsie, bradavky, oral aj rukou... ale mam pocit, ze
Jemine, asi od toho je tu to forum, ze sa mozem spytat. Ak mi nechcete poradit, tak to proste ignorujte a nenadavajte mi tu. su ludia, ktori maju podobny problem a vedia o com hovorim.
mu to povedz ako to máš rada, poprípade ho počas usmerňuj, a aj robiť si to sama pred ním môže byť pre neho vzrušujúce..ono ťažko môže vedieť čo ťa rajcuje keď mu to nepovieš/neukážeš.
chápeš? on neprežíva tvoje pocity..ale určite chce aby si ich mala čo najintenzívnejšie.
Dievča všetci ti tu radia aby si sa o tom porozprávala s partnerom Ak sa hanbíš alebo on tak neviem..opite sa a zahrajte sa na hodinu pravdy. Takéto rozhovory nemusia byť každému príjemné ale majú zmysel.
"... obviňuju ženský! Nikdy neřeknou jak to chtej. Nikdy ti neřeknou co máš delat, že jo? A všechny si myslej, že vonej jak sám Dior. Tak je to většinou o tom, že tam ležej jak prejetej jelen." Banky
@erichoco Podľa mňa je veľmi dôležité sa s ním o tom porozprávať a taktiež je veľmi dôležité povedať tomu druhému, čo sa mu najviac páči. A ak to inak nepôjde, tak mu to ukáž sama na sebe...
Nič sa nestane, ak niečo pokazíš. Hor sa do chýb! Čím skôr ich urobíš, tým skôr zistíš, ako to máš urobiť správne... Zaujímalo by ma, či to skôr nie je tak, že aj on z tvojej strany cíti nedostatky ale je napr. ešte stále uveličený z toho že sa deje aspoň niečo a ty už nie si..Neviem, prečo si myslíš, že on to potrebuje tak ako ty mu to robíš a že už nemôžeš byť lepšia. Že či je to len nejaká teória z časopisu, že tvoja technika je super alebo on ti povedal alebo podľa jeho reakcií si si všimla, že sa zlepšuješ. No tak možno by si sa ho mohla spýtať ako to má rád a potom sa ťa buď spýta, ako to máš rada ty a keď nie ,tak mu povedz :takto to chcem ja a ukáž mu to názorne a požiadaj o spoluprácu. ježiš to je úplne choré takto radiť niekomu do intimneho vzťahu. ( Neni mi to príjemné ale nedá mi to, nechať si pre seba nápad...) Ty ho musíš milovať keď toto podstupuješ!
@erichoco skús mu to povedať ... základom dobrého vzťahu je porozumenie ... ak to nezoberie na vedomie tak skús byť odmeraná aj ty ... uvidíš kto to skôr vzdá
" teraz mi rob tuto, teraz tam, teraz hlboko, pomalšie"
však z toho nemôže mať pôžitok, veď to je autoškola.
Ja si myslím že problém je v tom ako píše:
"Nie sme spolu este tak dlho, robili sme to asi 10 krat".
Uvedom si, že sex je kolektívny šport.
Musíte mať so spoluhráčom nejaké neverbálne signály
Hmmm, Aaach, vzdychy a pod. a daj mu tak najavo že to robí dobre alebo zle. Môžeš aj jemne naviesť jeho ruku, keď chceš presunúť hru na iné územie, alebo zmeniť tempo.
10x je málo na to aby ste sa zohrali. Treba skúšať a ono sa to bude zlepšovať. Ak nie, tak jedine vymeniť spoluhráča. Hold je to náročný šport.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
chápeš? on neprežíva tvoje pocity..ale určite chce aby si ich mala čo najintenzívnejšie.
Dievča všetci ti tu radia aby si sa o tom porozprávala s partnerom Ak sa hanbíš alebo on tak neviem..opite sa a zahrajte sa na hodinu pravdy. Takéto rozhovory nemusia byť každému príjemné ale majú zmysel.
pouzi MORZEOVKU istotne to pochopí
Teda ak máš vek uvedený reálny.
a to ze nevie veci robit poriadne....tak to je buhuzial len na tvoju skodu ze je truhlik co viac k tomu povedat...
ľudia, trochu empatie.
Nesúhlasím, s tým, že "povedz mu, čo máš rada"
Viete si predstaviť takýto sex?
" teraz mi rob tuto, teraz tam, teraz hlboko, pomalšie"
však z toho nemôže mať pôžitok, veď to je autoškola.
Ja si myslím že problém je v tom ako píše:
"Nie sme spolu este tak dlho, robili sme to asi 10 krat".
Uvedom si, že sex je kolektívny šport.
Musíte mať so spoluhráčom nejaké neverbálne signály
Hmmm, Aaach, vzdychy a pod. a daj mu tak najavo že to robí dobre alebo zle. Môžeš aj jemne naviesť jeho ruku, keď chceš presunúť hru na iné územie, alebo zmeniť tempo.
10x je málo na to aby ste sa zohrali. Treba skúšať a ono sa to bude zlepšovať. Ak nie, tak jedine vymeniť spoluhráča. Hold je to náročný šport.