PHARMATEX-nehormonálna antikoncepcia-základné informácie
Kúpila som si Pharmatex (vaginálne kapsule), no ešte som ho neskúšala,no napíšem sem najdôležitejšie informácie, ktoré mi na tomto fóre chýbali. Informácie sú z príbalového letáku.
Cena: kapsule-226sk, gel-180, obe sú na 10 použití.
Caute, mozem uzivat pharmatex aj ked mam trombozu? hormonalnu antikoncepciu nemozem uzivat, takze je to jedina mozna ochrana okrem kondomu. Je to naozaj ucinne? Diky
ano oral po tom neodporucaju ze to ma hnusnu chut...a moje znalosti z pouzivania su take ze som mal podrazdeny zalub hadam aj tyzden a nebolo to nic prijemne...ale tie okamihy ked som to do partnerky mohol bez obav vpustit boli nadherne...ale potom som si to teda riadne vytrpel...a pripravte sa ze je toho gelu hodne vela a dost to vyteka...takze kopu servitkou ek nechcete mat celu postel zakidkanu
Ahojte, ja Pharmatex pouzivam uz dlhsiu dobu a som spokojna. Najprv som zacala s kapsulami, ale teraz som presla na krem, co je tiez dobra forma. Dozvedela som sa o nom vo Francuzsku. a chcem reagovat na nazor, ze na trhu je aj Patentex - nie je! Uz dost dlhu dobu, takze jedina nehormonalna antikoncepcia, ktora nenici zdravie je Pharmatex. A este nieco, kto to chce pouzit, precitajte si pribalak, je dolezite ho dodrzat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Vďaka za info
Majte sa Baranidlo