Ľudia, poznáte túto antikoncepčnú metódu? Je jej použitie spoľahlivé? Prosím o nejaké zmysluplné rady alebo skúsenosti pri používaní...a ešte otázočka...môže sa Pharmatex používať s normálnym klasickým štandard kondómom bez príchuti či akéhokoľvek iného š
Ja síce nemám s týmto skúsenosti,ale pozrela som si tú stránku a ešte aj iné stránky,kde bol tento prípravok a zistila som,že je až 5 druhov Pharmatex-u...Podľa mňa je to úplne perfektná antikoncepcia,neškodí ani nič také.S kondómom sa používať 100% môže.Ešte aj píšu,že je lepšie ho použiť s kondómom,lebo sa zvýši preavdepodobnosť,že neotehotnieš.Vraj je to 2.najspoľahlivejší antik. prípravok,ale nič nie je 100% antikoncepcia.Tak veľa radosti Milujte sa a množte sa
ee, u nas som ho kupila za 190, cize uplna parada....som si hned skontrolovala, ze ci nie je po zaruke ale holt, trvanlivost do 2011...a kedze je to na 10 pouziti, tak to vychadza celkom dobre takze milujte sa a mnozte sa!
mno pouzitie s kondommo...pharmatex bol myslim ze na nieco take vytvoreny bo aj jeho ucinnost ten peralov index je nieco okolo 26 a to myslim ze je sakra vysoke cislo...cital som ze by sa mal pouzivat iba ako doplnkova ochrana s kondomom alebo prerusovanou sulozou...aa stoji 6,6 eura myslim ze na skatulke bolo 199 SK alebo nejaka taka cena...mylsim ze to je cena dost dobra...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alebo este lepsie www.pharmatex.sk