alebo to sprav cez for pricom pricom budes sledovat ci je icko parne ak hej das br ak nie nedas. to ci je i parne zistis cez operator modulo"%" viac najdi na googli ka nevies co myslim.
no.. ja som to napisal tak podla jazyka C... ono myslim ze v php existuje aj funkcia foreach ale neviem ci sa da aplikovat aj na MySQL.. a ten if ide zapisat aj cisto ako (i % 2) teda aspon v cecku - a preco? lebo 0 je false a ina kladna hodnota je true... aj ja tam mam nejake chyby v tom zapise for ide o to ze ti prebehne celu databazu podla toho tvojho parametru a ked je (ne)parne tak ti to hodi novy riadok - cize to co chces - priznam sa ze neviem ako by to malo byt v php (rozhodne dobry postreh s tym $i a $pocet) aha este - kedze chces for pre cele pole tak potom 3 zapisy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
if($kolko = 2)
{
echo "";
$kolko = 1;
}
else
{
$kolko++;
}
s tym, ze este pred while bude $kolko = 1;
V tom mojom vymazalo tabuľku, takže by to malo byť asi takto???
echo " table ";
if ($kolko = 2)
{
echo " /tr tr ";
$kolko = 1;
}
else
{
$kolko++;
}
echo " td čakujúci /td ";
Domyslite si tagy ( < > )
Takto by to malo byť?
ale inak si to dobre poxopil.
ja a IT večný kamaráti
Stifut: he?
Cicus: aj ty kodis?
for(int i = 1; i < max; i++) {
vypis(cakajuci[i]);
if (i % 2) { vypis(koniec_riadku); }
}
a sorry za ceckovsky zapis - v php som este nerobil
Tak sorry, že som ťa nepochopil...mrzí ma to..
A ešte k tomu kódu čo si sem hodil. Oprav ma ak sa mýlim, ale nemalo to byť nejako takto?:
for ( $i pocet ; $i
No proste v skratke:
Pýtal som sa, či tam v tom cykle for pri podmienke if nemalo byť:
if ($i % 2 =0){echo " br "}
Lebo samotné $i % 2 ti hodí len zvyšok po delení (príklad: 5 % 2 = 1; 10 % 2 = 0), ale neurčí to podmienku na nový riadok.
Oprav ma ak sa mýlim...
V tom prvom (pokazenom) malo byť:
for ($i=1; atď...
A v tom druhom malo byť:
if ($i % 2 == 0){ atď ...}
for(int i = 0; i < max; i++);
for(int i = 1; i < max; ++i);
for(int i = 1; i