totálne odsudzujem akekolvek pirsingy tetovania a ine picoviny!!!! neznasam to. a potetovani ludia alebo ti s pirsingom by sa mali dat liecit!!!!!!!!!!
moj priateľ si dal,keď mal 18 a mal ho asi rok a som rada,že už ho nemá a sám mi povedal,že je rád že to vyskúšal.veď každý spravil nejakú volovinu na 18tku
Podľa mňa je to každého vec . Mne sa to páči a sama mám piercing v jazyku . Keď ma niekto chce mať rád rovnako ako keď ma chce nenávidieť, dôvod si nájde , či by som piercing mala alebo nie ( čiže je to fakt len vec vkusu ) . A jeden pekný citát o tetovaniach ( a myslím , že kľudne by mohol byť aj o piercingoch ) - " The only difference between tattooed people and non-tattooed people is ... tattooed people don´t care if you´re not tattooed "
a vsetci, ktori odsudzuju niekoho s piercigom alebo tetovanim by sa mali dat liecit je to absolutne ich vec, ich telo, ich bolest.. uznavam, ze ked ma niekto potetovane cele telo vratane hlavy, popripade 100 piercingov alebo rozrezany jazyk, to uz je trocha chore ale stale je to vlastne ich vec..
je to celkom sexy niektorým to akoze vobec nepridá na sexeapele ale ak sa chalan dobre bozkáva je to celkom prijemné... ale pride mi to trošku gay štýl...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale ináč,súhlasím s @greyness
súhlasím s @greyness a rovnako je to aj u holky s piercom v jazyku pri tej činnosti