čaute! akurat dnes na obed som bola na piercingu jazyka. bolo vsetko ok, ale teraz na vecer ma to strasne zacalo boliet. a nielen jazyk ale cela tvár. ked vyplazim jazyk, tak to ani nevyzera ako jazyk. ma to uplne iny tvar, vysli mi po obvode vseliake plu
Na večer to rado puchne a zrejme si si tam alebo ti tam niekto zaniesol infekciu. Dezinfekcia a hlavne nejedz žiadne mliečne výrobky, lebo ti to tam bude kvasiť mesiac.
Skús s tým ešte vydržať, opuch by mal prejsť. A ponáraj si jazyk do repíkového čaju, ak ťa to neprejde tak si ho daj dole... Aj ja som mal pierc ale v pere, ale kvôli infekcíí a opuchu, som si ho musel dať dole...
treba si ako už hore písali davat pozor na mliečne vyrobky a vyplachovat bud cajom bylinkovym alebo ustnou vodou ja som si prepichovala 2x peru a uzdicku a ustna voda mi stacila
Chod tam kde si si ho dala robit a opytaj sa, mali by ti vediet poradit a mali ta vopred informovat co sa moze stat atd... Ovsem ak ti to nerobila kamaratka zicherkou, alebo podobne.. Inak netusim, nemam piercing v jazyku...
@arysk akoze naco narazas tou "kamaratkou so zicherkou" hm?!
Ja piercing v jazyku mam a prvy tyzden to bola sranda, jazyk riadne napuchnuty a bolelo ma prehltanie a tak.. Cize som jedla len detske vyzivky a po dakom mesiaci to uz bolo uplne v pohode..
ja som mala po prepichnuti jazyka jazyk modry-fialovy... ale pluzgiere to neviem :/ jedz vela studeneho, alebo si prikladaj len studenu lyzicku a ked sa ti to nezlepsi tak sa porad s piercrom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nemas fajcis, pit mozes pokial viem
a cmulat lad proti opuchu
alebo ak nahodou mas doma Corsodil 0,1%, tak s tym si mozes vyplachovat usta, alebo chod si kupit do lekarne.
ale nevim ti inak moc o tomto povedať mňe opuchol a trochu bolel ale jedol som normálne všetko
1. lad
2. ak cokolvek zjes/ budes fajcit tak si hned potom par krat preplachnut usta studenou vodou
3. ziadne mliecne vyrobky
4. nesnazit sa "nasilu" vyplazovat jazyk a hrat sa s piercom, akurat si to viac rozdrazdis a bude ta to dlhsie boliet...
5. pevne nervy
Viem, že to nie je k téme, prepáč.
Ja piercing v jazyku mam a prvy tyzden to bola sranda, jazyk riadne napuchnuty a bolelo ma prehltanie a tak.. Cize som jedla len detske vyzivky a po dakom mesiaci to uz bolo uplne v pohode..