Mám taký problém že tento týždeň v utorok som si dal robiť pierc.
Budúci týždeň vo štvrtok idem za frajerkou. Vadilo by môjmu piercu ak by som moju partnerku orálne uspokojoval? Napr. že by sa mi to mohlo zapáliť poprípade niečo horš
Eeww, piercer by ti to neodporucil. A na mieste tvojej priatelky tiez neskacem od nadsenia (no, zavisi od techniky ), vsak to je otvorena rana v podstate.
@vaper Áno. Minimálne každý aspoň trochu vzdelaný. A hlavne niekto tvojho veku by to vedieť mal určite, je to spojené aj s literatúrou a dejepisom, ktoré predpokladám, že v škole máš.
@madiska neviem, podľa mňa je carpe diem z historického aj literárneho hľadiska pomerne nevýznamná fráza, ktorej sa dôležitostou vyrovná mnoho iných latinských fráz a naozaj nemyslím, že by bolo pre bežného človeka potrebné ich ovládať.
@madiska ja určite význam poznám z iného zdroja, ako je škola, tam sme si toto nikdy nespomínali, tak možno aj preto sa divím, že ťa dokáže tak udiviť, ak niekto nepozná význam. "každý aspoň trochu vzdelaný", to je proste podľa mňa prisilné tvrdenie. ale tak samozrejme každý má vlastné kritériá na posúdenie vzdelanosti
@tikalok Ja to poznám nielen zo školy, ale aj z mnohých iných príležitostí, preto si zas neviem predstaviť, že niekto toho veku by to už dávno nevedel. Pochopím ešte, kebyže je to niekto 13-ročný, ale takto...
@vaper Literatúra je aj predmet v škole, respektíve časť slovenčiny. Ale to, že nečítaš mnohé vysvetľuje... btw, vôbec to nie je niečo, čím by si sa mal chváliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
táto fotka je presne z tejto príležitosti
» www.birdz.sk/webka/peter_pip...
Mala som pierc v pere ledva 4 hodiny a už som sa s ním bozkávala xD Dokonca s dvoma rôznymi chalanmi za večer xD A nič sa mi nestalo, pera prežila.
za druhe... zacina ma dojimat ako sa clovek s takym vekom dokaze spytat toto DD
Veď som sa normálne pýtal :/
@vaper TOTO DÚFAM NEMYSLÍŠ VÁŽNE