Awojte, kolke mate piercing v pupku a ako dlho sa vam hojil a co je najlepsie na cistenie? ja ho mam uz rok ale stale nieje celkom zahojeny,trochu som si rozbabrala tu spodnu gulicku
Kamoška to mala, a tiež mala taky problem že si trochu rozbabrala tu spodnu guličku...nakoniec sa jej pretrhla koža tam na pupku,a piercing si tam teraz može dať len po chirurgickom zakroku....takže ak s tym maš nejake problemy mala by si skusiť isť sa niekde poradiť, niekde k niekomu kto sa tomu fakt rozumie, aby si nedopadla ako ona...lebo keď sa ti to už rok nechce zahojiť možno to tvoja pokožka neprijala v pohode.... neviem...ale držim ti palce.... .)
a tí čo tu zasa idete riešiť či je piercing v pupku pekny alebo nie..ktorá "trieda ľudí" ho nosí a kto nie....veď ona sa pýtala na problém..a je každého vec kto si to dá spraviť....ja piercingy tiež nejak nepodporujem ale načo tu teraz nazývať ľudí ktorí to majú "lacnými devami,alebo hiphop bičíz"....... takže všetko odo mňa..... hoj
mám ho už dva roky.. úprimne .. moja starostlivosť o neho začala až vtedy keď som videla že mi hnisá.. nechcelo sa mi to každý deň čistiť.. chvalabohu teraz je to už o.k.. už som si ho aj vymenila... prv sa mi zahojila vrchná dierka.. dlho mi trvalo kým sa zahojila aj spodná... a čím som si to čistila?? obyčajnou slanou vodou... preto že soľ ti to vydenzifikuje.. neodporúča sa používať prostriedky ktoré obsahujú alkohol.. pretože to ti pokožku len viac vysušuje .. že vraj..
podotýkam to mi odporúčal.. ten čo mi to prepichoval.. on sa tým živí.. má tetovací salón... a chodí k nemu snáď každý v meste..
@grietusha pokiaľ viem.. je dosť veľký rozdiel pri čistení piercingu v ústach a piercingu ktorý je mimo ústnej dutiny... čiže ja by som si isto nedala vyčistiť pupok s tým čo ty si si čistila ústa..
@blinka414 ani mne sa piercing nezahojil.. do roku.. trvalo to rok aj niečo.. ale bolo to kvôli mojej nezodpovednosti.. a teraz je to o.k..
@mimi252 samozrejme.. skúsila by som na tvojom mieste čistiť ten piercing.. a keď uvidíš že sa nič nelepší tak vyhľadaj nejakú pomoc.. aj ja som na začiatku stresovala.. tiež sa mi zdalo že po roku by to už malo vyzerať dobre .. a žiaľ nevyzeralo... neboj držím palce.. aby to dopadlo dobre..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale inak na čistenie je najlepší repík, mám pierce pod spodnou perou a nič nepomohlo lepšie.
a tí čo tu zasa idete riešiť či je piercing v pupku pekny alebo nie..ktorá "trieda ľudí" ho nosí a kto nie....veď ona sa pýtala na problém..a je každého vec kto si to dá spraviť....ja piercingy tiež nejak nepodporujem ale načo tu teraz nazývať ľudí ktorí to majú "lacnými devami,alebo hiphop bičíz"....... takže všetko odo mňa..... hoj
podotýkam to mi odporúčal.. ten čo mi to prepichoval.. on sa tým živí.. má tetovací salón... a chodí k nemu snáď každý v meste..
@blinka414 ani mne sa piercing nezahojil.. do roku.. trvalo to rok aj niečo.. ale bolo to kvôli mojej nezodpovednosti.. a teraz je to o.k..
@mimi252 samozrejme.. skúsila by som na tvojom mieste čistiť ten piercing.. a keď uvidíš že sa nič nelepší tak vyhľadaj nejakú pomoc.. aj ja som na začiatku stresovala.. tiež sa mi zdalo že po roku by to už malo vyzerať dobre .. a žiaľ nevyzeralo... neboj držím palce.. aby to dopadlo dobre..
sa mi to hojilo 6 mesiacov, stale sa mi to zapalovalo..
.som si to po 8-mich vytiahla som na to nemala nervy, mi to nerobilo dobre
aj moje 2 kamosky s tym nemaju dobre skusenosti...