už dlhšie by som si veľmi chcela dať urobiť tragus a nakoľko ešte nemám 18, potrebujem povolenie od rodiča. jediné čo moju mamku trápi je či sa mi to pekne zrastie naspäť bez škaredej jazvy, ak sa rozhodnem ho neskôr vybrať. má s tým niekto skúsenosti?
tragus je cez chrupavku, pokial sa nemylim. s nejakou jazvou pocitat treba, ale tym, ze ta dierka ma 1.2 - 1.6mm, tak to nebude nic hrozne, max. tak biela bodka
Cecilka, ja ja sa ti čudujem, na svete je mnoho mužov, ktorým sa páči prirodzená krása a ty sa chceš páčiť s piercingom, lebo to sa tebe páči...
ale to sa už nebudeš páčiť tým, ktorým sa to nepáči...
čo potom s tým spravíš, ak to bude náhodou ten, ktorý sa ti páči a rada by si s ním chodila?...
on ťa nebude chcieť a ty sa budeš trápiť, len vďaka tým maškarám v uchu pre ktoré ťa tu všetci obdivujú, aka budeš nádherna, keď si to nechaš urobiť...
@marcello111 Marcello, dakujem za nazor a porozmyslam, ale aj tak si myslim, ze ak ma uz nejaky chlapec bude mat rad tak ho neodradi to ze mam v uchu o jeden sperk viac. tak ci tak, povolenie som nedostala a zrejme ani nedostanem a aj ked si to mozem ist dat poza chrbat rodicov, neurobim to, takze mozes byt pokojny.
mimochodom, v jednom uchu mam uz helix (chrupavka hore) a rozpravala som sa o tom uprimne s viacerymi chlapcami. kazdy si to bud vobec nevsimol, alebo sa mu to paci, alebo aj ked sa mu to nepaci, nie je to nieco co by ho odradzovalo alebo pohorsovalo. ak ma niekto nebude chciet len kvoli tomu tak ver mi ze sa tym trapit nebudem ale kazdopadne vdaka ze sa zaujimas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
daj si aspoň po päť do každého ucha, aby si bola iná....
ale to sa už nebudeš páčiť tým, ktorým sa to nepáči...
čo potom s tým spravíš, ak to bude náhodou ten, ktorý sa ti páči a rada by si s ním chodila?...
on ťa nebude chcieť a ty sa budeš trápiť, len vďaka tým maškarám v uchu pre ktoré ťa tu všetci obdivujú, aka budeš nádherna, keď si to nechaš urobiť...
mimochodom, v jednom uchu mam uz helix (chrupavka hore) a rozpravala som sa o tom uprimne s viacerymi chlapcami. kazdy si to bud vobec nevsimol, alebo sa mu to paci, alebo aj ked sa mu to nepaci, nie je to nieco co by ho odradzovalo alebo pohorsovalo. ak ma niekto nebude chciet len kvoli tomu tak ver mi ze sa tym trapit nebudem ale kazdopadne vdaka ze sa zaujimas.