takse cos a mna tyka tak ja som brutal fanusik piercingow,mam ix 19 :o)
podla mna je to supis ale zalezi od kazdeho cos a mu paci..mne a mojmu xalanowi sa piercingy a tetowania moc pacia a je to ako droga podla mna...ak sid as jeden,urcite si das raz aj dalsi.o)
Mne sa to volakedy pacilo, ale teraz uz menej.lebo ho ma skoro kazdy .. (este aj 40 rocne neupravene tetky chodia s piercingom v nose..:-I) ale ak ma baba pekne brusko, tak preco nie..ja mam dve spoluziacky a maju piercing v pupku, ale myslim si ze nemaju take postavy aby ho aj mohli ukazovat.. v takom pripade sa mi to vobec nepaci.. A ze je to droga.. no da sa to tak povedat,, ja mam dve tetovania a uz rozmyslam o dalsom..
Vsetko s mierou. Ale neviem, ci by sa mi to na babe pacilo. Urcite zalezi na akej, a na akom mieste.... v jazyku sa mi to dost bridi. V pupku.....ak to je nieco take decentne. preco nie. A v nose...to sa mi nepaci. Ale paci sa mi, ako to ma napr. Zdenka Predna - na papulke
Ja som na piercingoch úplne závislá- mám ich niekoľko a ešte rozmýšľam nad nejakými- bolo tu spomínané,že je to ako závislosť.. a hlavne piercing v jazyku-neviem si predstaviť,že by som si ho vytiahla..
Môj priateľ miluje moje bruško a páči sa mu veľmi aj s piercingom- myslím si že je to sexi
Pre SASHENKU-ahoj no ja si teras chcem dat este aj piercing do jazyka a ty spominas ze ho mas tak sa ta chcem spytat ze ako ti to vlasne robili a ci ti to dako umrtvili abo tak a ci to moc boli??
Takže pekne po poriadku: žiadne umrtvovanie, jazyk mi chytili do takých kliešti a prepichli takou veľkou ihlou- vyzeralo to strašne ale nebolo to také hrozné ako sa zdalo-samotné prepichnutie je rýchle a až tak veľmi nebolí. Horší je ten týždeň po prepichnutí. Jazyk napuchne a nie je to nič príjemné,lebo sa s ním ťažko hýbe- problém pri komunikácií a jedle.-najlepšie je jesť kašičky, detské výživy, jogurty.. a pod. Treba však dbať na dezinfekciu-preto treba vyplachovať ústa dosť často- (najlepšie je tantum verde, florsalmin(neviem ako sa to presne píše) ale všetko ti povedia už v príslušnom piercingovom štúdiu.. Môžem ti povedať,že ak by som prepichnutie musela ešte raz podstúpiť,tak do toho idem bez rozmýšľania. Keď si to totiž niekedy na chvíľu vyberiem,mám zvláštny pocit v ústach,taký o ničom. Takže daj vedieť,ako si si to ty rozmyslela a či si to dáš alebo nie
geekoon:15 nausnic mam iba w usiax...+ dwa tunele w usiax,pierc w nose,oboci,pere,pupku
ja si enwiem bez toho uz ani predstawit byt....uz ked siw yberem pierce ze ix idem dezinfikowat mam zwlastny pocit proste mi to xyba a niesom to ja...je to uz moja sucast newrawim kazdemus a to nepaci ale mne moze byt jedno kolkatim %ludis a to bude pacit,lebo hlawne je ze sa to paci mne a ak sa niekomu nepacim aka som tak mi asi za to nestoji....mam xalana,ktory ma tiez dwa pierce a potetowanu celu ruku a myslim si ze tio zalezi iba od wkuse,tetowanie mam tiez a w lete urco diem na dalsie,ja to nelutujem,je to kazdeho osoobna wec
no mne to dovolila mama a potom s tym us musel aj oco suhlasit ale v tvojom pripade by som sa ich asi tes nepytala len jediny problem je ze v salone alebo tam de ti to robia musi s tebou byt oco abo mama abo mat listok o prehlaseni a na nom este aj funkcny tel rodica na ktori zavolaju pred tym ako ti to spravia ale mozes to spravit tak ze sa dohodnes s kamoskynou mamkou moja kamoska sa dohodla s mojou
cawte!mozte mi dakto s piercingom v pupku povedat ako dlho sa to hoji?chcem si dat kruzok ale ma od toho odhovaraju, lebo zevraj to este tri mesiace hnisa....ako to je?
tk ja vlastním jeden v obočí, a tiež som počula , že to hnisá, môže ti ovisúť horné viečko, a iné blabotiny kamoške to v pupku občas zahnisá ale to aj mne, ked mi kaderníčka po ňom šmajzla hrebeňom, spolužiak trepol šiltom, alebo , ked´ som spadla na borde a okuliare buchli na to miesto-bolestivé...ale stojí to za to, niekto si to dá kôli tomu lebo je zakomplexovaný, pošaletý módou, alebo to tak cíti... no v každom prípade je to fajn vecička-také oživenie, ktoré povie už na pohľad, že si iná... a pre KIKI napíš na pokeci na nik cwrccka, ona ti poradí.)
aj ja mám piercing v pupku. keďže som maniak na piercingy a raz sa tomu chcem venovať, (len zatiaľ nemám nejak čas si spraviť kurz)- chcem tým povedať, že piercing do pupku som si robila sama-na moje prekvapenie- žiadne problémy väčšie som s tým nemala-zahojilo sa to úplne normálne, dokonca lepšie ako kamarátke,čo si to dala urobiť v štúdiu. Každý človek je iný, inak reaguje na určité veci, takže či ti to bude hnisať veľmi alebo nie, sa nedá moc povedať. Záleží ako to príjme tvoje telo. Len dôležité je, aby si sa o to starala, dezinfikovala si to. Ale všetko ti povedia v piercingovom štúdiu. No najlepšie je si do pupku dať tak skôr na jar. Teraz si ešte moc naobliekaná a môže sa ti oblečenie do toho zachytávať a podráždiť ti to. Ale daj si skôr činku než krúžok, je to praktickejšie a krajšie
ja si azse myslims e pupok je lepsie w zime tak isto ako tetowanie kedse sa minimalne 3 mesiace hoji a ak si xces uzit letow bazenox taq na leto to neije dobre....aspon co si ymslim ja:o)ja som si robila w zime,tiez sama a uz to mam zahojenee pohodka a w lete sa mose ist do bazena DD
-no činka sa menej zachytáva a keď to budeš mať ešte nie moc zahojené, tak ti to bude len zbytočne dráždiť, no a keď sa neskôr rozhodneš pre činku, tak budeš mať trošku problém-lebo dierka bude menšia ako činka a to sa zase len rozdráždi.. ale ty sama vieš,čo ti bude asi viac vyhovovať. Hlavne sa ale o to staraj po prepichnutí- moc sa nekúp vo vani, radšej sa len tak rýchlo osprchuj, lebo to je lepšie... no a daj nám vedieť čo a ako
asi mas pravdu, cinka bude asi lepsia!a newies ci po zahojeni sa pak da popripade vymenit za kruzok?je to zhruba rovnaky prepich?jasan dam vediet, chcem to cim skor, nex to mam uz v lete poho, vlastne uz som to cela minuly tyzden ale som pockala, bo som ted cez vykend bola s priatelom na chate a mala som pocit, ze pri urcitych cinnostiach by to tjocha bolelo
podľa mňa ti to prepichnú rovnakou ihlou. Keďže činka je hrubšia, tak keď si to po zahojení občas vymeníš za krúžok, tak to bude ok. uvidíš.. ale keď zistíš aká je pekná tá činka a ako to bruško s ňou dobre vyzerá, tak ani krúžok nebudeš chcieť ja si napr. kombinujem guličky- mám fialový kamienok zo spodu a zelený z vrchu, potom ružový dole a bezkamienkovú guličku hore, potom skombinujem niekedy uw-čkové atď atď
uf!tak prave som sa wratila z piercingoveho studia a pupcok mi uz zdobi peknucka titanova cinka je to zwlastne a troxa to ete stipe ale moc sa mi to paaaci
aj ja cem piercing..mama by mi mozno po prehovarani aj dovolila do nosa ale foter by ma zastrelil keby to uvidel..som si dala prepichnut ucho ze som nikomu nic nepovedala a foter na mna vrieskal jak keby som z toho mala zomriet...
nasi si uz na mna xwalabohu zwykli tatkowi anjskor wadil aj pierc w oboci hoc tetowanie mi nawrhol sam..a nakoniec som skoncila z 19stimi hehe aa casom ix asi aj pribibudne hehe ale ked ono je to taaq super ako droga:o)
hej hej ono je to dost navykove... moj fotrik ete newie ze mam ten pupok ale matke som to povedala hned ten den-no to bolo!ja som bola pripravena na to ze mi vynada ale ona miesto toho panikarila, ze sa mi to zapali a budem mat problemy a podobne...tak ted kazdy den kontroluje ci je moj pupcok ok nie je zlata? ja osobne si myslim, ze na taketo veci(piercing ci tetovanie) je zbytocne sa pytat rodicov, lebo 99percent z nich bude aj tak proti a ked to clovek naozaj ce tak si to da aj bez povolenia, nie?
Piercing v pupku?Otras,nuda,nuda,nuda...Myslim ze by som to obdivovala,keby to mala jedna baba zo 100 dievok..ale teraz to ma uplne kazdy a je to NUDA!!...skuste byt originalnejsi...ja som mala napriklad piercing presne na krku v tej jamke a bud ma kazdy odcudzoval alebo nevedeli odkial mam tolko kreativiti...a mala som aj v oboci,tam ostane nepekna jazva...ale inak je to fajn.
ja newiem, preco by mal byt piercing v pupku nuda?!?mne sa to paci a vobec ma nezaujima ci to ma kazda druha babenka alebo nikto.....a komu sa to nepaci, nex sa nepozera!ale piercingy na neobvyklych miestach maju tiez daco do seba, len niekedy to uz je troxa prehnane..............
Kazd ma pravo vyjadrit svoj nazor..a ja som povedala ze je to nuda...Kazdemu sa paci nieco ine,niekomu staromodne veci,inemu moderne,...kolko ludi,tolko chuti...Tamvtme-ty mas v oboci titan alebo chirurgicku ocel?
ja som mala piercing tiež na dosť neobvyklom mieste, i keď dnes sa to čoraz viac a viac stáva bežnejšie, len pred pár rokmi to bolo iné. Mala som ho medzi palcom a ukazovákom - bolo to dosť nepraktické, lebo sa to všade zachytávalo a tak som si ho vybrala... teraz mi docela stačia tie čo mám )
Medzi palcom a ukazovakom sa mi vzdy pacil,..aj som rozmyslala ze si tam dam...a ja som si tiez zvykla ze mi ludia bezne do piercingu zadrapli..alebo ked som nan na oboci este nebola zvyknuta,tak ako som rano vstala,pretrela si oci,tak som skoro zomrela od bolesti...a na krku,tam sa mi bezne zadrapol do oblecenia,alebo ked som hrala niaky sport,tak som citila ako sa mi to tam tak zvlastne hybe,a to bolo dost neprijemne..teraz nemam ani jeden piercing,vsetko islo von ,ale jedneho dna,to zase budu tie dobre stare casy
no...bola som v Uk. a tam to má káždý tretí človek...bol to ošiaľ ale ten symbol, ktorý som si cela dať sa mi páči...tak uvidím, chcem ísť cez prázdniny do Prahy...a možno tam mi preskočí a domov prídem s kerkou na členku.. no zatiaľ stačí brok v obočí
a kde presnejsie v UK si bola?Aj ja som tam stravila niake tyzdne a mozem povedat ze ti ludia su uplne uzastny,tam na teba nebude nikto zazerat aj keby si mala 10 piercingov,to nie ako tu...aky to bol znak?
ahojte, viem ze je to blbe ale mam 14 a chcela by som piercing otec mi ho v pohode dovolil ale on pracuje v zahranici tak sa chcem opytat ci neviete ci by mi ho urobili keby som tam prisla so sestrou ako so zakonnym zastupcom?
aha a este by som sa chcela spytat co by som mala na tom papieriku mat napisane ,lebo som sa snazila nieco vytvorit ale vobec neiem co ani rodicia nevedia, Vdaka
dakujem moc, inak keby som vedela co robit s tym hnisajucim piersingom tak by som ti pomphla ale fakt neviem jedine si na to mozes dat Septonex ja ho davam na vstko
Nie uz nestaci papierik s podpisom....pokial to studio je seriozne a take ake ma byt..ja ked som si davala 2krat piercing,2 krat so mnou musela ist mama len kvoli podpisu.
a este som zabudla...vraj Septonex je uplne najvecsia hlupost co si mozes dat na piercing,neviem uz preco,ale proste to nato nieje..vecsinou sa v piercingovych studiach predavaju flasticky ktore stoja okolo 50 SK a tam je specialny roztok na piercing...a ked piercing hnisa?moze to byt reakcia na kov aky mas,alebo si si don zasklbla,to je rozne,hlavne v prvom rade treba ist za piercirom,nech sa na to on pozrie.
v pupku je to bomba ,,naozaj, spoluziacka tam ma piercing, sice mi vravela, ze to sakramentsky bolelo, ked jej ho robili ale uz je po bolesti a stoji to za to ,,fakt ja tiez nad tym rozmyslam, je to strasne sexi a hlavne na opalenom brusku ..
awojte...kdo ma piercing cez peru?Chcela by som sa opytat ci to moc boli...no uz mam jeden w oboci ale ten som predychala no newem jako je to s tym druhym...dikess za odpowed
Božééé začalo mi asi hnisat ....mám už 1 rok piercing v nose no a nwm minule som stratila piercing a kupila som si novy až o 2 dni zatím som nosila len taku anušnicu lebo bola nedela a som si nemala kde kupit ... a teraz mám new piercing v nose už 3 dnio a pozerám nejako ma to začalo boliet a už mám aj okolo také červené čo to je? pomoožýtee prosíím
Mozno je to somarina... neviem... ale ja som sa pytala doktorky ze ci mi s piercingu nehrozia dake problemi alebo tak... povedala ze pokial mi to budu robit v serioznom studiu a s cistou ihlou samozrejme tak by sa nemalo nic stat... ale nad hornu peru mi povedala ze racej nie lebo je tam vela nervov a este dacoho a vedie to priamo do mozgu... ze by sa mi ni nemuselo stat ale ak by mi tam nahodou nieco zasiahly mohla by som mat vraj VAZNE zdravotne nasledky... nikoho od toho neohovaram ja len tak ze som si to s hornou perou rozmyslela a racej si dam do pupku sa mi to tam aj viac zacalo pacit a su tam mensie rizikaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
podla mna je to supis ale zalezi od kazdeho cos a mu paci..mne a mojmu xalanowi sa piercingy a tetowania moc pacia a je to ako droga podla mna...ak sid as jeden,urcite si das raz aj dalsi.o)
Na peknej holke je to Bozske - najma v pupku.
Ak ich je moc uz to nieje ono!
Ja som na piercingoch úplne závislá- mám ich niekoľko a ešte rozmýšľam nad nejakými- bolo tu spomínané,že je to ako závislosť.. a hlavne piercing v jazyku-neviem si predstaviť,že by som si ho vytiahla..
Môj priateľ miluje moje bruško a páči sa mu veľmi aj s piercingom- myslím si že je to sexi
Takže pekne po poriadku: žiadne umrtvovanie, jazyk mi chytili do takých kliešti a prepichli takou veľkou ihlou- vyzeralo to strašne ale nebolo to také hrozné ako sa zdalo-samotné prepichnutie je rýchle a až tak veľmi nebolí. Horší je ten týždeň po prepichnutí. Jazyk napuchne a nie je to nič príjemné,lebo sa s ním ťažko hýbe- problém pri komunikácií a jedle.-najlepšie je jesť kašičky, detské výživy, jogurty.. a pod. Treba však dbať na dezinfekciu-preto treba vyplachovať ústa dosť často- (najlepšie je tantum verde, florsalmin(neviem ako sa to presne píše) ale všetko ti povedia už v príslušnom piercingovom štúdiu.. Môžem ti povedať,že ak by som prepichnutie musela ešte raz podstúpiť,tak do toho idem bez rozmýšľania. Keď si to totiž niekedy na chvíľu vyberiem,mám zvláštny pocit v ústach,taký o ničom. Takže daj vedieť,ako si si to ty rozmyslela a či si to dáš alebo nie
ja si enwiem bez toho uz ani predstawit byt....uz ked siw yberem pierce ze ix idem dezinfikowat mam zwlastny pocit proste mi to xyba a niesom to ja...je to uz moja sucast newrawim kazdemus a to nepaci ale mne moze byt jedno kolkatim %ludis a to bude pacit,lebo hlawne je ze sa to paci mne a ak sa niekomu nepacim aka som tak mi asi za to nestoji....mam xalana,ktory ma tiez dwa pierce a potetowanu celu ruku a myslim si ze tio zalezi iba od wkuse,tetowanie mam tiez a w lete urco diem na dalsie,ja to nelutujem,je to kazdeho osoobna wec
dakujem za infosky
Myslim, ze ja risknem aj trocha hnisania, za to mi to stoji.....nie?
aj ja mám piercing v pupku. keďže som maniak na piercingy a raz sa tomu chcem venovať, (len zatiaľ nemám nejak čas si spraviť kurz)- chcem tým povedať, že piercing do pupku som si robila sama-na moje prekvapenie- žiadne problémy väčšie som s tým nemala-zahojilo sa to úplne normálne, dokonca lepšie ako kamarátke,čo si to dala urobiť v štúdiu. Každý človek je iný, inak reaguje na určité veci, takže či ti to bude hnisať veľmi alebo nie, sa nedá moc povedať. Záleží ako to príjme tvoje telo. Len dôležité je, aby si sa o to starala, dezinfikovala si to. Ale všetko ti povedia v piercingovom štúdiu. No najlepšie je si do pupku dať tak skôr na jar. Teraz si ešte moc naobliekaná a môže sa ti oblečenie do toho zachytávať a podráždiť ti to. Ale daj si skôr činku než krúžok, je to praktickejšie a krajšie
a v com je cinka praktickejsia?mne sa viac lubi kruzok-kazdy ma na to iny nazor!buduci tyzden uz idem do toho tak mi drzte palceky!moc sa tesim
-no činka sa menej zachytáva a keď to budeš mať ešte nie moc zahojené, tak ti to bude len zbytočne dráždiť, no a keď sa neskôr rozhodneš pre činku, tak budeš mať trošku problém-lebo dierka bude menšia ako činka a to sa zase len rozdráždi.. ale ty sama vieš,čo ti bude asi viac vyhovovať. Hlavne sa ale o to staraj po prepichnutí- moc sa nekúp vo vani, radšej sa len tak rýchlo osprchuj, lebo to je lepšie... no a daj nám vedieť čo a ako
asi mas pravdu, cinka bude asi lepsia!a newies ci po zahojeni sa pak da popripade vymenit za kruzok?je to zhruba rovnaky prepich?jasan dam vediet, chcem to cim skor, nex to mam uz v lete poho, vlastne uz som to cela minuly tyzden ale som pockala, bo som ted cez vykend bola s priatelom na chate a mala som pocit, ze pri urcitych cinnostiach by to tjocha bolelo
podľa mňa ti to prepichnú rovnakou ihlou. Keďže činka je hrubšia, tak keď si to po zahojení občas vymeníš za krúžok, tak to bude ok. uvidíš.. ale keď zistíš aká je pekná tá činka a ako to bruško s ňou dobre vyzerá, tak ani krúžok nebudeš chcieť ja si napr. kombinujem guličky- mám fialový kamienok zo spodu a zelený z vrchu, potom ružový dole a bezkamienkovú guličku hore, potom skombinujem niekedy uw-čkové atď atď
- jeeeeeeeeeeej paráááááááááda, tešííím sa s tebou
a máš ete nijaký? môžeš ma upozorniť hned´ ...
ja mám ten jeden...a je to sránda najmä, ked´ som sa vítala s dedkom a on sa ma spýtal, že čo to mám 86ročný deduško... môj zlatý ale páčilo sa mu t
taký znak, ktorý hovorí o podstate existencie keždého z nás-zamerané na filozofiu...
sú try kruhy, ktoré sa pretínajú-tendolu symbolizuje:naše telo=hmotu
ten v strede:našu psychiku
a ten najvyšší:našu dušu, no a na tom úplne horeje nakreslený polkruh=svet ideí, kde si vyberáme svoj cieľ(životnú poztývnu silu)
ta tak....no proste pecka symbol...
a teraz pomôžte mne hnisá mi piercing v obočí už asi týždeň...čo s tým?
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.kambo-tattoo.szm.sk