Nazdar lidi...som tu nova a pisem to vsade proste chcem si dat piersing nad peru a do jazyka. Chcem sa opytat ze kolko by ma to vyslo...nebola som sa este pytat v tych propagacnych salonoch lebo chcem vediet vas nazor na to...
ja tiez nemusim piercing ale vyjde ta jeden tak do 500sk podla toho ci si das z titanu alebo z chirurgickej ocele a ci tam budes mat nejaky kamienok alebo len cinku a tak...ved na nete mas toho kopu aj ceny tam mas aj vsetko okolo toho tak si to tam najdi
Ja by som si dal maximalne na spodnu peru, ale inak sa mi to hnusi a kamaratka si chce dat na vrch nosa hned medzi oci (mozno ste to uz volade videli) ako fuuuuj humus. By som radsej osrate trenky nosil na hlave
ja to mam v oboci a stalo ma to 900sk, je to uplne vpohode, vobec to neboli ale do jazyka je to dost riskanten.aspon tyzden nebudes moct dobre rozpravat a ked ti to bude hnisat tak sup von a peniaze su len tak vyletene do vzduchu.aj ked mam kamosa ktory s tym nemal vobec ziadne problemy.
na chalanoch sa mi najviac paci v oboci alebo v pere ked uz musi byt ..a na babe?? asi v pupku tam to nikomu neprekaza a je to celkom pekna ozdoba, kým nezacne hnisat FUUUJ
ja by som to povolil az od 18 a basta nemam niake prevratne argumenty aj tetovania su niekedy pekne aj piercing na niekom vyzera fakt dobre ale ked si take nieco da decko je to uplne trapne neviem co si o sebe ta mladez dnes mysli
hah tak neviem co tu vravia fsetci aaale byvam v blavee aaa kaamaratka si davala robit pierc.. aaaa stalo ju to 700 aj s piercingom aa myslim ze aj s takou blbostou co si na to mala davat ..
Tommyhot No,chlapče tak za 4kila to musel byť fakt PROFESIONAL a musí to byť fakt kvalitne prepichnuté...za 4kila nekúpiš ani vhodnú naušnicu...Proste v takejto veci je lepšie si radšej priplatiť, ide o tvoje(resp.kamaratovo) zdravie..
a pre tu kacku co zacala temu...ja mam piercing v pupku, nose a pod spodnou perou..nom a ešte v ušiach navyše ale to sa v dnešnej dobe ani nepočíta... A mám aj tetovanie a napriek tomu ma nikto nezaraďuje do skupiny "poprepichovaných feťákov" a pod. Ak si dáš decentnú náušnicu, ak sa ti to páči a hlavne ak ti to rodičia dovolia(ak teda nemáš 18) tak si to v pohode daj spraviť...Len si naozaj nájdiprofesionálny salón , bo jazyk je jedno z najnebezpečnejších miest, keďže stačí malý sek, stačí ak sa trafí o kúsok vedľa a môžeš vykrvácať...A takisto si kúp kvalitnú náušnicu, najlepšie z toho titánu ako tu už bolo písané.možno bude drahšia ale bude sa ti to rýchlejšie hojiť...Aha..a bolí to...dosť... to len aby si bola pripravená...Tak veľa zdrau..Pekný dník..
Kacenaka001: hlavne nech je vymena zadara. A kasli na bioplast. je to na p... tazko sa vybera von. ja som ho musela odstrihnut lebo sa nedal odsrubovat
kup si ihlu s nadstavcom za dve kila a sprav si ho sama, maš to najlacnejšie ,maš istotku dezinfekcie a ihla ti ostane aj na budúce sadomasochistické kroky..
z vlastnej skúsenosti možem povedať,že piesrsing jazyka ma nebolel a zaplatila som zaň 1050,-... ale čo stoho keď som ho o dva mesiace v spanku asi prehltla alebo neviem kde sa mi vyparil....
juuuj mne sa to paci velmi...aj ja jeden maaam nad dolnou perou...vjes s cenami ta zalezi aj kde si ho ides dat....napriklad u nas v presove v elite suu velmi drahee...mno apson podla mna...napriklad len do nosa tam stoji 850 ale nad peru co ja viem. stoji okolo 900 aspon taq platil kamos
a urcite si daj lebo je to veeeelmi pekne..aspon podla mna
no podla mna si daj...moje kamosky maju v jazyku a zatial to je v pohode len prvy tyzden nevedeli rozpravat a jedli len decke vyzivy ...ja mam v pupku a tiez by som chcela este do jazyka ale rodicia mi uz nechcu dovolit ...hojilo sa mi to taq mesiac a teraz to uz je v pohode len ked mi to prepichovali taq to dost bolelo ale prezila som ...papiq
Ja mám 14 rokov a chcem si dať piersing do obočia...véééľmi po tom túžim a stále to zvažujem...teraz idem do deviatky tak neviem...som sa chcela opýtať že či sú s tým piercingom nejaké problémy...prosím napíšte mi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
2) taka tema tu uz bola, len treba pohladat
3) pokial ti to dovolia rodicia a mas na to, tak do toho chod ale ja take fakt nemusim
nad peru tak 700-850,-
samozrejme titan a ceny so zakladnymi cinkami
je to zbytocna strata penazi. Ja by som to nerobil. Setri si na lepsie veci
aaaa aj ja si chcem dat do jazykaaaaaaa
a pre tu kacku co zacala temu...ja mam piercing v pupku, nose a pod spodnou perou..nom a ešte v ušiach navyše ale to sa v dnešnej dobe ani nepočíta... A mám aj tetovanie a napriek tomu ma nikto nezaraďuje do skupiny "poprepichovaných feťákov" a pod. Ak si dáš decentnú náušnicu, ak sa ti to páči a hlavne ak ti to rodičia dovolia(ak teda nemáš 18) tak si to v pohode daj spraviť...Len si naozaj nájdiprofesionálny salón , bo jazyk je jedno z najnebezpečnejších miest, keďže stačí malý sek, stačí ak sa trafí o kúsok vedľa a môžeš vykrvácať...A takisto si kúp kvalitnú náušnicu, najlepšie z toho titánu ako tu už bolo písané.možno bude drahšia ale bude sa ti to rýchlejšie hojiť...Aha..a bolí to...dosť... to len aby si bola pripravená...Tak veľa zdrau..Pekný dník..
by som povedal ze zaseknute pismeno a
smile
a urcite si daj lebo je to veeeelmi pekne..aspon podla mna