pijem z nudy zo zufalstva kvoli tomu ze to potrebujem kvoli tomu ze mi to chuti !!!! no ok a zas po dlhom case moja klasicka diskusia : slopete nekdo teraz ? ja ano vodku
@xdravecx ale srat nato 10 kil dole to je nic to by som musel zmenit postavu a nee vahu a sosovky mi nepasuju lebo mam na kkt zrak ale to je jedno , jasom sa pytal ze kdo chlasta nechcem tu riesit moje problemy aj ked to uz tak trochu robim ale uz konec netreba mna riesit vobec !!!
@xdravecx no to vies su casy ked nikdo neni k dispozicii alebo ked sa cloveku nechce nikam ist z domu a tak sa najebe sam doma , a som rad ze si das so mnou na zdravie
nechutí mi už chlast skoro vobec..pijem len keď ma do toho moji geniálni známi nútia keď volakam ideme.. a keď, tak iba šampanské, víno a vodku s džúsom/redbullom, inak nič
Nepijem, nepacia sa mi tie stavy, nechuti mi to a ked ma nenapina pri prehltani tak minimalne zimomriavky mam, neviem to vacsinou odhadnut tak sa zgrcam a postracam veci. Za to ked som v doprovode mojej osobnej sprievodkyne risou alkoholu, mohla som toho vypit mrte vela lebo sme hrali alko hru a ked som to pekne vyvazila syrovo sunkovym zapecenym rohlickom to bolo žúžo, a bez grcania
boha toto je fakt zúfalstvo chlastať sám za počítačom jedna vec je že v podstate nepijem na nejakých páv vínimiek no druhá vec e, že toto by ma ani nenapadlo sa sám opiť za počítačom to už musíš byť prípad,. Začni so sebou dačo robiť, nebudeš potom potrebovať chlastať
Pijem lebo mi to chutí, ale iba Absinthe, likéry, vína, šampanské, Vermut, PIVO, drinky, inak keď je pri mne niekde rum, vodka, čerešňa, to sa chcem rýchlo opiť lebo mám nejaký problém a nikdy ho aj tak tým nevyriešim iba na chvíločku sa otupí a ja naňho zabudnem a tvrdý alkohol ešte vtedy keď neni iné a chcem zažiť taký ten stav no ale tvrdého moc nepijem.
aj moj problem je, ze som zavisly na istej latke... furt to musim fetovat a nasavat do pluc... uz bez toho nevydrzim ani minutu! dokonca to robim tak casto, ze si to ani neuvedomujem. doma, v skole, na navsteve... je to sucast mojho zivota, vsade vokol mna a mam pocit, ze by som bez toho zomrel. raz som s tym skusal aj prestat, ale okamzite som sa zacal dusit, lapal som po dychu, zacala sa mi tocit hlava. je to zle. btw ta substancia sa vola "vzduch"
pridávam sa teda k alkoholikom , podla mna na tom nieje nic hrozne ked sa nadrbes doma. Ja som sa doma nadrbala vela krat a sama a nemala som výčitky, myslím, že je to uplne normálne. Ano alkohol mi chutí a neviem si predstavit zivot bez alkoholu. Ked uz pijem a citim ze mam dost a viem ze na druhy den musim robit a budem mi zle tak pijem dalej a este viac, ked uz mi ma byt zle tak nech uz poriadne. Milujem tie stavy najebanosti a tak . Sem tam nepijem ani raz do mesaca dvoch , inokedy pijem 4-5 krat do tyzdna. Momentále celkom silny tyzden a tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Nebolo by to jednoduchsie ako utapat zial v alkohole ?
A stale je tu moznost, ze nejakej babe sa budes pacit aj tak ako si.
To proste vsade vidim, ze pre kazdeho niekto je.
Ale to musis vidiet, ze kostry, holohlavi svalovci, krpati , krive nosy to secko ma cajky.....
Ale tak aby si v tom nebol sam jebnem si stamprlu s tebou Nieco mi este ostalo zo vcera
Ja Rudolfa Jelinka jak pan Ale uz dosiel bolo malo
Ale už sa snažím nepiť.
vzchop sa !!! ... takto nič nedosiahneš ...
Potom cest max. 4 vynimkam - Bruce Willis , Vin Diesel , nejaky okoloiduci cislo 1 a cislo 2.
nepi lebo dopadneš asi takto:
ja prestanem ked mi to zacne chutit.
prepáč, nevidím dôvod, prečo by som mala... škodí to zdraviu, strháva to z peňazí a nechutí mi to... je to odpad, bohužiaľ, niektorým niet rady
a ináč hej, včera som pila aj v utorok aj vo štvrtok