Som závislá na káve. 3 kávy denne musia byť. Ale nepijem hocijakú kávu. Najradšej mám kolumbijskú. Chcela by som vyskúšať niekedy kávu KOPI LUWAK a keď idem do kaviarne, dám si kávu ako... alžírska, írska, karlovarská a ruská...
@10 lenže ja ju millujem, to je viac, než "piť pravidelne" aj dentálnu niť používam pravidelne a neda sa povedat, ze to milujem. a hlasovat sa mi nedá.
????coo to nechapem ze este som nikdy nepil kavu sak to je jakeby som nikdy nepil vodu alebo kofolu vy akoze??? nechapem no ja si dam kavu nekedy vecer tak iba raz za cas . ale musi byt z mliekom
len ked som unavena ju pijem tak cca 2-krat do tyzdna, semtam mi zachuti a pijem castejsie...lenb moj problem je taky, ze musim mat k nej sladke inak mi nechuti...a niekedy si davam zakaz na sladke...
chýba odpoved za ktorú by som mohol zahlasovať:
nepijem, lebo nechcem byť látkovo závislý na ničom, tobôž nie na káve
čo by som to bol za dementa, keby som ju dobrovoľne začal piť s vedomím, že čoskoro sa na nej stanem závislý a ked si ju nedám budem podráždený, neschopný sa sústrediť, ospalý a čo ja viem čo
@50 lol, presne moj nazor je az trapne, ked vidim ludi okolo seba, ktori mi vycitaju, ze som skusil taku a taku drogu, pripadne ze si raz pol roka kupim trocha travy a oni sami si rano bez kavy ani nevedia predstavit.. ak si kavu rano nedaju, tak su cely den podrazdeni, lebo nemali rannu kavu..
ja mam s rannym vstavanim strasne problemy, ale nikdy by som si to "neulahcoval" kavou, na ktorej by som sa mal potom stat zavislym
ale ako inak mi kava chuti, raz ze mesiac si aj nejaku dam (uz spominane macchiato, alebo kapucino.. a vzdy viac mlieka, nez kavy
kava veru poriadne smrdi aj mne ale obcas si vypijem ladovu kavu niekde na pumpe alebo taq ta mi ani nesmrdi a chuti ako kakauko taqze ja len taqu inak zo smradu kavy ma napina viac ako zo smradu travy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
raz som to ochutnala a nedalo sa to pit ... uz nikdy v zivote to pit nebudem ...
alebo caro
no sak jasne, coby sme bez H2O
nepijem, lebo nechcem byť látkovo závislý na ničom, tobôž nie na káve
čo by som to bol za dementa, keby som ju dobrovoľne začal piť s vedomím, že čoskoro sa na nej stanem závislý a ked si ju nedám budem podráždený, neschopný sa sústrediť, ospalý a čo ja viem čo
ja mam s rannym vstavanim strasne problemy, ale nikdy by som si to "neulahcoval" kavou, na ktorej by som sa mal potom stat zavislym
ale ako inak mi kava chuti, raz ze mesiac si aj nejaku dam (uz spominane macchiato, alebo kapucino.. a vzdy viac mlieka, nez kavy