od 11 si píšem denník .. práve tak o týždeň dopíšem svoj 10. a smejem sa tiež .. ale niekedy je to aj smutné .. bohes, keby to niekto čítal ma zavrú na psychiatriu ani by som nežmurkla
oplatí sa to,.. ja si píšem denník (mesačník skôr) hlavne preto , že ked budem maž 50 tak aby som si mohla prečítať veci na ktoré som už možno zabudla, aby som vedela ake som mala pocity ako mlada a že na ake blbosti som niekedy myslela.... je to dobra vec
možno ho raz objavia moje vnúčatá a budu sa šulať aka bola ich babka divná
som rad, ze som si podrobne zapisal iste serie udalosti v case, ked som mal 14. a lutujem, ze som si nezapisoval aj viac. ale pisat kazdu blbost je zbytocne.
Ale inak trochu aj ľutujem, že som s tým začala. Akože, keď sa nie je komu vyrozprávať, tak je to fajn aj na papier dať, lenže v tej mojej 200 stranovej buchly sú teraz všetky moje myšlienkové pochody, ktoré keby niekto prečítal, tak už so mnou neprehovorí
len ak tajne dufas, ze si ho tvoja najtajomnejsia laska precita o polnoci s baterkou v hube a nasledne padne do nekonecnej zamilovanosti voci tvojej osobe
Mne to nikdy nevydrží dlho.. Alebo niečo napíšem, a potom cca o mesiac si to čítam, a radšej to vytrhnem a zahodím, bo si vždy myslím, že si to niekto prečíta
ja som si zacala pisat z nudy a vtedy som si myslela, ze aj prestanem za par dni .. dnes po par rokoch si dennik taham so sebou vsade a denne zapisem aj 10 stran ale ked sa mi nechce pisat, tak proste nepisem ........dnes ked si nieco nenapisem, tak sa citim ako keby som tam nieco preskocila, takze tam mam vsetko ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
možno ho raz objavia moje vnúčatá a budu sa šulať aka bola ich babka divná
@anniedecadence ja posledné roky nestíham ani to, čo by som potreboval/chcel, takže smrť myšlienke na denník bola dosť rýchla.
najvtipnejšie pasáže sú z 2008
už pol roka to ale flákam lebo som v Rakúsku a tu mám kapku iné starosti
ale jednoznačne odporúčam
a je to perfektny ventil