Keď som bola mladšia chlapci mi písali básne, jeden pre mňa zložil aj pesničku, teraz mám už šťastie len na chlapov, ktorí nevedia čo je to romantika....
Každopádne všetky takéto gestá považujem za veľmi milé, už len z toho dôvodu, že v tejto dobe je to fakt ojedinelý jav...
@13 ... neviem čo je trápne na tom keď sa chlapec snaží spraviť dievčaťu radosť, venuje tomu svoj čas a aj keď nemá básnické črevo, aj keby tá báseň bola fakt hrozná, tak by to každému normálnemu dievčaťu spravilo radosť už len z princípu aké milé gesto spravil.....
@17 -.- bohužiaľ, boli prípady, kedy to trápne bolo. Vlastne možno skôr smutné, lebo to nebolo mierené správnym smerom. Ani po x prosbách, nech to nerobí.
Ale podla reakcie a toho, ze som v skladani humorno-sexisticko-romantickych basni dokonaly, viem ze bola emocne vlhka uz len z nadpisu, ktory tam ani nebol.
Hehehe sorry no mala som to presnejšie špecifikovať... Tak keď to musí byť výhradne priateľ, tak potom ňuňuňuuuu, za každú básničku večera o 4 chodoch minimálne...
Ale dobre, ak by niekto zostavil siahodlhý epos, ktorý by mal všetky formálne náležitosti eposu a vystupovala by som v tom epose (stredoveko ladenom, hrdinskom, samozrejme) ako jedna z hlavných postáv, tak by ma to asi potešilo
(neviem si totiž predstaviť, ako by niečo také spracoval do balady bez toho, aby ma tam literárne zabil - čo by ma netešilo
mohla by som vydat zbierku basni, ktore som dostala v predchadzajucich vztahoch a nevztahoch, niektore kusky su velmi usmevne, ale od terajsieho priatela si neviem predstavit, ze by nieco take robil a nemam pocit, ze by mi chybali. vlastne to na nom milujem, ze je to tak zufalo neromanticky, nikdy som nevedela ako sa tvarit pri takych zachvatoch.
Raz mi napisal, no paradoxne den po tom, ako sa so mnou rozisiel.. Takze v podstate vtedy nebol mojim priatelom O.o ale hned po tom sme sa dali znova dokopy a bolo to strasne krasne a plakala som a aj teraz si ich niekedy citavam a nechapem kde z neho take rymy vyliezli ale strasne si ich cenim
nie som nejak uplne romanticky clovek, ale pacilo by sa mi to, jasne ze nie take gycove basnicky a obohrane rymovacky, ktore sa daju zohnat aj na nete, ale take fakt s myslienkou a hlbkou a podobne, take by boli pekné. je to milé ked dostanete od niekoho nieco take a nemusi to byt ani vas priatel
Píše... podľa mňa je to rozhodne milé, podľa toho aká je tá báseň... lebo pre niekoho môže byť aj urážkou.... ale ja mám zataiľ skúsenosti iba s romantickými
áno už asi 4 mám aj vytlačené a jednu mám od neho napísanú na papieri,vďaka ktorej mi povedal,že ma ľúbi a občas ho napadne niečo,tak v sms mi to príde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
Asi to bude tým,že nie som ten romantický typ/príde mi to zbytočné...
Takéto niečo by ma isto potešilo:
"Right, birds can fly so high
And they can shit on your head
And they can almost fly into your eye
And make you feel so scared.
But when you look at them
And you see that they're beautiful
That's how I feel about you"
Každopádne všetky takéto gestá považujem za veľmi milé, už len z toho dôvodu, že v tejto dobe je to fakt ojedinelý jav...
a potom jeden kamoš mi písal stále nejaké básničky a tamto bolo zase trápne priehľadné
a mne sa to zda byt mile, taky prejav citov akoby a myslim, ze to cloveka potesi
ale už dlho si mi nie
minule som našla také staré čo si mi napísal nadheraa
Ale podla reakcie a toho, ze som v skladani humorno-sexisticko-romantickych basni dokonaly, viem ze bola emocne vlhka uz len z nadpisu, ktory tam ani nebol.
maco laco
niečo ti napísmenQujem
dáš si do zbierky
Hehehe sorry no mala som to presnejšie špecifikovať... Tak keď to musí byť výhradne priateľ, tak potom ňuňuňuuuu, za každú básničku večera o 4 chodoch minimálne...
pamätáš na tú o tej biede ?
bieda je stav ked uz niet z coho zit..ked uz nedokazes vstat a zacinas pit...
dikicQo
tesiim
nepamätám čože?
to som kedy písal?
bude superQo ako ty
jakub,nemysliš važne!!!!!!
ved davno ale mam ju ulozenQanu
dikicQo bubatQo
písal som ju ako maco? či?
: D pošli mi ju!
pisal si ju ako kubo ty kubo
ale príde mi to milé,pokiaľ ho milujem a pokiaľ spolu chodíme.
ak spolu nechodíme a je to len niaky trápny dick,tak to je o inom.
už viem..
poetis
a ak by to bola epická báseň?
najlepší
Ale dobre, ak by niekto zostavil siahodlhý epos, ktorý by mal všetky formálne náležitosti eposu a vystupovala by som v tom epose (stredoveko ladenom, hrdinskom, samozrejme) ako jedna z hlavných postáv, tak by ma to asi potešilo
(neviem si totiž predstaviť, ako by niečo také spracoval do balady bez toho, aby ma tam literárne zabil - čo by ma netešilo
epos by mohol byť:
O Lucinde, princezne Tušímskej, prekrásnej zvanou
a v balade by si nemusela umrieť, stačilo ak by si prežila mrť tvojho milovaného, alebo / + skončila nejak začarovaná
on mi len vygrgá, že ma ľúbi!
ale príde mi to milé =D
ak by to bolo niečo veselo vtipné tak kludne, ale takéto ee proste
k teme- jj, raz mi jeden uchyl z internetu poslal basnicku na moj nick.. viete si to predstavit?
bohuzial niekedy to urcite osoby nedokazali pochopit a niekedy to nemalo zmysel
ale od nıekoho ıneho by som to urcıte ocenıla