Sorry lewica ale bola si prvá ktorá založila v tom čase forum tak som ta skopíroval ako príklad.
Ale ak napísete len "súhlasím" príspevok sa dostane na prvé miesta a najdu ho další ludia poradie je predsa podla najnovšej pripomienky a nie podla času založenia. By sa nemuseli opakovať rovnaké témy. Akurát nová téma je navrchu asi najvýraznejšia...
ale myslím si, že ak sa založí nejaká téma, ktorá tu už bola, mala by sa nechať a skôr tá stará vymazať, lebo k tým sa veľa ľudí nedostáva...a je zbytočné aby v tej novej bolo 5 príspevkov o tom, že táto téma tu už bola...
pravdaže, je to iné, ak je 10 tém o tom, či je emo super...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a dam ho do kontaktov tak pozrem ze co pisal a tak.. dokonca raz ma jeden prosil ze si mam precitat jeho forum ze je tam wsetko o nom..
a asi dwe wety wsetko ostatny pisali..
a preco prawe lewica???
Ale ak napísete len "súhlasím" príspevok sa dostane na prvé miesta a najdu ho další ludia poradie je predsa podla najnovšej pripomienky a nie podla času založenia. By sa nemuseli opakovať rovnaké témy. Akurát nová téma je navrchu asi najvýraznejšia...
niekedy...ak ma téma zaujme...
ale myslím si, že ak sa založí nejaká téma, ktorá tu už bola, mala by sa nechať a skôr tá stará vymazať, lebo k tým sa veľa ľudí nedostáva...a je zbytočné aby v tej novej bolo 5 príspevkov o tom, že táto téma tu už bola...
pravdaže, je to iné, ak je 10 tém o tom, či je emo super...
to len tak.