zrovna jeden píšem, ale vlastne ani neviem, prečo to robím, niekedy mám proste maniakálne nutkanie niečo napísať, a potom ma štve, keď to sedí v počítači...tak to sem hodím a zbavím sa toho
napisal som len jeden jediny, nevylucujem, ze este niekedy nejaky/e pribudnu, ale to by som musel najst inspiraciu..a kedze nejak fantasticky pisat neviem, tak sa do toho ani moc nehrniem..
@walrus tvoj kometár bol "články nei blogy!" tak som ťa súkla, že birdz tomu hovorí blog nech to obsahuje čokoľvek a ja sa pýtam práve na to. preto vyskakujem
@ssnehulienka posledná rekcia na teba (dúfam)...Blog má všade len jeden význam a aj keby si do zátvorky nenapísala že na birdzi, myslím že by to každý pochpil že tu.
@walrus booože, ako terza to bude znieť ako výhovorky, ale ja viem čo som myslela, ako som to myslela a nepotrebujem počúvať, že je rozdiel medz iblogom a článkom... to je predsa dosť.. pvoedzme.. pravdepodobné. vysvetlila so mti ako som to myslela a aj tak ideš proti men tak už ako... rob čo chceš.
@ssnehulienka ja nejdem proti tebe. Dobre, ty vieš ako si to myslela, ostatní ľudia vedia ako si to mysela, dokonca aj ja viem ako si to myslela. Jednoducho som ťa len upozornila na rozdiel medzi dvoma slovami a teraz už vieš, že blog a článok nie je to isté. To je všetko.
@walrus mária brehy,... ten rozdiel by som mala vedieť a dokonca a jvedela aj keď ti to (according to this) zrejem tak nepripadá... ale kľudne sa hádajme ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Lebo keby som písala niečo zo života, tak by sa našlo toho dosť, ale nemienim svoje súkromie a život takto verejne riešiť.
V tomto obdivujem ľudí, čo dokážu verejne napísať napríklad o svojej závislosti, o zlých vzťahoch v rodine a podobne.
síce dnes som objavila jeden rozpísaný,ale nenudila som sa až toľko, že by som ho dopísala
Myslím že všetko čo chcem povedať nájdeš tu:
» www.birdz.sk/webka/walrus/bl...
@kiksauri tú tam netreba, ak ho aj napíšeš raz do roka, je to možnosť áno, ked nepíšeš vobec ani si nepisala vtedy je to nie