Potrebujem nejakú radu.Totiž dala osm si záväzok,že tento piaotk žiadny alkohol ani drogy.Lenže...bez alkoholu by som sa už tak zabaviť asi nevedela.... Už aj rúško osm si kúpila na ústa aby ma ani nenapadlo piť...ale čo stým? Nejaký tip na nejaký fasa
ani ja som pred takými dvoma rokmi nevedela predstaviť zábavu bez alkoholu, ale teraz viem že bez neho sa dá zabaviť geniálne, a na druhý deň ti nie je zle stačí keď máš okolo seba dobrých ľudí a netreba ti chlast ani nič podobné....
@sisel s kým mám čo celý deň, moja zlatá?.......filip
@karolin007 veru tak, bez alkoholu a drog....potom budeš dobre dievča....ináč by som ťa poslal do nemocnice pozrieť tie stroskotané duše, čo ťa bude čakať a ťa neminie.........filip
alebo čo mi tatko vravel, čo robili nejaký Rusi, ktorých raz stretol, keď nemali chlast - navarili tzv. magoráčik - nasypali rovnaký objem čierneho čaju ako vody, ktorou ho zaliali
nechcel by som takých "kamarátov" s ktorými terba iba piť a jebať si drogy aby bola zábava. To musí byť sranda jak na pohrebe s vami, robte so sebou niečo. Postrieľajte sa najlepšie - o pár debilov menej
@karolin007 veľmi zlú tému si si vybrala na založenie diskusie Je pár vecí, za ktoré tu budeš dodžubaná 1.Facebook 2.Pokec 3.Gramatika 4.Prípadné podozrenie na tehotenstvo 5.Alkohol. (samozrejme je ich viac)
Budem sa venovať teda 5.temu bodu. Tunajší ľudia poväčšine alkohol nepijú, preto ti v takejto veci neporadia a budú ťa odcudzovať. Chápem aký stav más na mysli, že sa nevieš zabaviť bez alkoholu. Mám takú kamošku a vôbec sa u nej nezačína prejavovať závislosť na alkohole Proste je len trošku viac hanblivá a keby si nevypila, tak pochybujem, že by tancovala.
A vy čo nechcete, nepite!
A neviem ti pomôcť teda v tom, na čo sa pýtaš, ale to rúško ma pobavilo
...nepíííí... vydrž, vydrž.. taký fasa dobrý pocit budeš mať zo seba že až! ...a aj ked budú piť všetci naokolo nepi..vydrž a budeš si viac pamatať....a zabavíš sa ešte viac..a budeš sa zabávať aj na druhý deň budeš si to pamatať a všetkých si budeš mocť perfektne doberať a navyše nebude ti zle
...ale zas ked vsetci naokolo piju, a ty vidis ako sa tie spite ksichty bavia, tak teba prejde chut byt vobec s tymi ludmi... ked pijes s nimi tak to vnima clovek inak... ked chces prestat pit, tak jednoducho treba prestat chodit na miesta, kde sa vela chlasta a prestat sa stretavat s tymi ludmi, po case si najdes novych, lepsich kamosov... co nepiju a dokazu sa bavit bez alkoholu.... vlastna skusenost ale aj tak som zas zacala pit
podla mna pomoze ked ti bude zle odrati ta od toho aspon ked ti je velmy velmy velmy velmy velmy a este raz velmy zle ..potom ta prejde tá chut ... ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ked neie pit tak sa najedz , hašišovy koláčik si daj
@takemeaway a @karolin007 poviem len toľko že keď sa neviete už zabaviť bez alkoholu pestujete si závislosť, pekne pomaličky.
A keď sa zamyslím, že aj ja som bola takáto je mi na zvracanie. fuj.
ani ja som pred takými dvoma rokmi nevedela predstaviť zábavu bez alkoholu, ale teraz viem že bez neho sa dá zabaviť geniálne, a na druhý deň ti nie je zle stačí keď máš okolo seba dobrých ľudí a netreba ti chlast ani nič podobné....
» instantsfun.es/swf/trollolol.s...
Hej hej a hlavne ze si na druhy den pamats vestko ,ked nepijes a mozes byt na seba hrda,ze áno ja sa vime zabavit aj bez lakoholu!!§
@karolin007 veru tak, bez alkoholu a drog....potom budeš dobre dievča....ináč by som ťa poslal do nemocnice pozrieť tie stroskotané duše, čo ťa bude čakať a ťa neminie.........filip
normálne si navariť nejaký kvalitný sypaný čaj, vypiť tak liter a uvidíš
PS: celý topic je odveci pi*ovina
Sew
som sviňa
Budem sa venovať teda 5.temu bodu. Tunajší ľudia poväčšine alkohol nepijú, preto ti v takejto veci neporadia a budú ťa odcudzovať. Chápem aký stav más na mysli, že sa nevieš zabaviť bez alkoholu. Mám takú kamošku a vôbec sa u nej nezačína prejavovať závislosť na alkohole Proste je len trošku viac hanblivá a keby si nevypila, tak pochybujem, že by tancovala.
A vy čo nechcete, nepite!
A neviem ti pomôcť teda v tom, na čo sa pýtaš, ale to rúško ma pobavilo
A teraz som zvedava koľkí sa tu do mňa pustia