ja napriklad corgon nemusim aj ked ho pijem obcas lebo u nas nic ine nemaju v krcmach a mam rad vela znaciek no najcastejsie pijem tie lacnejsie ktore su celkom dobre Mnicha hlavne
Ja mam najradsej Janacek, Budvar, Svijany, cokolvek z Ciernej hory, nedavno som skusal thajske pivo Singha a je fakt dobre (maju ho v tescu), aj cinsky Tsingtao je paradny.. A samozrejme piva z lokalnych bratislavskych pivovarov, ale tie znacky si fakt nepamatam... Corgon, bazant, topvar a podobne hovna by som dal do huby len v stave nudze...
keď sme boli na pivnom feste v Prievaloch, tak mi najviac chutil nejaký jihomoravský single hop ale. Veľmi dobré bolo aj pivo zo Sandorfu, tuším to bol polotmavý ležiak.
Najmenej mám rád Corgoň a Steiger (hoci paradoxne Sitňan od Steigera je super, asi lebo je exportné)
Inac, co si spominam, u nas v michalovciach vraj mali dost dobre pivo. Potom ho kupil saris ci kto, tak sa zopsulo a potom pivovar zburali pre blbe ocecko. Celkom skoda.
carlsberg, budwaiser, tennents.. v podstate skoro každé nemusím coronu.. príde mi príliš silná alebo horká z nejakého dôvodu a slovenské pivá moc nepoznám
@luc.ka@grietusha no dobre ale vy ste zeny a zenam vacsinou chutia sladke , ovocne a podobne veci ci uz ide o pivo alebo o tvrdy alkohol a muzom zas klasicke pivo a biely alkohol (vodka,borovicka atď.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ja mám rada Poutníka, Poličku a Hoegaardena (s limetkou!)
capovane: plzen, bernard, cierna hora a v poslednom case znesiem i kelta
dá sa aj Kozel (ale čapovanému sa vyhýbam)
najhoršie, čo som pila bol Martiner, nechutí mi ani Zlatý bažant, Šariš, Corgoň Heineken a podobne...
Najmenej mám rád Corgoň a Steiger (hoci paradoxne Sitňan od Steigera je super, asi lebo je exportné)
ja nie som odborník do piva, ale mám dojem, že radler a ovocné pivo sú dve rozdielne veci ,) a hento konkrétne má asi aj viac %, než obyč pivo
Ale ty nemáš rád tonik, takže ty celkovo nemáš "vkus"
a ktoré nechutí?? na Hrkofeste bolo také divné pivo.. nejaké české.. Vyškovské?? tak nejak.. najhoršie pivo aké som pil..
Ale len po nejakej námahe keď som smädný . Ako napr beh , po tom je pivo 100 krát lepšie než voda . odporúčam .
České pivá rulez
však ani nepoznáš tie pivá, čo som tam vypísala. (ok, hoegaarden je sladký, ale to je jediné zo zmienených)