Nemyslím si nič. Uspokojovať svoje potreby je normálne. To, koľko už pred tým mal sexuálnych partnerov by ma možno mohlo zaujímať, ale aj nemuselo. Čo bolo, bolo, nie?
Problém by bol len v prípade, že by to robil s každou a mohol by niečo chytiť. Tie v "bordeli" majú papier od doktora, či je platný zistíte až po tom ako sa s ňou vyspíte. Preto to s každou nerobím a určite nie pred tým, než sa bližšie spoznáme. Čo ak je to moja sesternica?
Môj vzťah k partnerovi opačného pohlavia by bol nezmenený, pokiaľ mu verím a o podobných "akciách" by ma dopredu informoval a ja by som mu v tom mohol prípadne zabrániť.
takto - normálne mi to určite nepríde... ale zas, keď dotyčný/á maká 12 či viac hodín denne, nemá na vzťahy čas, zato má dobrý flek ktorý mu/jej vynáša a chce sa zabezpečiť, ako núdzové riešenie to chápem... ale fungovať takto dlhšiu dobu - neviem neviem...
chlapi ktori si platia za sex,, v skratke chudaci, lebo normalna baba im neda,, tak si za to zaplatia baby ktore si za to nechavaju platit chudery ktore nevedia robit nic ine len sexovat a nevazia si svoje telo som zvedava ako budu vysvetlovt svojim detom kolko mali priatelov ... kto je na tom horsie? zeny..kurvy...
tak taky chlapec ,ktory by mal takuto "skusenost " ,ak sa to tak da nazvat ,by u mna hned skoncil ...a bolo by mi jedno ,ze uz tam nechodi ,a ze ma teraz miluje ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Problém by bol len v prípade, že by to robil s každou a mohol by niečo chytiť. Tie v "bordeli" majú papier od doktora, či je platný zistíte až po tom ako sa s ňou vyspíte. Preto to s každou nerobím a určite nie pred tým, než sa bližšie spoznáme. Čo ak je to moja sesternica?
Môj vzťah k partnerovi opačného pohlavia by bol nezmenený, pokiaľ mu verím a o podobných "akciách" by ma dopredu informoval a ja by som mu v tom mohol prípadne zabrániť.
@diablo7 A akože prečo ? to malo byť v zlom či dobrom ?
a nie! nech nezabúda!
@newgeneration O to lepšie, založíme kapelu
a jake ze nezabuda ?! ma neser )
@diablo7 Poprosím, vniesť viac svetla do tejto diskusie, bo nechápem
"alebo aj cez net dohadujú stretka - jednoducho platia si za sex?"
10 evry?
že je to vtipné...
Ak by šlo o človeka mne takýmto spôsobom blízkeho, určite by mi to jedno nebolo ...
A mohlo by ma to aj odradiť, samozrejme ...
to je tak, ked si muz nevie najst babu prirodzenou cestou..to jest celkom ubohe