Dali by sa niako akýmkoľvek spôsobom zvečšiť pery ? Ako viem botox , či kolagén existujú , ale , či neexistuje niaky iný lepší , prirodzený , či prírodný , rýchly spôsob ?
mam kamosku ktora je sibnuta do slova apismena (a ona ma velke pery) ... a tak som sa jej spytala ze ako ich moze ich mat take velke, lebo ked bola mala ich mala uzke a ona nato: ze ano si ich normalne roztahovala kazdy den troska do bolesti a tak nejak...
Vraj si zobrať lyžicu medu a lyžicu tvarohu, naniesť na ústa, každý deň si pery masírovať zubnou kefkou a niekde som videla na nete pumpičku na zväčšenie pier.
Som sa uhryzla do pery minule, nejaká infekcia sa mi do toho dostala a potom som mala ráno polku pery tak opuchnutú, že dovi. Takže sa hryz a potom si do toho zajeb špinavé paprče a botox jak vyšitý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
No a potom už len lesky na pery no a ak si niekedy fajčila hodinu kokot, tak asi vieš, že to trochu zväčší.