takze s mamou sme si kupili plnicku na cigarety dutinky a tabak DRUM 40 g no a ten tabak je cely nejaky zlepeny alebo co tazko to cele ide robit a vyslo nam priblizne 40 cigariet s toho len a to ten tabak stal 5 € takze sa to ani moc neoplati podla tohoto
a poznám chalana ktorý si takto plní cigarety, a celú tú výbavu k tomu má z holandska a odtiaľ má aj tabak /camel/. vraj ho výjde takto podoma vyrobená krabička 35kč (camelky tu normálne stoja aktuálne 79kč, ak sa nemýlim)
@astaroth27 tak ja tomu nechapem ja ked tam dam toho tabaku menej tak je v tej dutinke proste malo tabaku a ked ho tam dam tolko kolko treba tak mi to vychadza na tych 40 cigariet z 40tich gramov cize ako som pocital usetril by som na 10tich krabickach cca 1,30 € nerozumiem potom ako to ten tvoj kamos robi no ale diky za reakciu
uff plnicku ? ja si normalne rucne sulam kupim si druhm paprieriky a filtre a ubalim stoho nejakych ze 60-70 cigariet, a to uz je dost velka uspora, normlane zahod celu tu plnicku a rucne si sulajte
@newman to fakt ? a da sa to fajcit ako na chut v pohode ? a neni ten tabak taky neviem ako to povedat .... zlepeny cely v kuse lebo ten DRUM co mam taky je a zle sa to plni ... a da sa kupit normalne v trafike ?
ale tak tabaky odporucam tak na slovensku asi jedine drum, potom mas golden virginia ale to mi pride ako taky tabak ktory dost skrabe v krku.. a ked tak v cehchah si zozen javanes. to su fajn tabaky..
@ork92 ja mam ten drum a nechuti mi vobec ... normalne fajcim LM modre a nieco take by som potreboval ale u nas taky tabak asi nezozeniem a s tym sulanim na to by som asi nemal nervy no a v cechach som mozno raz za rok ani to nie tak to asi tazko zozeniem
@torpedo08 No mne ten tabak prišiel úplne v pohode, samozrejme nebola to neviem aká kvalita, ale dalo sa to v pohode fajčiť, aj 20 denne. Presne tak, v trafike by to mali mať, lenže ja som to robil cez kombajn, nie cez dutinky. Čiže ja som si kupoval ešte vážky 50ks za 12centov a filtre CARTEL 100ks za cca 50centov.
@n0win0u ja ti nevim ale sak hovorim ze ked tam dam menej tak je proste ta ciga prazdna a ty ked sulas mozno si usulas nejake uzsie tie cigy alebo co neviem nepoznam to , no a tiez pouzivas ten Drum 40g ?
@n0win0u no tak vidis to by bolo pre mna malo taka tenka cigareta by som si musel dat 2 za sebou a aj tak by sa to nakoniec neoplatilo slimky su pre baby !
@torpedo08 este je niekolko moznosti ako usetrit peniaze: Po
1. Nefajci
2. Ked si kupujes tabak, tak potom jedine velke mnozstvo, lebo velke balenie byva aj cenovo vyhodne, napriklad ze nekupis 40g ale aspon 500g alebo rovno 1kg, ak budu predavat take velke balenie pripadne aj viac, to sa ti nepokazi a ked vies ze budes fajcit a neprestanes tak je to urcite vyhodnejsie a niekolkonasobne.
3. Ak mas volaku zahradku tak si mozes zasadit tabak. Vobec neni narocny na pestovanie, dopestuje ho aj zaciatocnik, len to sušenie je trosku problem Tabak Virginsky by mal stacit. a ked nebudes vediet zohnat semena tak staci povedat este mam volake doma.
Ako môžeš narvať gram do cigarety? To keď ušúlam z gramu trávy jointa, musí byť stovkový papierik a taký lievyk to je, že sa s ním môžem hrať na chanuku a roztáčať si ho po stole
@mefistofel no len u nas neviem ci zozeniem velke balenie a to sadenie asi nie je dobry napad aj ked mame zahradu ako futbalove ihrisko ale ja som lenivy
@karlotiskot a @lenkaska1 neviem ale proste ked tam dam menej tak je to malo mozno to bude aj tym co napisala @ppfx
@torpedo08 prosimta pekne, tabak sa pestuje tak lahko, znesie aj ked je dlho sucho, znesie aj ked dlho prsi, ani sa o to nemusis starat, mozno vazne ked uz mesiac neprsalo tak to polejes a to je asi vsetko. Tabak ma okolo 2-3metre vysku, takze buriny tam velmi nebudu rast, lebo tabak zobere skoro vacsinu svetla.
@torpedo08 ja osobne co som zasadil pred dvoma rokmi len tak na skusku, tak sa to pekne ujalo, a starostlivost minimalna, len sem tam som to polial a vyska okolo 2,2metra tie vacsie listy mali na dlzku aj 50cm a na sirku 35cm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a poznám chalana ktorý si takto plní cigarety, a celú tú výbavu k tomu má z holandska a odtiaľ má aj tabak /camel/. vraj ho výjde takto podoma vyrobená krabička 35kč (camelky tu normálne stoja aktuálne 79kč, ak sa nemýlim)
mrte veľa cíg
spýtaj sa takej @ladyfox
1. Nefajci
2. Ked si kupujes tabak, tak potom jedine velke mnozstvo, lebo velke balenie byva aj cenovo vyhodne, napriklad ze nekupis 40g ale aspon 500g alebo rovno 1kg, ak budu predavat take velke balenie pripadne aj viac, to sa ti nepokazi a ked vies ze budes fajcit a neprestanes tak je to urcite vyhodnejsie a niekolkonasobne.
3. Ak mas volaku zahradku tak si mozes zasadit tabak. Vobec neni narocny na pestovanie, dopestuje ho aj zaciatocnik, len to sušenie je trosku problem Tabak Virginsky by mal stacit. a ked nebudes vediet zohnat semena tak staci povedat este mam volake doma.
@mefistofel no len u nas neviem ci zozeniem velke balenie a to sadenie asi nie je dobry napad aj ked mame zahradu ako futbalove ihrisko ale ja som lenivy
@karlotiskot a @lenkaska1 neviem ale proste ked tam dam menej tak je to malo mozno to bude aj tym co napisala @ppfx