v pohode celkom, raz som cital v brave girl (ano cital som bravo girl ) ze chalan vymenil babu za 2dc kofoly. takze tento pripad je este celkom normalny
@10 ja ti to vysvetlím: "no wieš, to sme boli na diskotéke a ten muoj frajer sa normálne začal liepať po mojej najlepšej kamošqe! no tak som sa wam nasrala a začala som sa ja cápať po jej chalanowi a aj sme sa pobozkali. ale tomu muojmu to vuobec newadilo!! tak som zwedavá, či nám tento vzťah s tým jej frajerom teraz wydrží, lebo my sa wlastne strášne lubenkáme."
@25 ja im tolerujem to, že sú v mojom byte. a tolerujem aj to, že chcú spať, bo ja si vždy pred spaním púšťam nejakú dobrú muziku a to kabáti rozhodne sú
a čo tak evu a vaška? z thoo by porazilo totálne každého! počúva to máti môjho kamaráta a vždy keď idem k nemu a ešte je doma aj jeho mamá, tak to tam počúva, proste hrúza
ee, tak to radsej kazika alebo este taky jeden starky tam bol, z repete nalievajte viino cervene, nech ma radost preklina, ponorim ju do vina, silneee cerveneee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
dievča o čom do piče točíš?
tak asi takto to funguje
moj najdrahsi Peniaztek, take nieco ako tolerovanie nepozname?
@28 prasusik muooooj
...ploštička moja
...ty moja vodaren
...ty moja kafiléria
...ty si taky moj emacik
...ty moje vianočne vyzdobené krematórium fungujúce nonstop
ty moja radioaktivna svetielkujuca na zeleno priserka z jaslovskych bohunic
ty moja samica vesmírneho jaštera z temného sveta, ktorý má v pláne začipovať všetkých ľudí a ovládnuť zem
ty moj maly chlpatucky jednooky monstracik z planety Zem
...ty moja zombíčka
...ty moj tutu-mutu zeleny slizky mimozemstancok
...ty môj malý hemeroidík
Image je nanič, počúvaj svoj smäd...