Ahojte ,mam jeden taky mensi problemik,stretol som sa s pokecu z jednou babou,dohodli sme sa ze pojdeme vonku a aj sme sli 4dni sme behali vonku vsetko pohodka zlata baba ,boli sme na caji a tak...Volal som jej casto a aj pisal smsky take pekne,prezvan
@0 len je nedavaj najavo hned se chces snou chodit, pekne pomalicky, v reallite je to všdy tak, ked sa clovek ponahla nedopadne to dobre, niečim ju zaujmi, ak vieš čo ma rada napr. sport, tak chodite na sport napr. hokej ju pozvi...proste, všdy sa aj rospravat hlavne ked ste vonku je to najlepsie, lebo ak kecate vela cez net, ptm vonku nemate o com kecat, ak ti padla do oka, a ked spytal si sa jej, či sa jej pači a povedala še ano, tak v čom je problem?...ale nenponahlaj sa, len to nie prosim AK JU LEPSIE spoznaš, tak vtedy, uš moses snou zacat chodit good luck!
nho ...ako ja vem ze ja mm ..nic moc... ale tak mohol by si jej dajako dokazat/dat najavo ze i ked si pre nu slusny..ze neide len o to....len ze ja fakt newem jak by si jej to mohol dokazat ..nemam skusenosti .. a ze ,,nechodis v obleku"....ze aj ty sa vies riadne zabavit ...no newem v jakom stupni slusnosti si pa
Pozri boli ste spolu vonku tak si to zober znova aké to vonku bolo či sa bavila a všetko Šanca je vždy aj keď sa to prvý krát skazí. Naznak že ,,si na ňu moc slušný" nieje dobré znamenie ale neznamená to koniec. Ale popravde každý vzťah z pokecu mi trval maximálne 2-3 týždne ... po čase sa odfarbia ...
V skratke nevzdávaj sa ale nepreháňaj to moc Získaj ju no fear
to nevadi ze si slusny, a ona je pojasena,,,to sa vykompenzuje a bude to idealne...predstavsi dvoch pojasenych,,,alebo dvoch slisnych,,,vlasne to jej jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pozri boli ste spolu vonku tak si to zober znova aké to vonku bolo či sa bavila a všetko Šanca je vždy aj keď sa to prvý krát skazí. Naznak že ,,si na ňu moc slušný" nieje dobré znamenie ale neznamená to koniec. Ale popravde každý vzťah z pokecu mi trval maximálne 2-3 týždne ... po čase sa odfarbia ...
V skratke nevzdávaj sa ale nepreháňaj to moc Získaj ju no fear