@simiwhite prepáč ale ty máš 25 rokóv keď sa takéto veci pýtaš ? ... nechápem niektoré otázky ... umňa keď som mal priateľku to vždy prišlo samo a nikto sa nemusel pýtať že či teraz alebo o rok alebo kedy
@simiwhite pred malou chvilou si sa tu pytala, ci so zrela a ci nezrela, ze NECHCES MAT NIEKOHO ZA ZADKOM » www.birdz.sk/forum/cim-to-bu... , teraz mas tuto otazku. Nerozumiem(e) ti zena, o co ti ide.
odpoved: Pred tym nez sa prvykrat uvidite!!! Vrece na hlavu, zhasnut a az potom sa navzajom spoznajte. Je to JEDNO!
osobna skusenost: so sucasnou frajerkou, ktora je naozaj ze BEST OF ALL, teda ze som citil ze ma nieco do seba, sme spolu spali po tyzdni, co sme sa spolu videli.
@simiwhite pýtaš sa na názor. neexistuje žiadna jediná správna odpoveď. pýtať sa na názor je v poriadku, ale pýtať sa naň lebo vlastný nemáš a potrebuješ aby ti niekto povedal aký máš mať, to nie je. takže si dobre rozmysli čo s odpoveďami ktoré dostaneš urobíš.
napríklad: ak by si sa spýtala niekoho kto býva v brazílii, tak by na teba pozeral ako na blbca, pretože vrámci ich kultúry je prirodzený postup taký že sa s človekom vyspíš predtým ako s ním začneš chodiť, lebo veď je dôležité aby to vo vzťahu klapalo po všetkých stránkach, tak potrebuješ vyskúšať či to funguje aj v sexe.
čiže poradil by som ti neriadiť sa v tomto nikoho radami, len tým ako to cítiš/chceš ty sama.
@simiwhite - ja tu znova zaspamujem - lebo tu vela z prispievatelov píše do vetra!!! Pozri si toto video - a cez neho pochopíš prečo nemáš počúvať idiotov ktorím ide len o sex - ako keby to bolo najdolezitejsie v Láske vo vzťahu!!! páči sa: » www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10109...
ja si myslim, ze by to malo prist nejako samo, ked sa lepsie spoznate, kludne aj par mesiacov, ale je pravda, ze chalani si na to vacsinou potrpia a chcu to, co najskor, dokonca pre niektorych je to doslova nutnost, ze su ochotny kvoli tomu ta aj nechat, ked to nedostanu, hoci ta maju fakt radi... je to individualne, zalezi od toho, aky mate medzi sebou vztah..chlapi si zvyknu aj nahovarat, ze ked sa s nim nechces vyspat, tak ho vlast
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Myslím, že birdz príručka bude krstená až v máji...prepáč..
, teraz mas tuto otazku. Nerozumiem(e) ti zena, o co ti ide.
odpoved: Pred tym nez sa prvykrat uvidite!!! Vrece na hlavu, zhasnut a az potom sa navzajom spoznajte. Je to JEDNO!
osobna skusenost: so sucasnou frajerkou, ktora je naozaj ze BEST OF ALL, teda ze som citil ze ma nieco do seba, sme spolu spali po tyzdni, co sme sa spolu videli.
Myslim ze to staci.
» www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10109...
napríklad: ak by si sa spýtala niekoho kto býva v brazílii, tak by na teba pozeral ako na blbca, pretože vrámci ich kultúry je prirodzený postup taký že sa s človekom vyspíš predtým ako s ním začneš chodiť, lebo veď je dôležité aby to vo vzťahu klapalo po všetkých stránkach, tak potrebuješ vyskúšať či to funguje aj v sexe.
čiže poradil by som ti neriadiť sa v tomto nikoho radami, len tým ako to cítiš/chceš ty sama.
kurva MYSLI
co koho do toho kedy ti s niekym spis?!
na prvom rande po polroku NO A CO kto sa o to stara?
ak sa nevies rozhodnut sama tak asi je nieco nie v poriadku
Konečne niekto rozumný Už som si myslel, že som tu jediný zástanca mravov...
No sex, no fun.
príklad.. s byvalou som sa nevyspal ani za rok.. a so sucasnou po 2 tydnoch
ako tak pozeram zastanca mravov som tu asi len ja a ty
Ako prosím?
...prosím???
To je asi celé, čo it k tomu poviem
skvele video
Ale nie všetci tu hladajú pravdu - žial.. tak si to pozriet nepotrebujú
ja si myslim, ze by to malo prist nejako samo, ked sa lepsie spoznate, kludne aj par mesiacov, ale je pravda, ze chalani si na to vacsinou potrpia a chcu to, co najskor, dokonca pre niektorych je to doslova nutnost, ze su ochotny kvoli tomu ta aj nechat, ked to nedostanu, hoci ta maju fakt radi... je to individualne, zalezi od toho, aky mate medzi sebou vztah..chlapi si zvyknu aj nahovarat, ze ked sa s nim nechces vyspat, tak ho vlast