S bývalým partnerom sme sex nemali nikdy. Nepotrebovali sme to, boli sme dostatočne spirituálni a duševne zamilovaní, aby sme potrebovali niečo podobné prízemné!
Volal sa Ďurko, mal 6, ja som mala 5, hrávali sme sa spoločne na pieskovisku a ja som mu neustále kradla lopatku, pretože on mi kradol formičky na bábovičky... ach, áno, doteraz na to s láskou spomínam...
mno ja si myslim ze zalezi od toho co od vstahu ocakavame... vecsinou sexom zacinam a potom sa uvidi... ved trapas ne... ze s nejakou chodim a zrazu zistim ze je drevo... mno by ma asi to... chapete ... ze huuuuu (hukacka)
Teraz nahaluz som zacal jeden vstah kde urcite so sexom ponahlat nebudem, sa neponahlam, bo sa s tou holkou citim dobre a aj preto, ze na sex mam dve ine...
@lordzoltan to ako caka, ze najde niekoho, kto by jej dokazal, ze jej na nej zalezi ako na ludskej bytosti a nie len ako na objekte sexualneho ukojenia.
tak ja chodim s priatelom uz vyse 2 rokov a este sme spolu nesexovali... akoze staznosti uz z jeho strany boli, ale ked nevie zaobstarat normalne miesto tak sa nestaram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
tak ja viem že je to individuálne a blá blá blá
ale ako to bolo u vás?? šak sa pýtam tak odpovedajte
a popravde nepovedal ani pol slova , ze by mu to vadilo
Volal sa Ďurko, mal 6, ja som mala 5, hrávali sme sa spoločne na pieskovisku a ja som mu neustále kradla lopatku, pretože on mi kradol formičky na bábovičky... ach, áno, doteraz na to s láskou spomínam...
@h8u tusim zatial vedies
@norry ani moja...uz sme traja
Teraz nahaluz som zacal jeden vstah kde urcite so sexom ponahlat nebudem, sa neponahlam, bo sa s tou holkou citim dobre a aj preto, ze na sex mam dve ine...
@31 ta jedna o tom vie a tie dve to vobec nemusi zaujimat pretoze s nimi len spavam
Paci sa mi ako ludia implicitne pohrdaju slobodou